Volkan Demirel Logo
01OCAK 1753
Volkan Ve Emre Antrenmanın Tamamında Takımla Çalıştı

Volkan Ve Emre Antrenmanın Tamamında Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Galatasaray maçının hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Takım kaptanlarımız Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Mehmet Topuz antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde çalışmalarını takımdan ayrı tamamladı. Egemen Korkmaz ve Moussa Sow, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. U20 Milli Takım kadrosunda sol ayak bileğine darbe alan Hakan Cinemre, antrenmana çıkmadı; tedavi oldu. Milli takımlarından dönmeyen Bruno Alves ve Emmanuel Emenike ise antrenmanda yer almadı.

Takımımız Galatasaray maçının hazırlıklarını16 Ekim Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek. Can Bartu Tesislerimizdeki antrenman saat 18.00’de başlayacak.


PAYLAŞ