Volkan Demirel Logo
26EYLÜL 2010
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi. Antrenmanda, sakatlığı nedeniyle bir süredir  antrenmanlara katılamayan kalecimiz Volkan Demirel de takımla birlikte çalıştı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Üst sahada koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, alt sahada yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Çabukluk çalışmaları sırasında kalecilerimiz, Kaleci.Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaptı. Mert, Uğur ve Semih, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sakatlığı bulunan oyuncumuz Berk Elitez antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavisini ülkesinde sürdüren Güiza da antrenmanda yer almadı.

Takımımız bu antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi.


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ