Volkan Demirel Logo
27EYLÜL 2015
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Daha Çok Konsantre Olmamız Lazım"

Kaptan Volkan Demirel, böylesine seviyesi yüksek maçlarda daha çok konsantre olmalarının gerektiğinin altını çizerken, "3 kere geldiler gol oldu. Biz ise çok pozisyon bulduk.Bunlar bahane değil. Bence sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bunlar futbolda var, tüm taraftarlarımzıdan özür diliyoruz" dedi.
 
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan kalecilerimizden Volkan Demirel, "Maça iyi başladık ama takım olarak yaptığımız hatalar duran toplardan  2 tane  gol yememize sebep oldu.  Daha çok konsatre olmamız lazım, bunlar seviyesi yüksek maçlar. Beşiktaş'ın da yan toplarda iyi olduğunu biliyorduk. Çalıştık ama şanssız goller oluyor. Ama bunlar futbolda var. 3 kere geldiler gol oldu. Biz ise çok pozisyon bulduk.Bunlar bahane değil. Bence sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bunlar futbolda var, tüm taraftarlarımzıdan özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz" diye konuştu.

Hakem faktörünü dikkat çeken Volkan Demirel, "Hakem faktörü de var. Kontrolü kaybettiğini düşünüyorum. Ersan'ın atılması lazım. Artık futbolda haklar çok yenmeye başladı. Sadece bizim için konuşmuyorum, diğer takımlar için de konuşuyorum. Biraz daha dikkat edilmesi lazım. Emek veriyoruz. En azından berabere kalınıp dönülebilirdi ama olsun, futbol bu.Tüm takım arkadaşlarımı tebrike diyorum" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe forması giyen her futbolcu her maça kazanmak için çıkar" diyen Kaptan sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Takıma kimin geldiği, kimin gittiği önemli değildir. Her maça kazanmakla çıkmakla mecburuz. Ama futbol bu, 3 sonuçlu. Kazanmak da var, beraberlik de, yenilmek de. Bugün mağlup olduk ama önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz."
 

PAYLAŞ