Volkan Demirel Logo
15OCAK 2017
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Bize Yakışmayan Bir Sonuç Oldu"

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel, Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 2-2’lik sonucun kendilerine yakışmadığını belirten Volkan, kalan 17 hafta da telafi edeceklerini ifade etti.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, maçla ilgili, “Hiç hesabımızda yoktu. Ancak ilk yarıdaki oyunumuzla da olmazdı. Hakemin vermiş olduğu bir karar var. Penaltı verilse ve gol olsa farklı bir maç olurdu. Adanaspor kendi açısından çok iyi mücadele etti. Onların da son sırada olmaları, maçı soğutmalar falan... Bize yakışmayan bir beraberlik oldu. Buradan 1 puan almak doğru değildi, kazanmamız gerekiyordu eğer şampiyon olmak istiyorsak. Önümüzde 17 maç var. Şimdi bir kupa maçımız var sonra Medipol Başakşehir maçı var. Bu şekilde oynarsanız şampiyonluk yarışından uzaklaşırsınız. Umarım telafi edeceğiz” dedi.

Kalan haftalarda telafi edeceklerini belirten Volkan, “İçeride Alanyaspor, Kayseri ve Adanaspor maçları, Bursaspor ve Beşiktaş'ı saymazsak 6 puanımıza mal oldu. Ligin son sıralarındaki takımlara karşı bu şekilde sonuçlar alıyoruz. Bunları 3 puana çeviremezseniz sıkıntı olur. Önümüzde 17 hafta var, umarım telafi ederiz. Tabii ki bu şekilde oynayarak değil, daha iyi mücadele ederek, ikinci yarıdaki oyunumuzu sergileyerek. Tabii ki hakem kararları da önemli ama biz hem hakemi hem rakibi hem de gereken herkesi yenmemiz gerekiyor ki şampiyon olalım. Bizim bizden başka dostumuz yok. Bize bizden başka kimse de yardım etmeyecek. O yüzden her şeyi kendi elimizle elde etmemiz lazım, kendi elimizle vermememiz lazım” diyerek sözlerini tamamladı.
 

PAYLAŞ