Volkan Demirel Logo
25ŞUBAT 2011
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Profesyonel Futbol Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yapılan basına kapalı antrenmanla Kasımpaşa maçınının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerimizde kampa girdi. 
 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncularımız kanat organizasyonlarının ardından, taktiksel çalışmalar ile antrenmanı tamamladılar. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Serkan Kırıntlı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalar ile antrenmanı tamamladılar.

Emre Belözoğlu, Okan Alkan ile Ertuğrul Taşkıran takımla birlikte çalışmalara katılırken, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Gökhan Gönül, ardından bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı yaptığı çalışma ile antrenmanı tamamladı.

Dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bırakan Issiar Dia ile Semih Şentürk takımla birlikte çalışmalara katılırken, Andre Santos yer çekimsiz koşu bandı olarak da bilinen Alter G ile yaptığı çalışmayla antrenmanı tamamladı. Mert Günok ise günü izinli olarak geçirdi.

Bu antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarının tamamlayan Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ