Volkan Demirel Logo
19ARALIK 2016
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Bir Kalecinin İstediği Gibi Bir Maç Oldu"

Gençlerbirliği karşısında yaptığı kurtarışlarla kalesinde devleşen Kaptanımız Volkan Demirel, 3 puanın önemine vurgu yaptı ve “Bir kalecinin istediği gibi bir maç oldu” dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Volkan, “Her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bir kalecinin istediği gibi bir maç oldu. Pozisyon geldiği takdirde, üzerimize görev düştüğü takdirde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Evet, kötü oynadık, iyi oynamadık. Neticede kazanmak önemli. Futbol olarak istenileni veremedik ama 3-0 kazanmasını bildik. Yolumuza devam ediyoruz. Bugün puan kaybetsek çok geride kalacaktık. Bunu da maç içerisinde konuştuk, belki bunun biraz stresi vardı. 3 puanı 3 golle aldık. Oyun kötü ama amacımız kazanmaktı, kazandık. Önceki haftalarda pozisyon vermedik, bugün çok pozisyon verdik, 3-0 kazandık. Diğer maçlarda pozisyon vermedik, berabere kaldık. Futbolun içerisinde olan skorlar. Günü yaşamalıyız. Bu maç burada kaldı. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Daha önce kupa maçı var. Kupada da istediğimiz sonuçları alamadık. Bu maça biraz daha konsantre ve düşünceli çıkacağız” dedi.

Kendi performansıyla ilgiliyse Volkan, “Bir kalecinin istediği gibi geçti maç. Ligimizdeki bütün kaleciler iyi. Kaleci olduğum için herkes, bütün kaleciler birbirlerini anlayabilirler. Yarın belki 1 gol yediğimde Volkan şöyle… Volkan böyle… Nerede görev düşerse işimi yapmaya çalışıyorum. Hatalarım olmayacak mı? Oldu, bundan sonra da olacaktır. Programlarda yapılan eleştiriler, ‘şu kaleci şöyle, bu kaleci böyle’ şeklinde olmasın. Kaleci şansı. Kalecinin istediği gibi maç geçerse kaleci iyi oynar. Şanssızlık da olursa kaleci bir şey yapamaz” değerlendirmesini yaptı.

PAYLAŞ