Volkan Demirel Logo
29OCAK 2011
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Profesyonel Futbol Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı basına kapalı antrenmanla Trabzonspor maçınının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerimizde kampa girdi.Antrenmanın bir bölümünü Başkanımız Aziz Yıldırım da izledi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız 3’erli gruplar halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalıştılar. Oyuncularımız antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalar ile tamamladılar. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştılar. Bazı taraftar grupları Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelerek,antrenman boyunca Takımımıza destek verdiler.

Bu antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarının tamamlayan Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ