Volkan Demirel Logo
29KASIM 2014
Takımımız Kampa Girdi

Takımımız Kampa Girdi

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinde 30 Kasım Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Tesislerimize gelen Başkanımız Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yalçın Haker ve Selim Kosif antrenmanın bir bölümünü izledi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 17.00’de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Mehmet Topal ile Diego Ribas ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kafilemiz, tesislerimizde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

19 kişilik kamp kadrosu belli oldu
Takımımızın 19 kişilik Eskişehirspor maçı kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: 
Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, KAMPA, GİRDİ