Volkan Demirel Logo
09MART 2012
Volkan: “İnşallah Güzel Bir Derbi Olacak”

Volkan: “İnşallah Güzel Bir Derbi Olacak”

Kalecimiz Volkan Demirel, deplasmanda aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu belirtti ve haftaya Galatasaray ile oynayacakları derbi içinse, "İnşallah güzel bir derbi olacak" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, "Kolay olacağını düşünmüyorduk. Ankaragücü’nde oynayan futbolcu arkadaşlarımı, kardeşlerimi tebrik ediyorum. Ligden düşmelerine rağmen çok iyi mücadele ediyorlar. Kağıt üzerinde maç kolay gibi gözüküyordu. Gol pozisyonlarına girdiler, değerlendirebilirlerdi de. Maça iyi başlamadık ama golü bulduktan sonra rahatladık. İkinci golü bulunca maç kopmuştu. Neticesinde kazandık. 4 haftadır kazanamıyorduk, bu dezavantajı ortadan kaldırdık" dedi.

Haftaya Galatasaray ile oynayacakları maç içinse Volkan, "Galatasaray derbisi için bayram diyoruz biz ona. Türkiye’nin en büyük derbisi. İnşallah güzel bir derbi olacak. Herkes o maçı bekliyor. İnşallah güzel bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Kazanacağımızdan kendi adıma eminim" diye konuştu.

Ankara’da taraftarlarla tartıştıklarına dair çıkan haberlere de değinen Demirel, "Ankara’da bir AVM’de toplandık. Kavga ettiğime dair çıkan haberler doğru değil. Haberi yapan arkadaş da zaten yalanladı; ama hala gazetelerde haberleri görüyorum. Benim tek bir ricam var, yalan haber yapmasınlar" dedi.

PAYLAŞ