Volkan Demirel Logo
10EKİM 2011
Uğur Boral Takımla Çalıştı

Uğur Boral Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü. Bir süredir tedavisi nedeniyle takımdan ayrı çalışan Uğur Boral ise akşam antrenmanında takımdaki yerini aldı ve çalışmaların tamamında yer aldı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman, basına açık gerçekleştirildi. Antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız, 6 minyatür kalede hücum ve defans organizasyonları çalıştıktan sonra, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Öte yandan U18 Takımımızın kalecilerinden İsmet Yumakoğluları ile Hasan Hüseyin Akınay, A Takımımızla antrenmana çıktı.Kalecilerimiz Erten Ersu, İsmet Yumakoğluları ile Hasan Hüseyin Akınay kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

 

Stoch Milli takımdan döndü

 

Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch, sarı kart cezalı durumuna düştüğü için Milli takım hocasından izin alarak, İstanbul’a döndü. Stoch akşam antrenmanında takımdaki yerini aldı.

 

Antrenmana, A Milli takımlarda bulunan Mert Günok, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu, Joseph Yobo,  Reto Ziegler ile Ümit Milli Takımımızda bulunan Gökay İravul katılmazken, Volkan Demirel, Orhan Şam, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı’nın tedavi ve çalışmalarına tesislerimizde devam edildi.

 

Fenerbahçemiz Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına, 11 Ekim Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
UĞUR, BORAL, TAKIMLA, ÇALIŞTI