Volkan Demirel Logo
29ŞUBAT 2016
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Bizim İçin Her Şey Yeni Başlıyor"

Kalecimiz Volkan Demirel, Beşiktaş karşısında iyi bir takım oyunu gösterdiklerini söyledi ve “Bizim için her şey yeni başlıyor” dedi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, “Çok önemli bir maçtı. Bu maçı kazanmanın yolunu en iyi şekilde düşündük ve üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirdik. Çok iyi mücadele ettik. Mutluyuz. Çok iyi bir takım oyunu gösterdik. Bu maçı kazanmak için hocamız bize neler yapacağımızı iyi anlattı. Kaybettiğimiz takdirde neler olabileceğini de iyi biliyorduk. Beşiktaş ligin iyi oynayan takımlarından biriydi fakat karşımızda çok fazla bir şey yapamadı. Her şey bizim için yeni başlıyor.  Çok iyi bir takımız. İyi transferlerimiz vardı onlara Fenerbahçe'yi anlatmak zaman alıyor. Hep beraber bir yerlere gelebiliriz. Taraftarlarımızın bu desteği inşallah devam eder ve istediğimiz sonucu alırız” dedi.

Zorlukların altından kalkmasını her zaman bildiğini ifade eden Volkan, “Volkan Demirel'in üzerine yük verdikçe Volkan Demirel onu taşımasını bilir. Ben bu yükleri taşıyacak kapasitedeyim. Kendimi övmek gibi olmasın ama her zaman zorlukların altıdan kalkmasını biliyorum” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ