Volkan Demirel Logo
18KASIM 2010
Takımımızdan 2.5 Saatlik Antrenman

Takımımızdan 2.5 Saatlik Antrenman

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftası’nda 22 Kasım Pazartesi günü, Bucaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Salonda ve sahada olmak üzere 2 bölüm halinde gerçekleştirilen antrenman, tam 2.5 saat sürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 19.30’da sona eren basına açık antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Takımımız antrenmana salonda gerçekleştirdiği ısınma, ağırlık, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile başladı. Daha sonra üst sahaya geçen oyuncularımız, burada gerçekleştirdikleri çabukluk çalışmasının ardından antrenmana alt sahada devam etti. Alt sahada, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarından sonra 2’ye 2 hücum ve defans organizasyonları çalışan oyuncularımız, dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Sakatlıkları ve rahatsızlıkları süren Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Cristian Baroni ve Ertuğrul Taşkıran antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Daniel Güiza, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken; Selçuk Şahin, 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından takımdan ayrıldı ve salona geçerek burada Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı noktaladı. Milli takımlardan dönen oyuncularımızdan Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Kazım Kazım ve Andre Santos rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Milli takımlarında bulunan Diego Lugano, Issiar Dia, Mamadou Niang ve Miroslav Stoch ise antrenmanda yer almadı. Bu oyuncularımızın 19 Kasım Cuma günü yapılacak antrenmanda hazır bulunacağı bildirildi.

Fenerbahçemiz, Bucaspor maçı hazırlıklarına 19 Kasım Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ