Volkan Demirel Logo
14EYLÜL 2012
Takımımız, Mersin İy Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Takımımız, Mersin İy Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından yapılan dar alanda taktiksel ağırlıklı çift kale maçla antrenman sona erdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu takımdan ayrı Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile çalıştı, ardından dar alanda yapılan çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

A milli takımımızın Estonya ile oynadığı maçta görev alan oyuncularımız Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım ile sağ arka adalesinde ağrıları olan Recep Niyaz, takımdan ayrı olarak Yardımcı Antrenörümüz İsmail Kartal yönetiminde üst sahada aktif dinleme antrenmanları yaptılar.

Fenerbahçemiz, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 15 Eylül Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.

Öte yandan 35.yaş gününü kutlayan Kaptanımız Alex de Souza, taraftarlarımız tarafından da unutulmadı. Antrenman sonunda, Tesislerimizin çıkışında bir grup taraftarımız tarafından karşılanan Kaptanımız Alex de Souza, doğum gününü taraftarlarımızın kendisi için hazırladığı pastayla kutladı.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ