Volkan Demirel Logo
24KASIM 2013
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Şampiyonluk Bu Tip Maçlardan Geçiyor"

Kalecimiz Volkan Demirel, önemli bir 3 puan elde ettiklerini söyleyerek şampiyonluğun bu tip maçlardan geçtiğini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Gol atmak güzel tabii ki, son dakikalarda özellikle. Sıkışmış oyunlarda. Kalede bazen yalnız sevinmem gerekiyor ama dayanamıyorum ve arkadaşlarımla seviniyorum. Bugün Hakan Arıkan arkadaşımız çok başarılıydı bu arada maçtan sonra da konuştuk tebrik ediyorum kendisini” dedi.

Medical Park Antalyaspor karşısında özellikle ilk yarıda ortaya koydukları oyuna dikkat çeken Demirel, “Maçta çok gol kaçırdık. İlk yarıda özellikle. İkinci yarıda onların da pozisyonları vardı. Bizim de yakaladığımız pozisyonlar vardı. İkinci yarıda Antalyaspor'un yakaladıkları daha netti. Bu bence şans, tesadüf değil, inanmışlığın bir karşılığı. Böyle devam edeceğiz inşallah ve sezon sonunda şampiyonluğu göğüsleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu akşam elde edilen galibiyetin şampiyonlukta çok önemli olduğuna da değinen başarılı kaleci, “Şampiyonluk bu maçlardan geçiyor. Fenerbahçe takımının geçmişine bakarsanız büyük maçları hep kazanmıştır ama bu tip maçları kazanamamıştır. Biz de arkadaşlarımızı motive etmek istiyoruz, bu tip maçları artık kaybetmeyelim diye. Yani genç arkadaşlara uyarılarımız bu yüzden” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ