Volkan Demirel Logo
09ARALIK 2012
Volkan Demirel: “Önemli Olan Kazanmaktı”

Volkan Demirel: “Önemli Olan Kazanmaktı”

Kalecimiz Volkan Demirel, Galatasaray maçı öncesi kazanılan 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, "Çok da söylenecek bir şey yok. Zor bir maç oldu ama kazanmasını bildik. Önemli olan kazanmaktı" dedi.

Maçın ardından FB TV’ye açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Kazandık. Bizim için zor bir maç oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye iyi oynadı. Ligde şu an ki pozisyonları belki pek iyi değil ama daha iyi yerlerde olmayı hak eden bir takım. Sahadan galip ayrılmasını bildik. Derbi öncesi önemli oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Kupa maçımız var ama ardından tamamıyla Galatasaray maçına hazırlanacağız. Her iki maçta da kazanmak için oynayacağız" şeklinde konuştu.

Önemli olanın sahadan 3 puanla ayrılmak olduğunu vurgulayan Demirel, "Gerçek oyunumuzu ilk yarı gösteremedik ama ikinci yarı takım olarak iyi oynadık. Rakibimiz golden sonra yarı alanımızda çoğaldı.  Ancak Bekir’in golü geldi. Buraya gelen takımlar bizi yenmek için oynuyorlar. Kazanmak istiyorduk ve 3 puan getiren golü bulduk. Önemli olan kazanmaktı" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ