Volkan Demirel Logo
09OCAK 2012
Volkan: “Elimizden Geleni Yapacağız”

Volkan: “Elimizden Geleni Yapacağız”

Kalecimiz Volkan Demirel, zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi ve ellerinden geleni yaparak, sonuca gitmeye çalıştıklarını belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, "Maçın başında Gaziantepspor’un baskısının ardından Samet’e söylediklerim bizde kalır. Aile içi sırlar. Gerekli şeyler söyledim, benim söylediklerim değil sahada uygulamamız önemli. Bizim takımda iletişim böyledir gördüğümü ileterek yardımcı olmak istedim" dedi.

Maçı değerlendiren Volkan, "İlk yarıda çok pozisyon yedik. İkinci yarıda değişikliklerle beraber iyi bir Fenerbahçe vardı. Rakibin 10 kişi kalması da ayrı bir faktör. Elimizden geldiğince kazanıp taraftarımızı memnun etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu süreci de değinen Volkan sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"İddiamız var zor bir dönemdeyiz ona göre herkes yorum yapsın diyoruz. Bu zorlu dönemde fazla yüzümüz gülmüyor. Gollerden sonra yüzümüz gülüyor ve bunu arkadaşlarımız ile kutluyoruz. Elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Bu zorlu günlerde dışarıdan gelen seslere kulak vermeyelim. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yapacağız"

PAYLAŞ