Volkan Demirel Logo
22NİSAN 2012
Volkan: “Türkiye’nin En Büyük Takımı Fenerbahçe”

Volkan: “Türkiye’nin En Büyük Takımı Fenerbahçe”

Kalecimiz Volkan Demirel, kendileri için önemli olan 3 puanla sahadan ayrıldıklarını söyledi ve herkese Türkiye'nin en büyük takımı Fenerbahçe olduğunu bir kez daha gösterdiklerini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, "Trabzonspor maçı ile kıyaslarsak esasında bugün iyi değildik. Ama amacımız olan 3 puanı aldık. Galatasaray bence bu ligin en iyi takımı. Çok iyi hücuma çıkıyorlar, defans hattında iyiler, ortaya koydukları futbol çok iyi böyle bir takıma karşı 3 puan aldık" dedi.

Yaşanan sürece rağmen ayakta kalmasını bildiklerini belirten Oyuncumuz, "Bizim söylemekten ve insanların da dinlemekten bıktıkları bir olay var. 3 Temmuz'dan beri önümüze gelenler ve yaşananlar için her şeyimizi bu maç için ortaya koyacağımızı söylemiştik. Bugün istek ve düşüncelerimizi tüm Türkiye'ye gösterdik. Şampiyonluğu istiyoruz. Türkiye'deki bazı kesimler artık bize saygı gösterir umarım. Bizimle gurur duymalılar. Türkiye'nin en büyük takımı Fenerbahçe'dir" diye konuştu.

Gelecek maçların önemine değinen Volkan, "Şimdi işimiz bitti mi, asla bitmedi. Geçen 7 maç kaldı dediğimde benim için 'Volkan'ın kafası mı güzel' dediler. Biz 2 kupaya da talibiz. Şuan 6 maç kaldı. Kupaları kazanıp Başkanımıza armağan etmek istiyoruz. Bunun için bütün gücümüzle sahada olacağız" dedi.

Volkan kendi performansını ise şu ifadelerle yorumladı:
"Ben işime bakıyorum ve arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum. Fenerbahçe kalesine yakışır şekilde orada olmak istiyorum ve en iyi halimle faydalı olmak için varım. Eğer katkılarım varsa ne mutlu bana"

PAYLAŞ