Volkan Demirel Logo
21OCAK 2012
Volkan: “Kimse Şampiyonluğumuza Göz Dikmesin”

Volkan: “Kimse Şampiyonluğumuza Göz Dikmesin”

Kalecimiz Volkan Demirel, son günlerde yapılan açıklamalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Genellikle bizim maçlarımızın öncesinde açıklamalar yapılıyor. Geçen seneki mücadelemizi, kazandığımız 82 puanı kimse göz ardı edemez. Şimdi masa başında bazı kararlar alınıyor, bazı söylemler var. Biz futbolcular olarak çok üzülüyoruz. Şampiyonlukta neler yaşadığımız, bilhassa kalede neler yaşadığımı çok iyi biliyorum. Kimse şampiyonluğumuza göz dikmesin, şampiyonluk bizim anamızın hakkı kadar helaldir" dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, öncelikli olarak Temmuz ayından bugüne yaşanan sürece değindi ve açıklamaların zamanlamasına dikkat çekti.

Geçen seneki kazandıkları şampiyonluğu kimsenin göz ardı edemeyeceğinin altını çizen Volkan yaşananları şu kelimelerle özetledi:

"Zor zor zor. Yine bir şeyler çıkıyor, kararlar alınıyor. Genellikle de bizim maçlardan bir gün öncesine bunlar  denk geliyor. Ben yine bir şeyler söylemek istiyorum; belki sivrildim bu konuda ama konuşmak ihtiyacı duyuyorum. Geçen seneki mücadelemizi, kazandığımız 82 puanı kimse göz ardı edemez. Şimdi masa başında bazı kararlar alınıyor, bazı söylemler var. Biz futbolcular olarak çok üzülüyoruz. Geçen sene şampiyonluğun ne kadar zorluklarla alındığını biz çok iyi biliyoruz. Şampiyonluğumuzun sonuna kadar hak ettik. Şimdi bunu masa başında almak isteyenlere de, aldığımız puanlarla karşılık vermek istiyoruz. Biz futbolcular olarak bunu yapabiliyoruz, elimizden bu geliyor, keşke daha fazlası gelebilse.. Adalet bunun kararını en iyi şekilde verecektir. Futbolcular olarak çok üzülüyoruz. Geçen sene saha içinde oynanan oyuna karşılık bugün masa başında kararlar alınıyor, puan silinmesi konuşuluyor. Geçen seneki yarım puanın bile nasıl kazandığımızı biz çok iyi biliyoruz, puan silinmesinden bahsediliyor. Eğer suçluysak bizi düşürsünler, biz gururla bir alt kümede oynar yine Fenerbahçe'yi hak ettiği yerlere getiririz. Çok tepki vermek istiyorum, haykırmak istiyorum. Çünkü şampiyonlukta neler yaşadığımız, bilhassa kalede neler yaşadığımı çok iyi biliyorum. Kimse şampiyonluğumuza göz dikmesin, şampiyonluk bizim anamızın hakkı kadar helaldir"

Kayserispor karşısında 4 gollü güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Volkan sözlerini şu kelimlerle tamamladı: 

"Güzel bir galibiyet oldu.  4 gol attık. Gol atamıyor denilen Fenerbahçe'nin 4 gol bulması moral anlamında iyi oldu. 4 gol atmak güzel, gol yememek güzel. Pozisyon da vermedik, iyi mücadele ettik. Taraftarımız iyiydi, takım arkadaşlarım iyiydi, hepsini kutluyorum."

PAYLAŞ