Volkan Demirel Logo
13HAZİRAN 2020
Teknik Sorumlumuz Tahir Karapınar: Bu camiada iz bırakmak istiyorum

Teknik Sorumlumuz Tahir Karapınar: Bu camiada iz bırakmak istiyorum

Teknik Sorumlumuz Tahir Karapınar, 2-1’lik Hes Kablo Kayserispor galibiyetinin açıklamalar yaptı.

Yayıncı kuruluşa konuşan Tahir Karapınar maçla ilgili, “Maçtan önce bütün analizleri yaptık. Ben 4 gündür buradayım. Zaten çok iyi bir ekip var. Takımımız çok iyi hazırlanmış. Ama her hikaye istediğiniz gibi gitmiyor. 13. dakikada kırmızı kart gördük, eksik kaldık. Ama sonuna kadar Takımımız mücadeleyi sürdürdü. Çok iyi mücadeleden sonra kazandık. Benim de ilk maçımdı. Tabii bu galibiyette büyük katkısı olan ekibimizdir. Teknik ekiptir, kondisyonerimizdir. Ben onlara teşekkür ediyorum.

4 gündür buradayım ama sanki 4 yıldır buradaymışım gibi. Ekip beni hemen kabul etti ve benim tecrübelerimden de yararlandık. Yani maçtan önce planlarımızı yaptık. 10 kişi kalırsak, öne geçersek, geriye düşlersek… Bu planları yapmıştık ve iyi uyguladık. Vedat konusunda sıkıntılarımız vardı. Bizle hiç idmana çıkmamıştı ama onu da kullanmak zorunda kaldık. Emre zaten çok büyük bir karakter, çok büyük bir yetenek. Bu yaşta girip bu mücadeleyi vermesi Türk futbolunda ne kadar etkili bir oyuncu ve karakter olduğunu kanıtlıyor. Güzel oldu bizim için.” dedi.

BASIN TOPLANTISI

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplayan Karapınar, Emre ile ilgili; “Her maçın hikayesi farklı oluyor. Emre Türk futbolu için çok büyük karakter.  Zaten çok özel bir oyuncuydu. Volkan Demirel ve Emre Fenerbahçe’nin şansı.  Volkan da teknik ekipte çok büyük katkı yapıyor. Trabzonspor maçının hikayesi farklı olacak. O maçta ona göre plan yapacağız. O maçta oynar, oynamaz, şimdi bir şey diyemeyeceğim. Bu maç için çok büyük katkı yaptı” dedi.

Hakemlerle ilgili de konuşan Tahir Karapınar, “Hakemler için çok fazla konuşmak istemiyorum. Hakem önce sarı kart gösterdi. VAR’dan uyarı geldi. Pozisyona baktım, Ozan ‘istemeden yaptım’ diyor. Bir darbe var. Bu kararlar standart olursa problem yok. Bütün takımlara aynı şekilde uygulanırsa problem yok. Ben bir açıklama yapmak istiyorum. Sonuçta çok ani oldu buraya gelişim. Bildiğiniz gibi Altyapı Koordinatörü olarak anlaştım, son 8 maçta çok büyük bir onurla bana bu görevi verdiler. Ben de işin içine girdim. Taraftarlarımıza da rahat olmalarını söylüyorum. Yani Fenerbahçe en doğru kararı vermek için bir zaman kazanıyor. Başkanımız ve yönetimimiz çok çalışıyor. Beni de çok araştırarak buraya getirdiler. Biz çok konuştuk, istişare ettik. Burada katkım olacağına inanıyorum. Birçok camiada çalıştım. Her camiada bir iz bırakmaya çalıştım, iz bıraktığıma inanıyorum. Burada da iz bırakmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ