Volkan Demirel Logo
04TEMMUZ 2012
Topuk Yaylası’nda Sezonun İlk Antrenmanı Yapıldı

Topuk Yaylası’nda Sezonun İlk Antrenmanı Yapıldı

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Topuk Yaylası’na giden Profesyonel Futbol Takımımız buradaki ilk antrenmanını akşam saatlerinde yaptı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 19.00’da başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışma koordinasyon çalışması ile devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından antrenman soğuma çalışması ile tamamlandı.

Bekir İrtegün ile Serkan Kırıntılı bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, kalecilerimiz; Mert Günok, Erten Ersu ve Hasan Hüseyin Akınay ise kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile beraber çalıştı. Antrenmana izinli olan Dirk Kuyt ile Volkan Demirel ise katılmadı.

Profesyonel Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 5 Temmuz Perşembe günü saat 10.00’da laktak testinden geçecek. Basına kapalı gerçekleştirilecek olan laktak testinin ardından oyuncularımız saat 18.00’de başlayacak ve basına açık gerçekleştirilecek antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürüdürecek. 


PAYLAŞ