Volkan Demirel Logo
08AĞUSTOS 2009
Takımımızın Denizli Kadrosu

Takımımızın Denizli Kadrosu

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Denizlispor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Denizlispor maçı kadrosunun açıklanmasından sonra, Takımımız Denizli yolculuğuna başladı.

Teknik Direktörümüz  Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 12.00'de başladı ve 1 saat 55 dakika sürdü. Roland Koch'un yaptırdığı ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra 2 takım halinde teknik bir çalışma yapan oyuncularımız, daha sonra bir araya gelerek, geniş alanda taktik ağırlıkla bir çalışmayla antrenmanı tamamladı. Bazı oyuncularımız, antrenman sonrası özel çalışma yaptı. Oyuncumuz Edu takımdan ayrı düz koşu yaparken; Semih, Özer ve R.Carlos salonda çalıştı. Tesislerde topluca yenen yemekten sonra Takımımız  Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti. Takımımızın Denizlispor maçı kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Bilica, Önder. Bekir, Vedrson, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Andre Santos, Deivid, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı ve Güiza.

Kadroda yer alan oyuncularımızdan Mert ve Özer'in, yarın Denizli Fenerium mağazamızdaki imza gününe katılacağı bildirildi. Kafilemiz, 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanından kalkacak özel uçakla Denizli'ye hareket etti.


PAYLAŞ