Volkan Demirel Logo
13ARALIK 2015
Volkan Demirel:

Volkan Demirel: "Taraftarlarımıza Armağan Ediyoruz"

Takımımızın kaptanı Volkan Demirel, güçlü bir rakiple karşılaştıklarını, pozisyonlara girdiklerini ve Nani’nin güzel şutuyla galip gelmesini bildiklerini söyledi ve “Taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan kaptan Volkan Demirel, “Önemli olan 3 puandı. Saha şartları kötüydü. Rakip çok iyi bir takım. Defansı iyi yapıyorlar. Pozisyon verdik ama pozisyonlarımız da var. Nani’nin güzel bir şutuyla da galip gelmesini bildik. Taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Bu sezon yan toplarda zorlandıklarını belirten kaptan, “Yan toplarda zorlanıyoruz ve bu durum sadece bugünle alakalı bir durum da değil. Bu sene için konuşuyorum. Yan toplarda zaafımız var bu sene. Bunu düzeltmemiz lazım. Bir de fazla gol pozisyonuna giremiyoruz. Beklenti büyük, taraftarımızın da sabırsızlığını anlıyorum ama biraz daha sabretmeleri gerekiyor. 90 dakika boyunca sadece kazanmak için oynuyoruz. 3-0 olur, 4-0 olur, 1-0 olur. Ama sonuçta maç bizim olsun. Taraftarlarımız da maçı buna göre düşünsünler. Daha fazla gol atmamızı istediklerini biliyorum, daha iyi oynamamızı istediklerini de biliyorum ama biz 1-0 olsun bizim olsun düşüncesiyle yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Taraftarların beklentisinin büyük olduğunu ifade eden Volkan, “Mesela Bruno Alves'in uzun topunda top Nani'ye gidince bir uğultu oldu ama neticede gol oldu. Bruno sonra ben pas atmak istedim, niye böyle şeyler yaşıyoruz gibi bir şey söyledi. Taraftarın beklentisi çok olduğu için, çünkü kaliteli futbolculara sahibiz. Bunun neticesinde taraftar güzel futbol istiyor. Bunu da bazen yapamıyoruz ama bunun da çok etkeni var. Seyirci de haklı ama bir şekilde başarıya gideceğiz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ