Volkan Demirel Logo
30OCAK 2010
Takımımız Sivas'ta

Takımımız Sivas'ta

Profesyonel Futbol Takımımız Sivasspor ile Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda yapacağı karşılaşma için 7 saatlik bir yolculuğun ardından Sivas'a ulaştı.

Fenerbahçemiz saat 14.00'te Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel bir uçakla Sivas'a hareket etti. Ancak takımımız bu kentteki kötü hava koşulları nedeniyle Samsun Çarşamba Havaalanı'na iniş yaptı. Kafilemiz, uçağın burada yakıt ikmali yapmasının ardından Kayseri Havalimanı'na indi. Takımımız Kayseri'den karayolu ile Sivas'a ulaştı. Kafilemizi Sivas Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ve taraftarlarımız çiçeklerle karşıladı. Kafilemiz Büyük Otel'e yerleşerek dinlenmeye çekildi.
Kafilemizde yer alan oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Lugano, Önder, Alex, Selçuk, Deniz, Uğur, Ali Bilgin, Deivid, Vederson, Gökhan Gönül, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Emre, Özer, Mehmet Topuz, Bilica, Bekir İrtegün, Andre Santos, Baroni, Gökay İrevul, Gökhan Ünal, Semih Şentürk.

İmza günü iptal edildi

Bu arada, kafilemizi taşıyan uçağın olumsuz hava koşulları sebebiyle Sivas'a inememesinden dolayı, futbolcularımızın bugün 17:00-18:00 saatleri arasında Sivas İstasyon Caddesi'nde bulunan Teletürk Türk Telekom Bayii'nde katılacağı 'Fenercell imza günü' iptal edildi.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, SİVAS'TA