Volkan Demirel Logo
28ARALIK 2015
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Arayı En İyi Şekilde Değerlendireceğiz"

Kalecimiz Volkan Demirel, Medicana Sivasspor maçı sonrası Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını ve daha sonra karşılaşmayı değerlendirdi.

İlk yarının güzel bir mücadeleyle geçtiğini belirten Volkan, iyi değerlendirip ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti. Daha sonra karşılaşmayı değerlendiren kalecimiz, çok zevkli bir maç olduğuna dikkat çekti.

İlk olarak ligin ilk yarısını değerlendiren Volkan, “40 puan ilk devre için iyi. Beşiktaş’ı da tebrik etmek lazım. İlk yarı da güzel bir mücadele vardı.” dedi.

Daha sonra Medicana Sivasspor maçını değerlendiren Volkan, “Çok zevkli bir maç oldu. Fenerbahçe olarak kontrollü olmamız lazım, pozisyon vermememiz ve kontrollü atağa çıkmamız lazım. Bunlar analiz edilir. Şimdi bir aramız var, en iyi şekilde değerlendirip, en iyi şekilde hazırlanacağız.” diye konuştu.

Gol atmak için geride açıklar verdiklerine vurgu yapan Volkan Demirel, “Gol atmak istediğimiz için geride açık veriyoruz. Kontrolsüz atak yapıyoruz ama bu iyi niyetten dolayı oluyor. Daha fazla gol atalım, taraftarımızı sevindirelim diye. Ben bile hızlı başlamak istiyorum. Hepimiz daha iyi gözükmek, daha iyi top oynamak için bunu yapıyoruz. Maç içinde yanlışlar da doğrular da olacaktır. 40 puanla ilk yarıyı bitirdiğimiz için iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ