Volkan Demirel Logo
04MAYIS 2012
Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Final’in 5. haftasında, 6 Mayıs Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Dünkü Beşiktaş maçının on birinde başlayan oyuncularımız, bir rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan kurallı çift kale maçlarla noktalandı. Antrenmana U18 Takımımızın kalecisi İsmet Yumakoğulları da katıldı.

Beşiktaş maçının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Gökhan Gönül’ün Universal Çamlıca Hastanesi’nde bugün MR’ı çekildi. Sol arka üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem tespit edilen Gökhan Gönül’ün tedavisine başlandı. Moussa Sow, Volkan Demirel ve Erten Ersu antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sezer Öztürk ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Trabzonspor maçı hazırlıkları, 5 Mayıs Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 11.00’de başlayacak ve basına kapalı gerçekleştirilecek bu çalışmanın ardından Takımımız, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Trabzon’a hareket edecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ