Volkan Demirel Logo
26OCAK 2011
Taraftar Gruplarından Takımımıza Destek

Taraftar Gruplarından Takımımıza Destek

Fenerbahçemiz hazırlıklarını, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Takımımıza destek olmak amacıyla tesislere gelen çeşitli taraftar grupları, tezahüratlarla oyuncularımıza moral verdi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Antrenman öncesi Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne çeşitli taraftar grupları geldi. Grupların temsilcileri, antrenman sahasında Aykut Kocaman’a çiçek hediye etti. Tezahüratlar ve sevgi gösterileriyle oyuncularımıza moral veren taraftarlar, antrenmanın bir bölümünü de saha kenarından izledi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktiksel çalışmalarla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, daha sonra taktiksel çalışmalar kapsamında yapılan çift kalelerde dönüşümle olarak görev aldı.

Sol kasık bölgesinde ağrı hisseden Mamadou Niang, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı ve tesislerde tedavi gördü. Uğur Boral, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde tesislerde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katılan Daniel Güiza, ikinci bölümde kondisyoner Alper Aşçı ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Kupadaki Gençlerbirliği maçının kadrosunda yer almayan oyuncularımız, 27 Ocak Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde bir antrenman gerçekleştirecek. Saat 11.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ