Volkan Demirel Logo
22OCAK 2017
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Galibiyetteki En Büyük Etken Taraftarlarımız"

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel, Medipol Başakşehir karşısında elde edilen galibiyetteki en büyük etkenin taraftarlarımız olduğunu ifade etti.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, “Geçtiğimiz maçta gol atamadık ve netice beraberlikti ama geçmişte kaldı. Bu hafta maça çıkarken devam mı tamam mı demiştik. Yenilirsek zirveden uzaklaşacaktık ama yenersek elimizde olanı devam ettirecektik. İyi oynadık, baskıyla oynadık ve golü de attık. İkinci yarı daha kontrollü oynamak zorunda kaldık çünkü Medipol Başakşehir’in neler yapabileceğini konuşmuştuk. Şu an ligin liderine karşı bayağı üstün bir skor elde edebilirdik ama arkadaşlarım değerlendiremediler. Güzel bir galibiyet ama en büyük etken taraftardı. Onlar olmadan bir şey yapamıyoruz. Destekleri için teşekkür ediyoruz. Her hafta en az bu kadar taraftarımız gelmeli. Onlar gelirse işimiz kolaylaşır. Belki üzüyoruz onları ama dediğim gibi her şeyi kenara bırakıp Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele etmeliyiz. Oyundan da skordan da daha güzeli taraftarın olmasıydı. Medipol Başakşehir’i tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Bu ligin liderini 1-0 yenmesini bildik ve şimdi önümüze bakacağız” dedi.

Puan kayıplarının genellikle ligin alt sırasındaki takımlara karşı olduğunu da ifade eden Volkan, “O maçlara ilgi göstermiyor taraftarlar. Taraftar olduğu sürece içeride maç kaybetmeyiz. 15 yıldır buradayım ve bunu yaşıyorum. En büyük etken taraftarımız. Herkesin yeri doluyor ama onlar olmazsa kimse onların yerini dolduramaz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ