Volkan Demirel Logo
04KASIM 2011
Volkan: “Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”

Volkan: “Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”

Kalecimiz Volkan Demirel, uzun bir maratonun kendilerini beklediğini belirterek, "Yenildik ama liderlik koltuğu elimizde, her şey bizim elimizde. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah sonuca da biz varırız" dedi.

 

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Öncelikle Sivasspor çok iyi mücadele etti, çok iyi oynadı, onları tebrik ediyorum. Bizim bazı arkasına sığınacağımız problemler vardı; yorgunluğu, çok sık maç oynamayı, eksik kaldığımız maç sonrası çok farklı bir mücadele vermemiz sayabilir. Ama bunların hepsinin önüne geçen bir Sivasspor gerçeği vardı" diye konuştu.

 

Takımda fiziksel yorgunluğun yaşandığı ile ilgili soru üzerine Volkan, "Yorgunluk doğrudur ama ikinci golü yemesek maçı çevirebilirdik de. Gol yedikçe direnç kırıldı yorgunluk da bunun üstüne binince bu skor kaçınılmaz oldu. Güzel bir seri vardı ve bu serinin sonuna geldik. Ancak önümüzde daha güzel serilere başlayacak zaman olacaktır" şeklinde konuştu.

 

Bundan daha zor durumların üstesinden geldiklerini söyleyen Volkan, "Bundan çok daha zor durumlarda, mağlup olduğumuza maçlardan artı reaksiyon vererek çıktık. İlk maçımızda da reaksiyonumuz artıda olacaktır. Büyük bir yorgunluk vardı, Milli takım arasına giriyoruz ve arkadaşlarımız en iyi şekilde dinleneceklerdir. Bu ara iyi oldu, yenilmeden bu araya girmek daha da iyi olabilirdi, motive olabilirdik ama yine de milli arayı en iyi değerlendirip kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

 

Ligin uzun bir maraton olduğunu söylen Volkan sözlerini, "Maraton çok uzun. Bu maratonda önemli olan bayrağı kimin kaldıracağı. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yenildik ama liderlik koltuğu elimizde, her şey bizim elimizde. İnşallah sonuca da biz varırız" diyerek tamamladı.

PAYLAŞ