Volkan Demirel Logo
01TEMMUZ 2008
Temmuz Sayısı Bayilerde

Temmuz Sayısı Bayilerde

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün "TEK" resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısı, dopdolu içeriği, hiçbir yerde görmediğiniz fotoğrafları, dev posterleri ve Fenerli Çocuk ilavesiyle bugün  bayilerde.  Fenerbahçe Dergisi’nin 65 no’lu sayısı, yeni teknik direktörümüz Luis Aragones’in görselinin bulunduğu ve "Aragones ile yeni dönem başlıyor" başlıklı kapağıyla bugün bayilerdeki yerini alıyor. Derginiz bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında poster armağan ediyor. 2007-2008 Beko Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe Ülker takımımızın posteri, derginizle birlikte sizin oluyor. Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleri ve hediyeleriyle birlikte tükenmeden alın.

Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• "Yeni teknik direktörümüz Luis Aragones" Fenerbahçe, Zico’dan boşalan teknik direktörlük görevine, uzun yıllar sürdürdüğü futbolculuk kariyerinden sonra 1974 yılında A.Madrid’te teknik direktörlüğü başlayan, İspanya’da A. Madrid’ten başkan Real Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, Valencia, Oviedo ve Mallorca kulüplerini çalıştıran, son olarak İspanya Milli Takımı’nda görev yapan "Zapatones" lakaplı Luis Aragones’i getirdi. Kulübümüz, yeni sezonda Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yaptı. Aragones’in ekibi; antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşuyor. Aragones’in ayrıntılı kariyeri ve merak ettiğiniz her bilgi derginizde…
• "Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de" Efsanevi futbolcu Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterilen Türkiye Milli Takımı’nın kaptanı Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de. Fenerbahçe, Emre’nin geçtiğimiz sezon oynadığı İngiltere Premier Lig ekiplerinde Newcastle United ile, Emre’nin bonservisi konusunda anlaşmaya vardı. Belözoğlu ile ilgili merak ettiğiniz her bilgi derginizde…
• EURO 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı final oynayan Türkiye Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Fenerbahçeli oyuncularımız Volkan Demirel ve Semih Şentürk, EURO 2008’in unutulmaz hatıralarla birlikte geride bırakarak önümüzdeki sezona ilişkin önemli açıklamalar yaptılar. Başarılı millilerimiz sezonda bomba gibi olacaklarını söylediler.
• Profesyonel Futbol A Takımımızın oyuncuları, 2008-2009 futbol sezonu öncesi Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Yurda dönen tüm oyuncularımız yeni sezona ilişkin yorumlarda bulundular. Hepsi derginizde…
• Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ilk 50 sitesi içinde yer alan fenerbahce.org, yeni yüzü ile ziyaretçilerine hizmet vermeye hazırlanıyor. Türkçe, İngilizce, Almanca ve Portekizce olmak üzere 4 dilde yayın yapan, aynı alan adı altında 25 farklı site ile Türkiye’nin en büyük portallarından biri olan ve kendi kategorisi olan spor kulübü siteleri içinde liderliğini sürdüren fenerbahce.org, yeni tasarımı ve yeni yapısı ile yayın hayatına devam edecek. Yeni fenerbahce.org ve yeni oluşturulan alt siteler için tüm detaylı bilgiler derginizde…
• Dereağzı’nda havuz keyfi başladı. Kulübümüz tesisleşme konusunda hamlelerini bir bir artırırken üyelerinin ve tüm misafirlerinin sıcak yaz günlerinde serinlemeleri ve şehir ortamından kopup stres atmaları için bir başka adres daha sundu. Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri’nin yüzme havuzuna ilişkin tüm fiyat ve mekan bilgileri derginizde!
• Başkanımız Forbes’e kapak oldu; Başkanımız İstanbul Erkek Lisesi geleneğini bozmadı; Başkanımız TJK Onursal üyesi oldu; SPOR SHOW’daydık; Samandıra bakımdan geçti; Fenerbahçe Koleji mezunlarını uğurladı; Stadımız Halep için örnek oldu… Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde geçtiğimiz ay yaşanan her etkinliği ve organizasyonu "Kısa Haber Turları"mızla kaçıranlar veya duymamış olanlar için tekrar sunuyoruz.
• Ankara tesislerimiz 2008 sonunda hizmete girecek. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Ankara Gölbaşı İncek mevkisinde inşa ettirdiği konaklama ve sosyal tesislerin yapımı hızla sürüyor. Proje Müdürü Koray Özistek, kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan tesislerimizin, 2008 sonunda hizmete girebileceğini bildirdi. Tesislerimize ilişkin ayrıntılı dosya derginizde…
• Masa tenisi şubemiz, Fenerbahçe Ülker basketbol takımımız, basket erkek yıldız ve bayan basket yıldız takımlarımız ve kürek takımımızın şampiyonluğa giden yoldaki mücadeleleri ile sporcularımızın yüreğinden onların şampiyonluk öyküleri derginizde. Bu gurur tablosunu istatistiklerle beraber bir kez daha yaşayacaksınız!
• Kulübümüzün Olağan Mali Genel Kurulu, geçtiğimiz ay içerisinde Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Mali kongrede, yaklaşık 250 milyon dolar karşılığı olan 301 Milyon YTL (301 Trilyon Lira), Fenerbahçe’nin 2008 bütçesi olarak genel kurul üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi. Kongre sonunda bir konuşma yapan Başkanımız Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin 2008 bütçesinin gerçek ve Türkiye şartlarında çok büyük bir bütçe olduğunu söyledi. Üyelerimize, hazırlanma aşamasında olan "1 Milyon Üyeli Fenerbahçe Projesi" hakkında  bilgiler de ver Başkanımız, bu projeyi de bir "Devrim" olarak nitelendirdi. Genel kurula ilişkin tüm notlar derginizde.
• Euro 2008 yarı final oynayan milli takımımızın tüm karnesi ve şampiyona boyunca Fenerbahçe’den zaten alışık olduğumuz fotoğraf kareleri derginizde…
• BREZİLYA TURU: Onları hiç böyle görmediniz… Yaşadıkları yerler, tatil yaptıkları yerler… En yakınları; aileleri, akrabaları, dostları onlar için ne dedi? Küçük yaşta futbola başladıkları sokaklarda bu kez, onlarla dünya yıldızı olarak yürüyoruz. Roberto Carlos, Alex de Souza ile Deivid de Souza, Brezilya yaşamlarını ardına kadar açmakta bir an bile çekinmediler. Tolga Ovalı’nın objektifinden, Yasir Kaya’nın sorularıyla oluşturduğumuz 16 sayfalık "Brezilya Turu"na biz doyamadık, siz de keyfini çıkarın.
• Damir Mrsiç: "Basketbolla hep iç içe olacağım çünkü hırslıyım" Hangi takımı tutarsanız tutun, öyle sporcular vardır ki şapka çıkartırsınız. Onların sahalarda, salonlarda ve pistlerde olması sporu anlamlandırır. Hele bir de bu sporcular sizin gönül verdiğiniz kulübün formasını giyiyorlarsa onları izlemek daha da keyifli olur. Damir Mrsiç de bu sporculardan biri. İlerleyen yaşına karşın, sergilediği performans, hırs ve güzel oyun kendisinin hayran kitlesini artırdığı gibi, Fenerbahçe taraftarına da büyük bir mutluluk veriyor. Renkli kişiliği ve basketbola olan tutkusu, taraftarımızın motivasyonuyla birleşince Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın kaptanını daha uzun yıllar salonlarda izleyeceğimizin sinyallerini veriyor. Mrsiç, Türk vatandaşlığına geçtiği adıyla Demir Kaan ile basketbol, Fenerbahçe, hayatı, planları ve özel yaşamı ile ilgili konuştuk. Bu röportajda çıkabilecek sonuç onun basketbol ve Fenerbahçe tutkunu bir insan olması.
• "Fenerbahçe seyircisinin önünde oynamak isterim" Hidayet ’Hido’ Türkoğlu… Ülkemizi NBA’de temsil eden basketbolcularımızdan bir tanesi. Başarıları ve karakteriyle hepimizin gururu olmayı sürdürüyor. 1979’da dünyaya gelen Hidayet, 2000-2001 sezonundan bu yana NBA’de forma giyiyor. Türkiye’deki kariyerine Efes Pilsen’de başlayan oyuncu, daha sonra sırasıyla Sacramento Kings, San Antonio Spurs’ta oynadı. Hidayet halen Orlando Magic forması giyiyor. Bu sezon gösterdiği performansla "En çok gelişme gösteren oyuncu" ödülünü de kazandı. Başarılı basketbolcuyla, NBA’i, Türk basketbolunu, hayatını, Milli Takımı ve taraftarı olduğu Fenerbahçe’yi konuştuk. Hidayet, sporcu kişiliğinin yanı sıra Fenerbahçeliliği ile de göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Yaşamının büyük bölümü ABD’de geçmesine karşın Fenerbahçemizin hemen hemen her maçını izliyor, dahası gelişmeleri de yakından takip ediyor. Hido ile eğrisi doğrusu her şeyi konuştuk.
• Emre Kınay: "Fenerbahçe’nin gittiği yol Türk sporu için her zaman doğru yoldur" Aslen tiyatro sahnesinden tanımamız gereken ancak çoğumuzun beyaz camdan tanıdığı Emre Kınay, büyük bir cesaret örneği göstererek Kadıköy’de açtığı Duru Tiyatro’sunda konuk ediyor bizleri.  Sohbet koyulaştıkça söylemlerinin keskinliği, kendinden emin duruşu ve düzgün Türkçesiyle hakikaten çok cesur biri olduğunu görüyoruz. Ve sözü uzatmadan, lami cimi olmadan tiyatroyu, futbolu, dönen bütün çarkları, olması gerekenleri dobra dobra konuşuyoruz.
• "Başarı fedakarlıktan geçiyor" Çağlar Özdemir, taraftarlıktan gelip kulübüne hizmet eden Fenerbahçelilerden bir tanesi. Kürek şubesine 13 yaşından bu yana hizmet eden ve sonunda şube kaptanlığına uzanan bir kariyerin sahibi. Kürek takımımızın bu yıl kazandığı şampiyonluğun mimarlarından bir tanesi. Özdemir, bize bu yıl kazanılan şampiyonluğun öyküsünü, Fenerbahçe’nin hayatındaki yerini ve kürek takımımızın ilerleyen zamanlardaki hedeflerini anlattı.
• Genel sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı "Geçen Ay Neler Oldu?" dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
• Yazarımız Sibel Kurt’un "Sibel’in Sahası" köşesinde konuk: Ülkü Adatepe.
• Yazarımız Ersin Demirel, bu ayki "Hayatın İçinden Fenerbahçe"de Sunay Akın’ı konuk etti.
• Köşe yazarlarımız Jak Benzonana ve Ayşesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
• Basketbol, voleybol, yüzme, boks, masa tenisi, atletizm, kürek ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, transferler, müsabaka sonuçları ve sezon kutlamaları Fenerbahçe Dergisi’nde.
• Fenerium ürünleri göz kamaştırdı. Fenerium’un kış ve 2009 yazıyla ilgili lisanslı ürünleri Kuşadası’nda düzenlenen toplantı ile bayilere tanıtıldı. 4 gün süren toplantıda 280 ürün bayilere tanıtıldı.
• 1907 ÜNİFEB Bahar Şenliği yine süperdi. Sevinçleriyle, üzüntüleriyle, hafızalarımızdan silinmeyecek tarihi anılarıyla geride kalan koskoca bir sezonun ardından oluşan tatlı yorgunluğu atmak için, yüzlerce ve hatta binlerce kilometre öteden Bursa’ya gelen 550 1907 ÜNİFEB üyesi, 7. Geleneksel Bahar Şenliği’nde bir araya geldi. Her geçen sene daha çok katılımcıya ev sahipliği yapan ve yine eğlenceyle coşkunun dorukta olduğu şenlikte bol bol da ödül dağıtıldı. 
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden son haberler ve Fenerbahçe Kart etkinlikleri derginizde.
• Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları’na dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
• Yurt çapında yani açılan Fenerbahçe Spor Okulları ve Yaz Okulları’na dair tüm haberler derginizde.
• "12. ADAM" köşesinde sizlerin görüş ve duygularınıza birebir yer vererek 12. adamı biraz daha yakından tanıma fırsatı bulacağımıza inanıyor, sarı ve laciverdin sevgisi ile atan kalplerimizin hep bir arada ve bir yolda buluşmasını diliyoruz.
• Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor. "Minik Kanaryalar" köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak "Merhabaları"nı ve Kulübümüze seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.
• Karikatüristlerimiz Mete Kıyma ve Vacip Örger Fenerbahçe Tarihi’ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi, sinema, albüm, kitap, teknoloji, play station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi’nin Temmuz 2008 sayısı gündemi oluşturan gerçek haberler ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu. Bayiinizden posteriniz ve Fenerli Çocuk ilaveniz birlikte istemeyi unutmayın.
Keyifli okumalar…

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
TEMMUZ, SAYISI, BAYİLERDE