Volkan Demirel Logo
08OCAK 2017
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "İyi Organize Olmuş Bir Takımız"

Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Volkan Demirel, sezonun ikinci devresinin hazırlıkları kapsamında Denizlispor’la yapılan maçı ve kamp dönemini Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten kaptan, Denizlispor karşısında iyi bir maç çıkardıklarını söyledi ve iyi organize olmuş bir takım olduklarını ifade etti.

Volkan, “Kamp çok güzel geçiyor. Bugün de oynadığımız oyunla verimli bir kamp olduğunu ve faydasını gördük. İlk yarıda çok güzel bir oyun vardı, ikinci yarıdaki arkadaşlarımızda iyi mücadele etti. Bunlar hep eksikleri görmek içindi. Bugünkü maç bizi takım olarak mutlu etti. İyi organize olmuş bir takımız. Verilen aradan sonra 2 gün idman yapıp böyle bir maça çıkıp oynamak kolay değil. İyi oynadık. Daha zamanımız var, daha da iyi olacağız. Tüm hazırlıklar lig için. Lige de iyi bir başlangıç yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yeni transferimiz Oleksandr Karavaiev’in performansını da değerlendiren kaptan, “Bir an önce takıma adapte olması güzel. Zaten biz her yeni gelen arkadaşı hemen aramıza alıyoruz, kaynaşıyoruz. İnşallah hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ