Volkan Demirel Logo
28HAZİRAN 2007
Volkan Demirel’le 2 Yıl Daha

Volkan Demirel’le 2 Yıl Daha

Sözleşmesi sezon sonu biten oyuncularımızdan Volkan Demirel ile 2 yıllık yeni bir anlaşma yapıldı. Volkan Demirel, "Beni Volkan yapan Fenerbahçe'dir" dedi.
Kalecilerimizden Volkan Demirel, kendisini 2 yıl daha kulübümüze bağlayan sözleşmeye, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda düzenlenen bir törenle imza attı. İmza törenine Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu da katıldı. Transfer dönemindeki davranışlarından dolayı genç kaleciye teşekkür eden Mahmut Uslu, "Volkan önümüzdeki yıllarda da Fenerbahçe'ye önemli katkılar sağlayacaktır. Genç bir oyuncu ile yeniden anlaşmaya vardığımız için memnunum. Başarılarını önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğine inanıyorum" diye konuştu.
Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ise, "Volkan'la 2 yıllık anlaşma yaptık ama inanıyorum ki, kendisi uzun yıllar kulübümüzde kalacak" dedi.
Anlaşmadan dolayı memnuniyetini dile getiren Volkan Demirel de, "Fenerbahçe'yle anlaştığım için, evimde kaldığım için çok mutluyum. Beni Volkan yapan Fenerbahçe'dir. Geçen yıl gösterdiğim performans nedeniyle burada kaldım" diye konuştu. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Volkan Demirel, "Geçen sene benim açımdan olumlu geçmedi. Ancak takım şampiyon olunca çok sevindik. Geçen seneki performansımı, geçici bir dönem olarak değerlendiriyorum. Bu sene gerçek performansıma döneceğime inanıyorum. Rüştü ağabeyin verdiği karara saygı duymak lazım. Sözleşmem sona erdiği için bana da teklifler geldi ama, ben hiçbir takımla görüşmedim" dedi.  Volkan Demirel,  daha sonra basın mensuplarına poz verdi.
 


PAYLAŞ

ETİKETLER
VOLKAN, DEMİREL’LE, 2, YIL, DAHA