Volkan Demirel Logo
18MART 2016
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Bugün Bariz Hakem Hataları Vardı"

Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Volkan Demirel, Braga maçında bariz hakem hatalarının olduğuna vurgu yaptı. Saha içerisinde yapılanların haksızlık olduğunu ifade eden Volkan, mağlubiyetin derbi maçını etkilemeyeceğini belirtti.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Volkan Demirel, “Haksız kırmızı kart ve penaltı vardı. Sonrasında zaten maç koptu gitti. Tabii ki bizim de hatalarımız var. Bunu içeride konuştuk. Bugün bariz bir hakem hatası vardı. Konuşmaya çalışıyoruz ama konuşmaktan da anlamıyor. Çok söylenecek şey var ama söyleyemiyorum. Fenerbahçe takımı bir maçta dağılmaz. Fenerbahçe takımı çok şeyler atlattı. Bu maçı da atlatacaktır. Sahadaki bazı arkadaşlarımın tepkisi haklı veya haksız, bunu tartışabiliriz ama yapılanlar gerçekten ilk başta bize haksızlık. Neticesinde de söylenecek fazla bir şey yok. Artık elendik. Önümüze bakacağız” dedi.

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ve bu maçın derbi maçını etkilemeyeceğine değinen Volkan, “Yenildik diye tabii ki üzülüyoruz ama bu derbi maçını etkileyecektir diye bir şey yok. Önümüzdeki maçlarda derbi olsun veya başka bir maç olsun elimizden geldiği kadar iyi oynayıp istediğimiz sonucu alacağız. Sıkıntı olmayacak” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ