Volkan Demirel Logo
07ARALIK 2011
Volkan: “Mücadelemiz Devam Edecek”

Volkan: “Mücadelemiz Devam Edecek”

Kalecimiz Volkan Demirel, 3-1’lik mağlubiyetin ardından kimsenin üzülmesini istemediğini söyledi ve sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Sonucu, kötü oyunumuza bağlıyorum. Galatasaray maça çok iyi baskı yaparak başladı. Baskıya karşılık veremedik. İlk yarıyı 2-0 geride kapattıktan sonra böyle bir atmosferde maçı çevirmek zordur. İkinci yarı baskılı olan oyunu çevirmeye çalışan taraftık ama üçüncü golden sonra yapacak bir şey yoktu. Kimsenin üzülmesini istemiyorum. Ne desek tatmin etmeyebilir ama uzun yıllar üstünlüğümüz olan bir durumdu. Ben hiçbir Fenerbahçeli’nin üzülmesini istemiyorum. Yolumuza devam ediyoruz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Elimizden geldiğince mücadelemiz edeceğiz ve Fenerbahçe’yi ayakta tutmaya çalışacağız. Kötü günlerden geçiyoruz ama elimizden geldiğince Fenerbahçe’yi ayakta tutacağız" dedi.

 

Galatasaraylı oyuncuları ve teknik heyeti maç sonrasında tebrik eden Volkan, "Tebrik etmek lazım. Bizden daha iyi oynadılar, neticesinde kazandılar. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşırız. Bir kez daha taraftarlarımızdan üzülmemelerini istiyorum. Yenilsek de yensek de onların arkamızda olacağını biliyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ