Volkan Demirel Logo
29NİSAN 2012
Volkan: “İki Kupayı Da Alacağız”

Volkan: “İki Kupayı Da Alacağız”

Kalecimiz Volkan Demirel, maç esnasında 8, maç sonrasında ise dizine 9 dikiş atıldığını belirterek, galibiyetin bu acıyı dindirdiğini ifade etti ve 2 kupayı da alacaklarını sözlerine ekledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, sakatlık yaşadığı pozisyonla ilgili, "Sahada 8 dikiş atıldı, içeride doktor yarayı temizleyip 9 dikiş daha attı. Rakip oyuncu vidalı krampon giymiş olsa futbol hayatım büyük sıkıntıya girerdi. Kramponu sabitti, vidalı olsa ayağı nereme gelirse geldin hastanedeydim.Tekrar tekrar pozisyonu izlesinler. Bazı şeylere çok bakıyorlar, buna da baksınlar. Ben topu aldığım halde rakip kendisini sakınmıyor. Özür dilemiş olabilir, özrünü kabul etmiyorum. Bu farklı bir pozisyon farklı bir düşünce. Galip gelmek bu acıyı biraz dindirdi, mutluluğum acıyı dindirdi. Şuan sıcağı sıcağına bir şey söylemek istemiyorum, yarın röntgene gireceğim. İnşallah sağlığım el verdiği sürece oynamak istiyorum" diye konuştu.

Sakatlık yaşadığı süreçte Beşiktaşlı oyuncularının da yanına geldiğini söyleyen Volkan, "O anda Rüştü ağabey, İbrahim ve yanıma gelenler oldu. Bizim takım zaten tamamen başımdaydı. Futbol centilmenliktir. Bu tarzı şeylerle oyuncular büyüyor. Rüştü ağabeyin zaten Türk futbolundaki büyülüğünü herkes söylüyor. İbrahim’i, Egemen’i, Beşiktaşlı futbolcuları çok severim zaten. Mücadele de böyle olur. Bugün aslanlar gibi mücadele ettiler. Edu ile benim aramda bir mücadele geçti sonuçta ama, bence rakip ayağını çekmedi, ayağını sakınmadı. Hakem sarı kart gösterdi ama istemeyerek yapmadıysa sarı da vermemesi lazımdı. Benim yorumum kırmızı kart olmalıydı. Ancak neticesinde bunlar geride kaldı. Galip olmasak konuşurdum çünkü kaldıramam bazı şeyleri. Susuyoruz, şampiyon olduktan sonra konuşuruz bunları" dedi.

"İki kupayı da alacağız" diyen Volkan sözlerine şöyle devam etti:

"Ben play off başlamadan önce de söyledim. İki kupayı da alacağız. İki kupayı da başkanımıza armağan edeceğiz. Herkes neyin ne olduğunu iyi bildiği içini kim oynarsa oynasın elinden geleni veriyor."

PAYLAŞ