Volkan Demirel Logo
04OCAK 2011
Takımımız Top Başı Yaptı

Takımımız Top Başı Yaptı

Fenerbahçemiz, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Tüm oyuncularımızın katılımıyla saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda kondisyona yönelik çalışmalar yapıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, sahada yapılan yüksek ve hafif tempolu koşularla sona erdi.  Antrenmanın başında Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştiren kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, daha sonra takımla birlikte koşulara katıldı. Sağ ayak bileğinde ağrısı bulunan Miroslav Stoch antrenmana çıkmadı. Bu oyuncumuz tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Tedavi süreci devam eden Daniel Güiza da çalışmalarını salonda gerçekleştirdi.

Takımımız hazırlıklarına 5 Ocak Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Saat 10.00’da başlayacak ve basına kapalı tutulacak antrenmanda oyuncularımız laktat testinden geçecek, saat 18.00’de başlayacak antrenman ise basına açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
TAKIMIMIZ, TOP, BAŞI, YAPTI