Volkan Demirel Logo
24ARALIK 2005
Volkan’ın İnternet Sitesi

Volkan’ın İnternet Sitesi

Kalecimiz Volkan Demirel kendi adını taşıdığı internet sitesini yayına açtı. volkandemirel1.com adresinden ulaşılacak olan internet sitesi için  Volkan " Teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Daha önce takım arkadaşlarımdan bazıları da internet konusunda çeşitli girişimlerde bulunmuşlardı. Bende süratli bir çalışma ile Yeni yıldan itibaren taraftarlarımla özel şeyler paylaşmak istiyorum. Darısı sitesi olmayan diğer arkadaşlarımın başına" dedi. Volkan Demirel’in " Merhaba" başlığını taşıyan ilk yazısı şöyle: "Sizlerle ilk kez böylesine bir platformda biraraya geliyoruz. Hepinize MERHABA...

İlk kez diyorum ama aslına bakarsanız bundan sonra fırsat buldukça Volkan Demirel’den duymak istedikleriniz bu sayfalarda olacak.

Günün gelişen şartları gereği bizler gibi özellikle kamuoyunda gerek spor dünyasından olsun, gerekse magazin dünyasında isminden bahsedilen insanlar için kendilerini en iyi ve doğru ifade edebilmenin yolu artık internet siteleri..

Bilmiyorum bana ne kadar katılıyorsunuz ama, doğrusunu isterseniz zaman zaman benimle ilgili olarak basında çıkan haberler ve bu haberlere süratle karşılık verebilme adına gösterdiğim gayret çoğu zaman etkisiz kalıyordu.

Özellikle bana sormadan, kulaktan dolma haberlerle gerek Fenerbahçe’yi gerekse Volkan Demirel’i haksız bir biçimde eleştirmek, olmamışı oldurmaya çalışmak sadece benim için değil, takımdaki diğer arkadaşlarımın da başına zaman zaman geliyor.

Bu tür iletişimi sadece yalanlama makinası gibi kullanmak yerine, Fenerbahçe renklerine gönül vermiş taraftarlarımızın, biz oyuncular için ne kadar önemli olduğunu her şeyden önce  hepinizin bilmesini istiyorum.

Deplasman yolculuklarında, maç gelişlerinde, özel hayatımızın her bölümünde yanınıza yaklaşan birinin sizden bir imza, bir fotoğraf istemesi az da olsa sohbet etmesi inanılmaz güzel bir şey.

İşte sadece bu düşünceyle ve sizlerle birebir iletişim halinde olabilmek amacıyla düşündüğüm bu sayfalarda beni yanlız bırakmayacağınız konusunda aslında biraz endişelerim vardı ama; bu sitenin yapım aşamasında bile yüzlerce mailin gelmesi bütün endişelerimi hem yok etti, hem de beni fazlasıyla mutlu etti.

Bu mutluluğu birlikte paylaşabilmek için bu site açıldı. Biliyorum belki de Fenerbahçeli olmayan taraftarlar da mail atacaklar, belki de küfür edecekler. Bunların hepsine hazırlıklı olduğumu bilmenizi istiyorum. Bütün amacım teknolojinin bize hediye ettiği bu imkanları olabildiğince kullanarak, bu iletişim sayesinde hem kendime, hemde sizlere Fenerbahçe ve Volkan Demirel’den birşeyler verebilmek.

Şimdi tatildeyim ama merak etmeyin tatilde olmam benim Fenerbahçe’yle olan ilişkimi kesmiyor. Zaman zaman gazetede çıkan  bazı transfer haberlerine ise katılarak gülüyorum. Brezilyalılar hariç neredeyse bütün arkadaşlarımla her gün konuşuyorum. Ve inanır mısınız? Telefonda konuştuğumuz en önemli konu 2. devre nasıl başarılı olabileceğimiz konuları...
Bizler daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Sizler de inanmaya devam edin...

Hepinizin yeni yılını candan kutluyor, 2006 yılının hem benim için, hem de Fenerbahçemizin yeni rekorlara imza atacağı bir yıl olması dileğimi sunuyorum.

Sevgilerimle, her zaman mutlu kalın"

 

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ