Volkan Demirel Logo
04ŞUBAT 2011
Takımımızın 20 Kişilik Manisa Kadrosu

Takımımızın 20 Kişilik Manisa Kadrosu

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında, 5 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve tüm oyuncularımızın katıldığı antrenmanla tamamladı. Toplam 20 oyuncumuzun yer aldığı kafilemizin Manisa yolculuğu başladı. Fenerbahçemizin Manisa kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor.

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Okan Alkan, İlhan Eker, Joseph Yobo, Diego Lugano, Bekir İrtegün, Andre Santos, Hasan Erbey, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Gökay İravul, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Semih Şentürk.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel çalışmalarla sona erdi.

Kafilemiz, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kalkacak özel bir uçakla İzmir’e, İzmir’den de karayoluyla Manisa’ya hareket edecek.

PAYLAŞ