Volkan Demirel Logo
13EKİM 2010
Uğur Boral Takımla Çalışmaya Başladı

Uğur Boral Takımla Çalışmaya Başladı

Profesyonel Futbol Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.


Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman dar alanda yapılan pas çalışması ile devam etti. Antrenman 4  minyatür kale ile dar alanda yapılan maçla sona erdi. Kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalan Uğur Boral,  (A) Milli Takımımızdan dönen futbolcularımızdan Özer Hurmacı  ile Brezilya Milli Takımı’ndan dönen Andre Santos da katıldı.  


Antrenmana, solunum enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenen Issiar Dia, boğaz enfeksiyonu rahatsızlığı olan Hasan Erbey ile tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza ve sakatlıkları devam eden Selçuk Şahin ve Berk Elitez’in yanı sıra Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde, sol ayak baş parmağında tırnak batması sonucu  küçük bir operasyon geçiren Gökhan Ünal katılmadı.


Sağ diz iç yan bağında kısmi yırtık tespit edilen Mamadou Niang ile sağ dizinde ağrısı olan Semih Şentürk’ün tedavisine tesislerde başlandı. (A) Milli Futbol Takımımızdan dönen futbolculardan kaleci Volkan Demirel’e tesislerde dinlenmeye yönelik program uygulanırken, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül takımdan ayrı koşu yaptı. Nijerya Milli Takım için gittiği ülkesinden dönen Joseph Yobo da takımdan ayrı koşu ile çalışmayı tamamladı. Batman karmasıyla yapılan özel maçta görev alan futbolculardan Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Bekir İrtegün, Okan Alkan ve Gökay Iravul tesislerde yenileme çalışması yaptı. Slovakya Milli Takımı’nda görev alan Miroslav Stoch bu akşam, Uruguay Milli Takımı’nda forma giyen Diego Lugano ise yarın İstanbul’a gelecek.


Takımımız, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 14 Ekim Perşembe günü yapacağı çift antrenmanla Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek. Yarın saat 10:30’da yapılacak antrenman basına kapalı, 18:00’de yapılacak antrenman ise basına açık olacak.


PAYLAŞ