Volkan Demirel Logo
01TEMMUZ 2010
Takımımız Laktat Testinden Geçti

Takımımız Laktat Testinden Geçti

Profesyonel Futbol Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, Ankara Hacettepe Üniversitesi’nden gelen bir ekip eşliğinde ve 5 grup halinde laktat testinden geçti. Takımımızın kondisyoneri Doç. Dr. Alper Aşçı, anında alınan test sonuçlarına göre her futbolcumuz için kişisel programlar hazırlayacak.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 15.00’te başlayan ve yaklaşık 4 saat süren laktat testi boyunca,  teknik ekipte yer alan Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile kaleci antrenörü Murat Öztürk de sahada hazır bulundu. Teknik ekibe ayrıca Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu öğretim görevlileri Tahir Hazır ve Kadir Çolakoğlu da eşlik etti. Laktat testinin, Takımımızda 3’er aylık periyotlarla tekrarlanacağı bildirildi.

Sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Özer, Andre Santos, Güiza ve Volkan Demirel ile eşinin doğumu nedeniyle ülkesinde bulunan Alex, Dünya Kupası maçları sonrası izinli olan Stoch ve milli takımında bulunan Lugano teste katılamadı.

Takımımız yarın saat 09.00’dan itibaren, 2 grup halinde, Cybex(Kuvvet) testinden geçecek. Takımımız aynı gün saat 18.00’de Can Bartu Tesisleri’nde başlayacak ve basın mensuplarına da açık tutulacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.


PAYLAŞ