Volkan Demirel Logo
16EYLÜL 2013
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Değerli Galibiyetler Almaya Başladık"

Kalecimiz Volkan Demirel, iyi bir takım olduklarını ve değerli galibiyetler almaya başladıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, “İyi takım olduğumuzu biliyoruz. Sahaya kendimizi verdiğimiz zaman neler yapabileceğimizi biliyoruz. İlk yarı saha ortamı, saha şartları, belki konsantre eksikliği vardı. Devre arası konuşmalarda alacağımızı düşündük. Ben mağlup ayrılacağımızı düşünmedim. Takım arkadaşlarıma beni yanıltmadığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Toparlandıklarını ifade eden Volkan, “Sezon başında çok eleştirildik ama Konya'da talihsiz bir kaza geçirdik. O mağlubiyetten sonra kendimizi toparlamak için çalıştık. Değerli galibiyetler almaya başladık. Gol yiyoruz ama yediğimizden çok atıyoruz. Galibiyetleri devam ettirerek istediğimiz yerlere geleceğiz” diye konuştu.

Birlikteliğin önemine dikkat çeken başarılı file bekçisi, “Bu takım kazanınca bizden azla kimse ne sevinebilir, ne de yendildiğimizde bizim kadar üzülebilir. Oynayan oynamayan herkesin hep beraber bir takım ruhunu ortaya koyduktan sonra bu takımın mağlup olması veya kötü oynaması mümkün değil diye düşünüyorum. Futbolcular, yönetim, taraftar bir araya geldikten sonra yapamayacağımız şey yok. Taraftarlarımız basında yazanlara önem vermesimnler. Takım içinde bir sorun yok” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ