Volkan Demirel Logo
18ŞUBAT 2012
Volkan: “Puan Farkı Fazla Büyütülmemeli”

Volkan: “Puan Farkı Fazla Büyütülmemeli”

Kalecimiz Volkan Demirel, sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istediklerini söyledi ve Galatasaray ile aralarında olan 6 puan farkının fazla büyütülmemesi gerektiğini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan, ilk olarak ailesine ve bu soğukta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.

Volkan, "Maçtan önce, eşim ve ailem olmak üzere bu soğukta bizi yalnız bırakmayan bayanlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Böyle bir atmosfer dünya üzerinde yoktur. Bize çok destek verdiler. Belki bu kadar destek vermeselerdi, maçı çeviremeyecektik" dedi.

Karşılaşmayı ve gelecek maçlarla ilgili düşüncelerini paylaşan Volkan, "2-1 mağlup duruma düştükten sonra, ikinci yarıda yeterince mücadele ettik ve böyle bir skor ortaya çıktı. İşi sıkı tutmamız gerekiyor. Bugün maçı çevirebildik ama maçları zora sokmadan, daha net skorlarla, seyircileri daha bir rahat maç izlettirerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz de taraftarımıza rahat maçlar izlettirmek istiyoruz ama futbol da bu yüzden güzel. Bu yolun peşindeyiz. İpi göğüsleyen takım olmak istiyoruz. 6 puan fark var fazla büyütülmemeli. Her hafta yeni durumlar ortaya çıkıyor. Bu takıma güvenilsin, biz de elimizden geldiğince bu takımı en iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ