Volkan Demirel Logo
08TEMMUZ 2009
Volkan Kalesine Döndü

Volkan Kalesine Döndü

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı idman ile devam etti. Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde saat 10.00'da başlayan ve iki saat süren idman, kapalı salonda yapılan ısınma çalışması ile başladı. 25 dakikalık istasyon ve ısınma çalışmasının ardından sahaya inen takımımız, alt sahada iki gruba ayrıldı. Bir grupta forvet ve orta saha oyuncularımız Roland Koch yönetiminde, geriye kalan oyuncularımız ise teknik direktörümüz Daum yönetiminde bir çalışma yaptı. Daha sonra iki grup birleşerek tam sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanın son bölümünde ormanda kademeli koşan takımımız, çalışmasını tamamladı.

Antrenmana sağ üst adalesinde ağrı bulunan Mehmet Topuz katılmadı. Takımımız saat 13.00'te Daum yönetiminde bir toplantı yapacak.

Volkan idmana katıldı

Kalecimiz Volkan Demirel, sabah yapılan idmana katıldı. Oyuncumuz artık bir gelenek haline gelen "Hoşgeldin" töreni ile karşılandı. İzin döneminde zayıfladığı görülen Volkan Demirel, sezonun ilk idmanında üst sahada kaleci antrenörümüz Holger Gehrke ile tanıştı ve kendisine özel bir antrenman ile sezonu açtı.

PAYLAŞ

ETİKETLER
VOLKAN, KALESİNE, DÖNDÜ