Volkan Demirel Logo
26EKİM 2011
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile Fi-Yapı İnönü Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan, 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncularımız antrenmanı, dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından taktiksel çalışmalarla tamamladı.

 

Serdar, Volkan, Yobo ve Selçuk takımla çalıştı

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Serdar Kesimal ile Volkan Demirel takımla birlikte çalışmalara başladı. Öte yandan dün kasık bölgesindeki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı antrenmana katılmayan Joseph Yobo ile bağırsak enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle antrenmana katılamayan Selçuk Şahin de takımdaki yerini aldı. Bu 4 oyuncumuz da çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı.

 

Antrenmana, Fransa’da bulunan Issiar Dia ile U19 Takımımızda yer alan Gökay İravul, Recep Niyaz ve Berk Elitez katılmadı. Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlayan Serkan Kırıntılı’nın aynı zamanda tedavisini de tesislerimizde devam edildi.

 

Fenerbahçemiz, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde kampa giren Takımımız, maç saatini beklemeye başladı. 


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ