Volkan Demirel Logo
01NİSAN 2012
Volkan: “İyi Oynadığımız Taktirde İstediğimiz Hedefe Ulaşırız”

Volkan: “İyi Oynadığımız Taktirde İstediğimiz Hedefe Ulaşırız”

Kalecimiz Volkan Demirel, Trabzonspor karşısında iyi oynamalarına rağmen sahadan 1 puanla  ayrılmalarının kendilerini üzdüğünü belirtti ve ekledi: "Böyle oynadığımız taktirde istediğimiz hedefe ulaşırız. Şampiyon olmak istiyoruz ve inşallah da elde edeceğiz" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Bizim adımıza sezonun en iyi maçıydı. Birçok pozisyon yakaladık. Kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettiğimiz için üzüldük. Böyle oynadığımız taktirde istediğimiz hedefe ulaşırız. Şampiyon olmak istiyoruz ve inşallah da elde edeceğiz. Çok pozisyona girdik, kazanmak için her şeyi yaptık" diye konuştu.

Sahaya atılan yabancı maddeler ile ilgili ise Volkan, "Yaşadığımız olaylar, sahaya atılan yabancı maddeler, her şey burada kalsın. Taraftarımıza sesleniyorum; büyüklük bizde kalsın. Biz aynısını yapmayalım" dedi.

Futbolun hata oyunu olduğunu ifade eden Volkan, "Hatalarımızın farkındayız ama futbol hatalar oyunu. Benim de bir hatam vardı, bir gol daha yiyebilirdik. Bugün iyi oynadık. Hatalar futbolun güzel durumları diyebiliriz. Ne kadar hata yaparsan yap, böyle oynarsan sonuç size gelecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ