Volkan Demirel Logo
04MART 2015
Volkan Demirel:

Volkan Demirel:" Deplasmanda Böyle Galibiyetler Çok Önemlidir"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa galibiyeti değerlendiren Volkan Demirel, “Güzel maç oldu. Maçı gol yemeden kapatmak istiyorduk ama gol yedik. Deplasmanda böyle galibiyetler çok önemlidir. Avantaj sağladık” dedi.

Galatasaray derbisiyle ilgili konuşan Demirel, “Önümüzde derbi maçı var. Bende uzun zamandır oynamıyordum. Derbiye en iyi şekilde hazırlanacağız. Fenerbahçe camiası için Galatasaray maçları önemlidir. Güzel maç olacağını düşünüyorum. Umarım herkes elinden geleni yapar, güzel bir maç izlettiririz. Taraftarlarımıza sesleniyorum, sahada kalsınlar. Biz gereken mücadeleyi göstereceğiz” diye konuştu.

Ligin bitimine 12 haftanın kaldığını ve herhangi bir kayıplarının olmadığını belirten Volkan, “Biz geçen sene de bu tarz durumları yaşadık. Sakatlıklar, cezalılar, puan kayıpları yaşıyorsunuz. Ben herhangi bir şeyin kaybolduğunu düşünmüyorum. 12 hafta var. Puan kayıpları olacaktır. Bu bütün takımlar için geçerlidir. Ben 12 senede çok şey gördüm. Şuan bir şey konuşmak için çok erken. Derbi önem taşıyor. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi her zaman önemlidir. Biz bu maçın önemini ve ligdeki pozisyonumuzu bildiğim için galip gelmemiz gerektiğini biliyoruz. İnşallah güzel bir galibiyetle yolumuza devam edeceğiz. Şuan konuşmak için erken. 2-3 haftadır memnun etmeyen sonuçlar aldık. Kalan süre için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ