Volkan Demirel Logo
25EKİM 2012
Volkan Demirel: “Grubumuzda İddialı Konuma Geldik”

Volkan Demirel: “Grubumuzda İddialı Konuma Geldik”

Kalecimiz Volkan Demirel, AEL Limassol karşısında alınan galibiyetle grupta iddialı bir konuma geldiklerini belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz. Rakibe pozisyon vermemize rağmen, bu karşılaşmandan galibiyetle ayrıldık" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Bugün burada kazandığımız 3 puan bizim için önemliydi. İlk yarı kötü oynadık ama ikinci yarı oyundaki ağırlığımızı ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Rakibe vermiş olduğumu pozisyonlar vardı. Kötü oynadığımız halde kazandık ve bence bu bir artıdır. Kazanarak grubumuzda iddialı bir konuma geldik. Limassol ile bir kez daha kendi evimizde oynayacağız. O maçı da kazanarak emin adımlarla ilerlemek ve gruptan çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçemizin, Avrupa Kupaları’ndaki 100.golünü kaydeden Egemen Korkmaz’ın da attığı gole değinen Volkan Demirel, "Egemen, Fenerbahçe’deki ilk golünü attı. Bunun için mutluyum. Ancak önemli olan kazanmaktı. İlk yarısını kötü oynadığımız maçı kazandık. Bazen kötü oynayıp da kazanabiliyorsak bu bir artıdır" açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ