Volkan Demirel Logo
10OCAK 2013
Taraftarlarımız Takımımızı Yalnız Bırakmadı

Taraftarlarımız Takımımızı Yalnız Bırakmadı

Sezonun ikinci yarısı öncesi Antalya’da kamp yapan Fenerbahçemiz, konakladığı otelin sahasında, basına açık olarak gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde, Sentido Zeynep Golf Hotels’in sahasında saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika yapılan antrenman 2 grup halinde gerçekleştirildi.

Antrenmanda; Salih, Gökhan Gönül, Caner, Stoch, Hasan Ali, Serdar, Bekir, Recep, Semih Şentürk ve Mehmet Topuz’dan oluşan bir grup futbolcumuz dayanıklılığın ölçüldüğü Yo-Yo Testi’nden geçti. Testi tamamlayan oyuncularımız hafif tempolu koşu yaparken, 4 minyatür kaleden oluşan maçla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından şut çalışması ve çift kale maçlarla antrenman tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde ayrı çalışmalar yaparken, çift kale maçta görev aldılar.

Öte yandan Mehmet Topal ile gribal enfeksiyon geçirdiği için dünkü idmanda yer almayan Volkan Demirel akşam antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sezer Öztürk de tedavi ve çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçemiz, hazırlıklarına 11 Ocak Cuma günü yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu çalışma, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

Hüseyin Karaca takımımızın antrenmanını izledi
Omurilik felci geçiren Hüseyin Karaca isminde bir Fenerbahçe taraftarı, ambulansla Takımımızın kamp yaptığı otele gelerek, antrenmanı izledi. Oyuncularımız, Karaca’nın yanına giderek, onunla bir süreliğine sohbet etti. Fenerbahçe’nin antrenmanında bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Karaca, "Mutluluğumun tarifinin imkânı yok" dedi. Futbolcularımız, Hüseyin Karaca’ya, kendilerini yalnız bırakmadığı için de teşekkür etti.

Hüseyin Karaca, hayatının en mutlu anını yaşadığını belirterek, ’’Mutluluğumun tarfinin imkanı yok’’ ifadelerini kullandı. 20 yıldır Fenerbahçemizin oyuncularını görmeyi hayal ettiğini ifade eden Karaca, "Şu anda çok mutluyum. Hayatımın en mutlu anını yaşıyorum. Şu anda duygularımı tarif etmenin imkânı yok" diye konuştu.

Fenerbahçe altyapı okulları Takımımızı yalnız bırakmadı
Takımımızın akşam antrenmanını yaklaşık 200 kişilik bir taraftar grubu izledi. Antalya ve ilçelerindeki Fenerbahçe altyapı okullarından gelen 100 minik taraftar da antrenmanı izledi.Taraftarlar Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ve futbolcularımıza sevgi gösterilerinde bulundu.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ