Volkan Demirel Logo
03ARALIK 2010
Volkan Ve Dia Takımla Birlikte Çalıştı

Volkan Ve Dia Takımla Birlikte Çalıştı

Fenerbahçemiz, Karabükspor maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basına kapalı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda, sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımla çalışmalara katılamayan Issiar Dia ve Volkan Demirel, takımla birlikte yapılan tüm çalışmalarda yer aldı. Bu arada antrenmanı Sakarya’dan gelen konuklarımız da izledi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 15. dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam etti. Çalışma, yine dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Sakarya Çobanyıldızı Fiziksel Engelliler Derneği’nde gelen bir grup taraftarımız, Takımımızın akşam antrenmanı Can Bartu Tesisleri’nde izledi. Futbolcularımızla tanışma imkanı bulan Sakaryalı konuklarımız, oyuncularımız ve teknik ekibimizle hatıra fotoğrafları da çektirdi. Volkan Demirel ve Issiar Dia’nın takımla birlikte çalıştığı antrenmanda, Daniel Güiza, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, takımdan ayrı çalışmalar yaptı. Tedavisini Almanya’da sürdüren Özer Hurmacı ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız 4 Aralık Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 17.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı tutulacak antrenmanın ardından, Takımımız tesislerde kampa girecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ