Volkan Demirel Logo
31MART 2012
Trabzonspor İle 106. Randevu

Trabzonspor İle 106. Randevu

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. 1 Nisan Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak maçın başlama saati 19.00. 

Galibiyetlerde üstünlüğümüz bulunuyor
Trabzonspor ile Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’de 1 Nisan Pazar günü yapacakları maçla birlikte 106. kez karşı karşıya gelecek. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 13 Şubat 1974 tarihinde yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 38 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçemizin 3 farkla üstünlüğü bulunuyor. Takımımız, 75 lig, 11 Türkiye Kupası, 9 özel, 4’er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere, geride kalan toplam 105 maçtan 40’ını kazanırken, bordo-mavili ekip bu süre içinde 37 galibiyet elde etti. Taraflar 28 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçemizin toplam 127 golüne, Trabzonspor 124 golle cevap verdi.

Ligde 75. randevu
Fenerbahçemiz ile Trabzonspor, lig tarihinde şimdiye dek 75 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 30, Trabzonspor 22 galibiyet alırken, 23 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe’nin ligdeki toplam 97 golüne, Trabzonspor 83 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarasında İstanbul’da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

Trabzon’daki maçlar
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon’da yapılan maçlarda ev sahibi bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor. Şimdiye kadar Trabzon’da yapılan resmi ve özel 42 maçta Trabzonspor’un 20, Fenerbahçe’nin ise 12 galibiyeti bulunuyor. Taraflar Trabzon’daki 10 maçta ise eşitliği bozamadı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor 53, Fenerbahçe ise 36 gol attı. Trabzon’daki 37 lig maçında ise Trabzonspor 16, Fenerbahçe 12 kez kazanırken, 9 maç eşitlikle sona erdi. Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki lig maçlarında bordo-mavililer 45, Takımımız ise 35 gol kaydetti. Geçen sezon Trabzon’da yapılan lig maçını ev sahibi ekip 3-2 kazandı.

Maçın hakemi Fırat Aydınus
Fenerbahçemiz ile Trabzonpor arasındaki maçı Fırat Aydınus yönetecek. 1 Nisan Pazar günü Trabzon Avni Aker Stadı’nda oynanacak maçta Serkan Ok ve Kemal Yılmaz yardımcı hakem olarak görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa

Takımımızın 19 kişilik maç kadrosu
Fenerbahçemizin Trabzonspor ile oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosunda ise şu oyuncularımız yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.

PAYLAŞ

ETİKETLER
TRABZONSPOR, İLE, 106., RANDEVU