Volkan Demirel Logo
18OCAK 2014

"Yanındayız"

Başkanımız ve yöneticilerimiz hakkında verilen Yargıtay kararının ardından dünya geneline yayılan Fenerbahçe Dernekleri, kamuoyu açıklamalarıyla bu karara duydukları tepkiyi dile getirdiler.

ADANA

Kamuoyu tarafından 3 Temmuz süreci olarak bilinen Fenerbahçe’mizin üzerinde oynanan oyunun son perdesi de tamamlanmıştır.

Bu süreçte Büyük Fenerbahçe, yönetimi ile taraftarı ile tüm sporcuları ve teknik kadroları ve tüm çalışan emekçileri ile birlikte kenetlenip, nasıl dimdik ayakta durduğunu sadece ulusumuza değil tüm dünyaya göstermiştir.

Bu kararlılığımızın bundan sonrada, daha da artarak süreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.

Gün, birlik olma günüdür. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da "Hep destek, tam destek" sloganının arkasında olduğumuzu ve üzerimize düşen görevi/görevleri severek yapacağımızın bilinmesini saygılarımızla arz ederiz.

Adana Fenerbahçeliler Derneği

-------------------------------------------------------------------------------------------

BELÇİKA
 
 
-Türkiye’de ‘Fenerbahçe’ye yapılan operasyonu reddediyoruz.
 
- Fenerbahçe’ye yapılan anti demokratik müdahalenin hukuka aykırı bir siyasi karar olduğunun altını çiziyoruz.
 
-Aziz Yıldırım’ın şahsında Fenerbahçe’ye karşı bu operasyonu yapanlar,
bilmelidirlerki adalet birgün herkese lazım olacaktır.
 
-Türk adli makamlarının aldığı Fenerbahçe kararı Türkiye’ninde üyesi olduğu Avrupa Konseyi ilke ve kurallarıylada çelişmektedir.
 
-Aziz Yıldırım’ın uzun tutukluluk süresi ve  alınan kararda  Türkiye’nin altına imza attığı Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi dikkate alınmamıştır.
 
Saygılarımızla
 
FENERBAHÇE BELÇİKA DERNEĞİ
-------------------------------------


FENERBAHÇE USA


Fenerbahçe USA Derneği, ülkemizi ve Amerikan Türk Toplumu’nu, rahatsız eden konularda bugüne kadar sakinliğini korumuş, sükunet için tarafsız bir duruş sergilemeyi kendine ilke edinmiştir. Ancak son zamanlarda ülkemizde yaşananlar, Fenerbahçe camiasını birebir etkilemektedir.


Ülkemizde güven ve adalet mekanizmalarının yara aldığı, sistemi işletenlerin ve yargılayanların taraflara ayrıldığı bir dönemde,  Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım’a kesilen cezanın hak olmadığını düşünüyoruz. Fenerbahçe camiasının hassasiyetleri,  artık sporu aşmış ve siyasi bir dava haline getirilmiştir.  Fenerbahçe USA Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün haklı davasının arkasında olacaktır.


Umudumuz, gerek toplumumuzu gerek Fenerbahçe camiasını derinden etkileyen bu kaosun bir an önce sona ermesi, adil bir yargılama ortamının oluşmasıdır.  Türk toplumunun vicdanına güveniyor,  Fenerbahçe camiasının her daim ayakta kalacağına ve yıkılmayacağına  inanıyoruz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe USA Derneği


---------------------------------------------------------------------------------------

ANKARA

YARGI TARAFINDAN VERİLEN SÖZDE ÖRGÜT VE ŞİKE KARARLARI, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BİZ FENERBAHÇELİLERİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYE SEVK ETMİŞTİR. ÖNCELİKLE SÖYLEMEK İSTERİZ Kİ, BU DERİN ÜZÜNTÜMÜZ, HİÇBİR ZAMAN, BU HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMA DURUŞUMUZU ETKİLEMEYECEKTİR.

BU SORUNUN YANLIZCA FENERBAHÇE VE FENERBAHÇELİLERİN DEĞİL, TÜM ÜLKENİN SORUNU OLDUĞU İNANCINDAYIZ.

NE VAR Kİ; AZİZ YILDIRIM ÖNDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN BİZLER DE ONUR DUYUYORUZ.

HUKUK DIŞI KARAR VE UYGULAMALARI TANIMIYORUZ VE TANIMAYACAĞIZ.

FENERBAHÇE TÜM TARAFTARIYLA, KONGRE ÜYELERİYLE YANİ BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİ İLE BİRLİKTE HAKLI MÜCADELESİNİ AYNI KARARLILIKLA SÜRDÜREKTİR.

BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİNİ HESABA KATMADAN FENERBAHÇEMİZE VE BAŞKANIMIZA DOKUNMAK İSTEYENLERİN, BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMELERİ GEREKTİĞİ İNANCINDAYIZ.

FENERBAHÇE YALNIZCA BİR SPOR KULÜBÜ DEĞİLDİR., AYNI ZAMANDA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR. MÜCADELEMİZ ADALETSİZLİĞE VE HAKSIZLIĞA KARŞIDIR. BİLİYORUZ Kİ, BU MÜCADELE SONUNDA, YALNIZ FENERBAHÇE DEĞİL ÜLKEMİZ DE KAZANACAKTIR.

HER ZAMAN OMURGALI VE DİK DURAN BAŞKANIMIZ İLE YÖNETİM KURULUMUZUN ALACAĞI TÜM KARARLARI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİMİZİ KAMUOYUNA İLAN EDİYOR VE DİYORUZ Kİ:

’’DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE’’

ANKARA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BOLU


HUKUKA AYKIRI SİYASİ HİÇ BİR KARARI TANIMADIĞIMIZI ALTINI ÇİZEREK BELİRTİYORUZ Kİ

FENERBAHÇE VE ÜLKE SPORUNA KATKILARI İNKAR EDİLEMEZ BİR DEĞERE BUGÜN BU YAFTAYI VURMAYA ÇALIŞAN ZİHNİYET İLE HER ZAMAN MÜCADELE EDECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN..

ÜLKENİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜNE ATILMAK İSTENEN ÇAMUR, BİRGÜN GELECEK KENDİLERİNİ BOĞACAKTIR,

UNUTULMAMALIDIR Kİ;

ŞİMDİ BU ULU ÇINARIN DALLARINI BUDAMAYA,KIRMAYA ÇALIŞANLAR, GÜN GELECEK GÜNEŞİ GÖRMEK İÇİN YİNE BU ÇINARIN TEPESİNE ÇIKMAK ZORUNDA KALACAKLARDIR.

BAŞTA ÜLKEYI YÖNETENLER OLMAK ÜZERE HERKES TARAFINDAN TARAFSIZLIĞI VE BAĞIMSIZLIĞININ TARTIŞILDIĞI SÖZDE YARGI ORGANLARININ ALMIŞ OLDUĞU SÖZDE ŞIKE VE SÖZDE SUÇ ÖRGÜTÜ KARARINI TANIMIYORUZ.

BU SÖZDE KARAR 3 TEMMUZ OPERASYONUNUN KIMLER TARAFINDAN YAPILDIĞININ TESCİLİDİR.

BUGÜNE KADAR GÖSTERMIŞ OLDUĞUMUZ DİRENİŞ, BUNDAN SONRA GÖSTERECEĞIMIZ DİRENİŞİN SADECE FRAGMANIYDI.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM’IN KURDUĞU İDDİA EDİLEN SÖZDE SUÇ ÖRGÜTÜNÜN ÜYESİ OLDUĞUMUZU VE BUNDAN ONUR DUYDUĞUMUZU BEYAN EDERIZ.

ADALET BİRGÜN HERKESE LAZIM OLACAK.

BİZ VARKEN FENERBAHÇE YIKILMAZ!

SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEYECEK!

BOLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------------------------

EDİRNE

Edirne Fenerbahçeliler Derneği olarak;

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun 17.01.2014 tarihinde www.fenerbahçe.org resmi sitesinde ve FENERBAHÇE TV ’de yapmış oldukları açıklamalarına koşulsuz katılıyoruz.

Bilinmelidir ki; tüm zorluklar ve 107 yıllık çınarın yaşadığı tüm sportif başarılara dayanarak "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ" sloganı çerçevesinde, Fenerbahçemiz vurulan her darbe ile daha da güçlenerek bu yangının sonunda kendi küllerinden yeniden doğacaktır.

Fenerium poşetini atmaya kıyamayan taraftarımızın, Başkanımızı ve Kulübümüzü yalnız bırakacağını düşünenler unutmamalılardır ki; Bizler 3 Temmuz’da yeniden doğan sarı-lacivert milyonlarız.

Bu vesile ile ; AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN ONUR DUYDUĞUMUZU kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Sevgi,Saygı,Kardeşlik.
İşte Fenerbahçelilik

Saygılarımızla

EDİRNE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ELAZIĞ

Kurulduğu andan itibaren, hayatın ve ülkenin her alanında önderlik yapan, ilkleri başaran, ülkemizin çağdaş ve modern yüzü olan, büyük ve onurlu camiamızın, şimdi de adalet için verdiği bu ısrarlı mücadelesini kazanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu camia en iyisine de en kötüsüne de hazırdır, çünkü 107 yıllık tarihinde her ikisini de sayısız defa yaşamıştır.
 
Türk Futbolu’nu temizlemek ilkesiyle başlatıldığı söylenen operasyonun ve ilişkili yargılama sürecinin sonunda; şike yapıldığı iddia edilen maçlardaki rakiplere dahi dokunulmazken, ceza alan tek kulüp Fenerbahçe olmuştur. Fenerbahçe, Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz suçlu görülmüş; sözüm ona Türk Futbolu temizlenmiştir.
 
Ülkemizin son dönemde içinden geçtiği süreç neticesinde kamuoyunun büyük çoğunluğu tarafından dillendirilen ve endişeyle izlenen hususlar, biz Fenerbahçelilerin 31 aydır bildiği ve haykırdığı gerçeklerdir. Büyük Fenerbahçe ailesi olarak 3 Temmuz kurgusunun yeni versiyonlarının tamamından güçlenerek çıkacağımızı, ve bu yolda hiçbir taviz vermeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz. Adalet isteyen her Fenerbahçeli haklarını elde edene kadar kulübüne ve Başkanına sahip çıkmaya devam edecektir. Geçmişte de olduğu gibi bu dönemden Fenerbahçe Camiası büyüyerek ve güçlenerek çıkacaktır.
107 yıllık şanlı tarihi olan ve bu tarihe gönül vermiş kalplerin haysiyeti ile oynayanlara tekrar hatırlatmak isteriz ki;
Biz Fenerbahçeliler her zaman gösterdiğimiz dik duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz ve bu yaşananlara sebebiyet verenleri ASLA AFFETMEYECEĞİZ.
 
ELAZIĞ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ
-------------------------------------

 

 


DORTMUND


DORTMUND FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK , KAMUOYUNUN YAKINDAN TAKİP ETTİĞİ SÖZDE ŞİKE DAVASININ, YARGITAY KARARINDAN SONRA BU AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ DOĞMUŞTUR.

1908 YILINDA AYETULLAH BEYİN FRANSA KRALINA "BENDE FENERBAHÇE BENİM DİYOR , BU PAZARLIĞI KABUL ETMİYORUM" , 1961 YILINDA RÜŞTÜ DAĞLAROĞLU SIKI YÖNETİM KOMUTANI CEMİL TURALA "Bakın Sayın Komutan Fenerbahçe Spor Kulüb...ü bundan 40 yıl önce de kapatılmak istenmiş kaldı ki o tarihteki suçlamalar bugünkü gibi değil gerçekti. Kulübümüz o tarihte düşmanla savaşmak için Anadolu’ya silah sevkiyatını gerçekleştirmiş ve başta İngilizler olmak üzere tüm İşgal kuvvetlerinin tepkisini çekmişti. Kulübümüzü İngiliz askerleri bahçede beklerdi.
O zaman düşman kuvvetleri komutanı General Harrington’un başaramadığı bu olayı bugün sizin yapmaya çalışmanız bizi çok üzdü. Fenerbahçe, başta Atatürk olmak üzere tüm ulusun sevgisini kazanmış bir kulüptür, sahaya atılan şişenin sorumlusu kulübümüz değildir, bize karşı düşmanca tavır takınan MHK ve Federasyondur" GEÇMİŞTE BEYANLARINA NASIL DESTEK VERİLDİYSE,

17/01/2014 TARİHLİ FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUMUZUN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARIN HER SATIRINA İMZAMIZI ATIYORUZ. .

HAKLI MÜCADELEMİZİ HUKUKA AYKIRI, HİÇ BİR SİYASİ KARAR ENGELLEYEMEZ. BİZLER NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE DAVAMIZI, ÖNCE KENDİMİZ SÜRDÜRÜP, SONRA EVLATLARIMIZA MİRAS OLARAK BIRAKACAĞIZ.

DİK DURUŞUMUZ BAKİ OLUP, PAZARLIKLARA MALZEME EDİLMEYECEK KADAR ONURLUDUR. HİÇ BİR OLUŞUMDAN AF BEKLEMİYORUZ, ÇÜNKÜ AF SUÇLULARIN BEKLEDİĞİ BİR TEMENNİDİR. BİZ HAKKIMIZI ARIYORUZ VE ALINCAYA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR.

"Türkiye’de Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı, başarılı ve ilkse, bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler. Perakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar, meyhaneler fuldur. Statlar Türkiye’nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür. Kötü (!) uğurlanmasına rağmen. Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz." İSLAM ÇUPİ

FENERBAHÇE BİTTİ DEMEDEN, HİÇ BİR ŞEY BİTMEZ.

Dortmund Fenerbahçeliler Derneği

----------------------------------------------------------------------------------------------------

KOSOVA

BİZ KOSOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;
SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUMUZUN 17.01.2014 TARİHİNDE, www.fenerbahce.org RESMİ SİTESİNDE VE FENERBAHÇE TV’de YAPMIŞ OLDUKLARI AÇIKLAMALARINA KOŞULSUZ KATILIYORUZ VE,

BAŞKANIMIZ VE FENERBAHÇE’YE YÖNELİK SÖZKONUSU HUKUK DIŞI KARAR VE UYGULAMALARI TANIMADIĞIMIZI VE TANIMAYACAĞIMIZI,

BU VESİLE İLE; AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN ONUR DUYDUĞUMUZU KAMUOYUNA SAYGI İLE BİLDİRİRİZ.

ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM OLACAK.
BİZ VARKEN FENERBAHÇE YIKILMAZ !
SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEYECEK !

SAYGILARIMIZLA

KOSOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

---------------------------------------------------------------------------

ÖDEMİŞ

ÖDEMİŞ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK, BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIMIN SUÇSUZLUĞUNA OLAN İNANCIMIZ TAMDIR. FENERBAHÇE’MİZİN HAKLI 2010-2011 YILI ŞAMPİYONLUĞU,FUTBOLCULARIMIZ ALIN TERİ, FENERBAHÇE’MİZ VE BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLEN HAKSIZ DAVALARLA GÖLGELENMEYE ÇALIŞIMAKTADIR.

BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI HER ŞEYİN FARKINDADIR, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BU HAKSIZLIĞA KARŞI DİMDİK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEKTİR.FENERBAHÇE’MİZE VE BAŞKANIMIZA OLAN DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR.

107 YILLIK BU KOCA ÇINARI YIKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ.MİLYONLARIN GÖNÜL VERİP BİR GALİBİYETİYLE ÇOCUKLAR GİBİ SEVİNDİĞİ,MAÇ GÜNLERİ HEYECANDAN UYUYAMAN KÜÇÜK FENERLİ ÇOCUĞUZ, ARMASI UĞRUNA KANINI DÖKEN GÖKHAN GÖNÜL’ÜZ, MEHMETÇİK BASRİ’YİZ,CAN BARTU’YUZ, CİHAT ARMAN’IZ, FİKRET ARICAN’IZ, SERKAN ACAR’IZ, SELÇUK YULA’YIZ, VOLKAN DEMİREL’İZ, RIDVAN DİLMEN’İZ, AYKUT KOCAMAN’IZ, CEMİL TURAN’IZ, ALEX DE SOUZA’YIZ, ’’O KUTSAL FORMAYI SIRTIMDA DEĞİL BAŞIMDA TAŞIDIM’’ DİYEN RAHMETLİ ORDİNARYÜS LEFTER’İZ... O KUTSAL FORMAYI TERLETEN GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE BİNLERCE FUTBOLCUNUN ŞEREFİYLE TAŞIDIĞI ÇUBUKLUYUZ... FENERBAHÇE’Lİ OLMAKLA ÖVÜNEN MİLYONLARCA TARAFTARIN FENERBAHÇE SEVDASINA KİMSE ENGEL OLAMAZ. BİZ FENERBAHÇELİLER EN KÖTÜ GÜNDE DÜN OLDUĞU BUGÜNDE FENERBAHÇE’MİZİN HER ZAMAN YANINDA OLUP DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ.ÇÜNKÜ BİZ EŞİ BENZERİ OLMAYAN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HİÇBİR GÜCÜN YIKAMAYACAĞI, VEFALI FENERBAHÇE TARAFTARIYIZ...

 ÖDEMİŞ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------

BATMAN      

BAĞIMSIZ YARGININ BAŞKANIMIZ SN. AZİZ YILDIRIM’A VERİLEN CEZANIN ONAYLANDIĞINI TEESSÜFLE ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ.

BAŞKANIMIZ VE KULUBÜMÜZE İSNAD EDİLEN SUÇLAMALARI HİÇBİR ZAMAN KABUL ETMEDİK ŞİMDİ DE KABUL ETMİYORUZ.

BATMAN’DA DA BÜYÜK CAMİA OLAN FENERBAHÇEMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAKTAN VE FENERBAHÇE BAYRAĞINI TAŞIMAKTAN BÜYÜK GURUR DUYDUĞUMUZU İFADE EDİYORUZ.

"HEPİMİZ FENERBAHÇEYİZ,HEPİMİZ AZİZ YILDIRIMIZ"

HER ZAMAN VE HERYERDE FENERBAHÇE....

BATMAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------------

GEMLİK

YANINDAYIZ BÜYÜK BAŞKANIM …
Herkes tarafından 3 Temmuz süreci olarak bilinen Fenerbahçe’mizin üzerinde oynanan oyunun devamı da gösterime girmiştir.

Herkes bilmelidir ki; Bu süreçte, yönetimi, taraftarı, tüm sporcuları, teknik kadroları ve tüm çalışanları ile birlikte daha sıkı kenetlenip, nasıl dimdik ayakta durduğumuzu ve daima duracağımızı tüm dünyaya yeniden göstereceğiz.

Gemlik Fenerbahçeliler Derneği olarak daima kulübümüzün ve BÜYÜK BAŞKANIMIZIN yanında olduğumuzu tekrar buradan haykırmak isteriz.

Gemlik Fenerbahçeliler Derneği olarak üzerimize düşen görevleri yapmak için her daim hazır bulunmaktayız…

Unutulmamalıdır ki; Her zaman söylediğimiz gibi "DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇEDİR"

Saygılarımızla

Gemlik Fenerbahçeliler Derneği

------------------------------------------------------------------------------

KIRŞEHİR

3 Temmuz 2011’de başlayan bu süreç, hukukun ve adil yargılama kriterlerinin çok fazla eleştirilmeye başladığı bugünlerde maalesef kulübümüz ve Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım açısından kaygı ve üzüntü verici bir kararla şimdilik noktalanmıştır.

Kulübümüz üzerine oynanan oyunlara her platformda direnerek göğüs gerdik. Bu kararlara karşı direncimiz camiamızın her ferdinde artarak sürecektir. Yönetim Kurulu Üyelerimiz gibi bizlerde bu örgütün bir parçası olmaktan şeref duyuyoruz. Tarih gerçekleri er ya da geç yazacaktır.

Hep Destek Tam Destek.

KIRŞEHİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------

İSKENDERUN

Türkiye Kamuoyuna açık mektup,
3 Temmuz süreciyle başlatılan ve tamamen siyasi mülahazalarla Fenerbahçe’mizi ele geçirmeye yönelik Başkanımız Aziz Yıldırım’ı linç ederek hedefine ulaşmaya çalışan işgal operasyonunun son halkası Yargıtay’ca alınan onama kararı olmuştur.

Bu operasyonun başkanımız nezdinde tüm Fenerbahçe  camiasına yapıldığı kanaatini taşıyoruz. Türk futbolunun yüz akı, 107 yıllık yıkılmaz cumhuriyet kalesi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 25 milyonu aşkın taraftarına yapılan bu hayasızca akın bir gün elbet Yüce Türk Milletinden gereken cevabı misliyle alacaktır.

Hukuk dışı kararlar, kumpaslar ve iftiralarla hukuk garabeti haline dönüşmüş uygulamalara dair söylemlerin kol gezdiği şu günlerde, Başkanımız Aziz Yıldırım hedef alınarak işletilmeye çalışılan bu işgal ve linç planı işe yaramayacaktır; camia olarak dimdik ayakta kalarak yeniden ve objektif  yargılama istediğimiz bu iftira kampanyasının adil bir şekilde sonuçlandırılması için son nefesimize kadar mücadele edeceğimize Yüce Türk Milleti önünde ant içeriz.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ı bu hak-hukuk mücadelesinde yalnız bırakmayacağız;

Son olarak: Başkanım,’’Dik dur eğilme,bu taraftar seninle’’ diyoruz…

Saygılarımızla..

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği
-----------------------------------------------------------------------------

KUŞADASI

"YANINDAYIZ"
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir tek gün için bütün bir ömrü gözden çıkartırız.."

28 Temmuz 2012 tarihinde yapmış olduğu açıklamada böyle demişti Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım..

Dün açıklanan Yargıtay kararı sonrasında Aziz Yıldırım özelinde Fenerbahçe’ye atılmaya çalışılan suçlamaların 3 Temmuz’u kuran, yazan, uygulayan ve yöneten zihniyetin kamuoyu önünde güç gösterisine tanık olmakta ve tuzun koktuğu bir dönem yaşamaktayız.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ve Biz Fenerbahçeliler’e yapılan bu haksızlığa toplumun tüm kesiminin tepki vermesi gerektiğini düşünmekteyiz. Adeta bir Orta Çağ Engizisyon Mahkemeleri’nin mantığı ve keyfiyetiyle verilen kararların hiçbirini tanımadığımızı, adaletin kişisel husumet ve çıkar çatışmalarının gölgesinde sağlanamayacağını, Fenerbahçe ve Fenerbahçe’nin Büyük Başkanı Aziz Yıldırım hakkında verilen mahkumiyet kararının hukukun gerekliliklerinden değil, hukuksuzluğun hukuk haline gelmesinden ortaya çıktığını biliyoruz.

Unutulmamalıdır ki, "İhanet iyi başlar, ama sonunda kendine ihanet eder."

Biz Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği olarak Aziz Yıldırım başkanlığında kurulduğu iddia edilen örgütün birer üyeleri olmaktan gurur duyduğumuzu belirterek, gerçek adalet tecelli edene kadar Sayın Aziz Yıldırım’ın yanında ve tarafında olduğumuzu ve desteğimizin hiçbir şart ve koşula bağlı kalmaksızın sonuna kadar süreceğini beyan ederiz.

Yanındayız Büyük Başkan AZİZ YILDIRIM

Saygılarımızla;

KUŞADASI FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------

HATAY

Sayın Aziz YILDIRIM ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu,

3 Temmuz’dan beri en kötü ölümün "yavaş yavaş ölmek" olduğunu yaşayarak öğrendik. Her Fenerbahçeli’yi her gün biraz biraz öldürdürler. "Balık kokarsa tuzlarsın da tuz kokarsa ne yaparsın. Öyle garip bir hukukun eline düştük ki, tuz da koktu işte.

Bizi sadece bir spor kulübü sanıyorlar. Bizim emperyalizme karşı verilen ilk bağımsızlık savaşının aktif katılımcısı olduğumuzu, bir ulusun moral kaynağı olduğumuzu, tek umut ışığı olduğumuzu, Kurtuluş Savaşı’nın sarı-lacivert rengi olduğumuzu bilmiyorlar. Bilmiyorlar ki, son sözü biz söylemeden bitmez her şey.

Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun, martı denizden asla vazgeçmezmiş. Biz her şeyden önce birer Fenerbahçeli olarak, bu büyük camianın bir parçası olmaktan, sizlerin önderliğinde, koşullar ne olursa olsun Fenerbahçe adını zirvelerde yaşatmaya ant içmiş bir derneğin üyesi olmaktan, Fenerbahçeliliğin ayrıcalığını doya doya yaşamaktan gurur duyuyoruz.

Biz Fenerbahçe sevgimizi avuçlarımıza yazdık. Avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlayabilmek için. Avuçlar kutsaldır. Ne politika bilir, ne paralel devlet bilir, ne tuzu bile kokutan hukuk bilir. Alkışlar sadece…

Fenerbahçeliler başını dik tutsun. Tertemiz adıyla ve de her yıl biraz daha karanlığa gömülen bir ülkede, temsil ettikleri aydınlık ruhla.

Sayın başkanım, yanında her zaman seni seven ve destekleyen birilerinin olduğunu anımsa ve o güvenle ver bundan sonraki savaşını. Yere düşsen de kaldıracak birileri var nasıl olsa. Çünkü biz sadece iyi günde değil, kötü günde de sevenlerdeniz. Çünkü biz FENERBAHÇEYİZ.

Hatay Fenerbahçeliler Derneği
------------------------------------------------------------------------------

TORBALI
Torbalı Fenerbahçeliler Derneği olarak başkanımız Aziz Yıldırım’ın sonuna kadar arkasındayız. Ve böyle bir örgütün üyesi olmaktan gurur duyuyoruz.

107 yıllık koca çınarın bir yaprağı olan bizlerin, bu çınara zarar verilmesine müsade etmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe sahipsiz değildir. Aziz Yıldırım sahipsiz değildir.
Büyük Fenerbahçe ailesi bu süreci de başı dik atlatacaktır. Torbalı Fenerbahçeliler Derneği olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.
Fenerbahçe bir günde kurulmadı onu bir günde yıkmaya kimsenin gücü yetmez!

Şimdi sıkıca kenetlenme zamanı. Son sözü yine Fenerbahçe söyleyecektir.

Saygılarımızla….

Torbalı Fenerbahçeliler Derneği

------------------------------------------------------------------------------

ROMANYA
Büyük Fenerbahçe ailesi,

Malum güçler ve işbirlikçileri tarafından başlatılan Fenerbahçemizi ele geçirme operasyonunun Yargıtay aşaması da hepimizin tahmin ettiği gibi sonuçlanmıştır.

"Özel Yetkili" Yargı’nın verdiği kararların güdümlü ve hukuksuz olduğu konusunda bir görüş birliği oluşmuşken, Başkanımız hakkında verilen bu kararı elleri patlarcasına alkışlayanlar, küçük menfaatleri uğruna nasıl bir gaflet ve ihanet içinde olduklarının farkına varamamaktadırlar.

Fenerbahçemizin ele geçirilmeyeceğini son kongrede suratlarına tokat gibi çarpmamıza karşın bu amaçlarından vazgeçmemelerini ibretle izliyoruz. Bu zavallı beyinlerin hala idrak edemedikleri gerçek şudur ki Fenerbahçe asla yıkılmayacak tek kaledir.

Fenerbahçe’mizin haklılığı ve suçsuzluğu eninde sonunda ortaya çıkacak ve son sözü 90+1’de yine Fenerbahçe söyleyecektir.

Aziz Yıldırım başkanlığındaki bu "suç örgütü"nün bir üyesi olmaktan gurur duyduğumuzu bir kere daha belirtmek isteriz.

Saygılarımıza,

Romanya Fenerbahçeliler Derneği

----------------------------------------------------------------------------

AMASYA
Fenerbahçe’miz ve Sayın başkanımız Aziz Yıldırım hakkında 3 Temmuz tarihinde başlatılan sözde şike davasında   son perde tamamlanmıştır. Hiç bir mantık ve hukuk kuralına uymayan suçlamalar ve gazete tapeleri  ile suç oluşturulmuş ve hüküm verilmiştir. Suç kabul edilerek dosyaya giren bir sürü olay daha sonraki sezonlarda alenen yapılmasına rağmen görülmemiştir ya da görülmek istenmemiştir.

Bu zaman içerisinde Büyük FENERBAHÇE’nin büyük taraftarı, sporcusu ve teknik kadrosuyla Büyük Başkanımız AZİZ YILDIRIM’ın etrafında tek vücut olmuş ve bunun bir şike davası olmadığını anlatmaya çalışmıştır. Nitekim son bir ayda ülkemizde yaşananlarda bu yöndeki görüşlerimizi desteklemektedir.

Ne tesadüftür ki Fenerbahçe’miz üzerine oynanan oyunların hamleleri takımımızın  her branşta başarılı olduğu ve rakiplerinin önüne geçtiği dönemlere  denk gelmektedir.

Verilen karar bizi ve başkanımızı yıldırmayacağı gibi haklı mücadelemizin arkasında dik durmak adına güç verecektir.

Son üç senedir şikeyi ve kupayı ağzından düşürmeyenler ve bugün sevinç çığlıkları atanlar, son üç sezondur takımlarının nerede olduğuna birde Fenerbahçemizin bu kadar psikolojik baskıya rağmen nerede olduğuna baksınlar. 2010-2011 sezonunda kimin şike yaptığını kimin yapmadığını daha iyi anlayacaklardır.

Her zaman haklılığına ve Fenerbahçe sevgisine inandığımız Başkanımız AZİZ YILDIRIM ve yönetim kurulumuzun alacağı tüm kararları desteklediğimizi ve bu desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğimizi belirtir ve tüm dünyaya ilan ederiz ki,

"DARAĞACINDA OLSAKTA SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE "

AMASYA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------

YALOVA

ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZİ FENERBAHÇEMİZİN ÜZERİNDEN !!!

YALOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK BİZDE DEĞERLİ BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM’IN ÖNDERLİĞİNDE KURULAN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN YALOVA TEMSİLCİLERİYİZ.

3 TEMMUZ’DAN BUGÜNE FENERBAHÇE ÜZERİNDE OYNANAN BU KİRLİ OYUNUN TÜM KAMUOYU VE FENERBAHÇE CAMİASI OLARAK FARKINDAYIZ.HUKUKA AYKIRI VE ADALETE SIĞMAYAN BU KARARLARI TANIMIYORUZ ! ŞUNU HERKES BİLMELİ Kİ FENERBAHÇE 107 YILLIK BİR SEVGİ CUMHURİYETİDİR. GÜCÜNÜ ULU ÖNDER ATATÜRK VE TARAFTARINDAN ALAN BU CAMİAYA HİÇ BİR OYUN İŞLEMEZ !

KENDİNİ FENERBAHÇE’YE ADAMIŞ BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM’IN YANINDAYIZ...

SAYGILARIMIZLA

YALOVA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------

FENERBAHÇELI AVUKATLAR DERNEĞİ (FEBAV)

Hesabını Sorana Kadar, Sonuna Kadar!

KAMUOYUNA

"Anayasa MADDE 9-Yargı yetkisi, Türk Milleti adına bağımsız mahkemelerce kullanılır."

Yargının, yasama ve yürütme organlarının paralel yapılanmayla iç içe girmesiyle bağımsızlıklarını kaybetmesi ve ardından hesaplaşma içine girmeleri Türkiye’de hukuka ve yargıya güveni onarılmaz derecede zedelemiştir. Bunun sonucu olarak, Fenerbahçe’den 3 Temmuz’dan bu yana her aşamada ’Adil Yargılanma hakkı’ esirgenmiştir.

Fenerbahçeli Avukatlar olarak, ilk günden itibaren hatalı karar ve uygulamalar hakkında görüşlerimizi çeşitli platformlarda savunduk. Gerek Yasayla kaldırılan (ancak bu dava özelinde davaya bakmaya devam eden) Özel Yetkili Mahkeme’nin kararında ve gerekse Yargıtay’ın kararında ortaya çıkan yepyeni suç kavramları (gevşek örgüt, örgütü kuran kişilerin henüz suç olarak ceza kanunlarında yer almasa da, kime karşı, nerede ve ne zaman işleneceği belli olmasa da bir takım tehlike suçlarını işlemeyi amaçladıkları örgüt vb.) ihdas edilmiş, medya savunmaya karşı bir silah olarak kullanılmış, tanıklar duruşma salonu dışında avukatların yokluğunda dinlenmiş, gözaltı kararı veren hakimler dava da karar vermiş, çoğaltılabilecek bu örneklere binaen Türk Hukuk tarihinde daha önce görülmemiş bir hızla hüküm kurulmuş ve kesinleştirilmiştir.

Gelinen son noktada adil yargılanma hakkı verilene kadar Fenerbahçe ve yöneticileri hakkında "hukuka, adalete ve vicdana aykırı" verilmiş bu kararı tanımadığımız gibi, tüm kamuoyuna bildiririz ki;

D-İ-R-E-N-E-C-E-Ğ-İ-Z!
FENERBAHÇELİ AVUKATLAR (FEBAV)
 -----------------------------------------------------------------------------

LÜLEBURGAZ
3 Temmuz 2011’den bu yana yaşanan süreç tüm kamuoyunun malumudur.

Bu süreç boyunca, gerek soruşturma gerekse yargılama aşamalarındaki hukuksuzluklar, manipulasyonlar, itibarsızlaştırma çabaları, yaratılan bilgi kirliliği ve benzeri hususlar, sürecin en başından beri adil yargılamaya gölge düşürmüş ve nihayet alınan Yargıtay kararı ile de, vicdanları kanatan bir sonuç ortaya çıkmıştır.

Biz Lüleburgaz Fenerbahçeliler Derneği olarak, emniyet teşkilatı üzerinde bu denli tartışmaların olduğu, yargı bağımsızlığının tartışma konusu yapıldığı,siyasetin her şeye çokça müdahil olduğu şu anki atmosferde, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulumuzun 17 Ocak 2014’de resmi internet sitemizde yayınladıkları açıklamaların altına imzamızı atıyor, bu hukuka aykırı ve siyasi kararı tanımıyor ve başkanımız ile yönetim kurulumuza, sonsuz desteğimizi ilan ediyoruz.

Görünen ve görünmeyen tüm aktörleri ile bugüne kadar getirilmeye çalışılan ama her defasında büyük Fenerbahçe taraftarının dimdik ve sağlam duruşuna çarpan bu tiyatro, son sahnesi ile Fenerbahçe’yi teslim alacağını zannetmekte ama yanılmaktadır. Fenerbahçe, hiçbir zaman teslim olmayacaktır.

Bizler, Mustafa Kemal’in "ebedi muvaffakiyetler" dilediği bir kulübün taraftarları olarak, affedilmeyi veya yeniden yargılanmayı değil, bize bu kumpası kuran ve çocuklarımıza bırakacağımız yegane miras olan Fenerbahçemizin değerleri ile bu denli fütursuzca oynayanların yargılanmasını talep ediyoruz.

Ve buradan bir kez daha haykırıyoruz:

FENERBAHÇE SÖYLEYECEK SON SÖZÜ HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ..!!

LÜLEBURGAZ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------

MERSİN
MERSİN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK, YARGITAYIN SÖZDE ŞİKE DAVASI KARARINDAN SONRA BU AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ DOĞMUŞTUR.

Öncelikle belirtmek isteriz ki: 17/01/2014 Günü Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Aziz Yıldırım ve Yönetimi Kurulumuzun yapmış olduğu açıklamaların her satırına imzamızı biz de atıyoruz.

Göreve geldiği günden beri Fenerbahçe Spor Kulübünü Atatürk’ün gösterdiği hedef ve ilkeler doğrultusunda; çağdaş yaşama uygun olarak, üyelerinin ve sporcularının beden ve ruh sağlığını geliştirecek olanaklar hazırlayan ve onların fizik ve moral eğitimleri ile ilgilenen,
sporun hedefinin bireyler arasında dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği geliştirmek olduğu bilinciyle; sporun ulusal düzeyde gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunan, bu uğurda sayısız alt yapı tesisleri yaparak sporcularına ve taraftarlarına çağdaş koşullar ve olanaklar hazırlayan, kulübümü daha ne kadar ileri götürebilirim diyerek bunu yaşam tarzı yapan, bu uğurda sağlığını bile kaybetme noktasına gelen, aylarca haksız bir şekilde cezaevinde kalan ve şer cepheleri tarafından kurulan kumpaslar sonucu adeta toplumsal bir linçe uğratılmak istenen Başkanımız Sn Aziz Yıldırıma karşı oynanan oyunun son perdesinde; Yargıtay tarafından alınan, Başkanımız ve Fenerbahçe’mize yönelik söz konusu hukuk dışı kararları tanımadığımızı ve tanımayacağımızı, Fenerbahçe’mizin ve Sn Başkanımızın her koşulda yanında olduğumuzu ve desteklemeye devam edeceğimizi belirtir, bu haksız kararı alanların ve uygulayacakların, Büyük Fenerbahçe toplumunu dikkate almadan Başkanımıza ve Fenerbahçe’mize dokunmak isteyenler unutmasınlar ki dünyanın en büyük spor kulüplerinden ve  toplumsal örgütlerinden biri olan Fenerbahçe’ye atılmak istenen çamur ve iftiralar, bir gün gelecek kendilerini boğacaktır. Bu vesile ile Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın kurduğu iddia edilen sözde suç örgütünün üyesi olduğumuzu ve bundan onur duyduğumuzu beyan ederiz.

HEP DESTEK TAM DESTEK
CEHENNEM DONANA KADAR FENERBAHÇE

MERSİN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------

GÖNEN
Gönen  Fenerbahçeliler Derneği olarak daima kulübümüzün ve BÜYÜK BAŞKANIMIZIN yanında olduğumuzu tekrar buradan haykırmak istiyoruz.

Herkes bilmelidir ki; Bu süreçte, yönetimi, taraftarı, tüm sporcuları, teknik kadroları ve tüm çalışanları ile birlikte daha sıkı kenetlenip, nasıl dimdik ayakta durduğumuzu ve daima duracağımızı tüm dünyaya yeniden göstereceğiz.

Gün, birlik olma günüdür. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da "Hep destek, tam destek" sloganının arkasında olduğumuzu ve üzerimize düşen görevleri severek yapacağımızın bilinmesini saygılarımızla arz ederiz.

GÖNEN  FENERBAHÇELİLER  DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------

KKTC
Değerli tarafsız Türk kamuoyu tarafından çok iyi bilinmesini isteriz ki, 3 Temmuz 2011’den başlayarak değil, kuruluşumuz olan 1907’den bu yana Fenerbahçe Spor Kulübü’ne taraf olan bizler ayni zamanda da Evrensel hukuka, Adil yargılamaya, Sporcularımızın sahalarda gösterdiği alın teri ve emeğe, haksızlıklara karşı olan mücadeleye ve de kulübümüzün siyaset üstü, Cumhuriyetimizin kazanımları yolundaki bağımsız duruşuna tarafız.

Dün yargının vermiş olduğu sözde örgüt ve şike kararları 3 Temmuz operasyonunun kimler tarafından yapıldığının bir tescilidir. Bizler de Büyük Başkanımız Aziz Yıldırım’ın önderliğini yaptığı bu örgütün birer mensubu olduğumuz için gurur ve onur duyuyoruz.
Başkanımızın 3 Temmuz sürecinde ısrarla dile getirdiği ’bu bir şike davası değildir, memleket elden gidiyor’ dediği zaman da bizim ne denli haklı olduğumuzu son zamanlarda yargıda yaşanan olaylardan tüm Türkiye anlamıştır.

Fenerbahçe taraftarının ne derece birbirine bağlı, ne derece büyük bir sivil toplum örgütü olduğunu ve Cumhuriyetimize ve Başkanımıza uzatılan ellerin tüm Fenerbahçe taraftarlarına uzatıldığını, göstereceğimiz birlik ve beraberlikle, Cumhuriyetimize ve Başkanımıza bağlılığımızla tüm Türkiye’ye ve Dünyaya bir kez daha göreceğiz.

Bizler de bu ulu çınarın, bu büyük Fenerbahçe Cumhuriyetinin birer üyesi olduğumuz için gurur duyar ve bugüne kadar göstermiş olduğumuz direnişimizin, haklı mücadelemizin şu ana kadarki kısmının bir fragman, bundan sonra yapacaklarımızın da yüzyıllar boyu unutulmayacak ve tarih sayfalarında yerini altın harflerle yazdıracak bir FİLM olacağını, tüm dünyanın da olacaklara şahitlik edeceğinin bilinmesini ister bu doğrultuda mücadele eden Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimize desteğimizin her şart altında ve her gün daha da artarak devam edeceğinin bilinmesini isteriz.

Unutulmamalıdır ki;
Şimdi bu ulu çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır.

Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe….

KKTC FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------

KASTAMONU
3 Temmuz’da başlayan operasyonun noktası, Yargıtay’ın onama kararı ile konuldu. Özel Yetkili Mahkemelerin emri ile deliller yaratan, kes yapıştır tapelerle davanın çerçevesini belirleyen KOM polislerinin kanunsuzluklarının ortaya çıktığı, özel yetkili mahkemelerin ve verdikleri kararların tartışıldığı ve neredeyse yok hükmüne geldiği, yeniden yargılamaların meclis gündeminde olduğu bir dönemde, apar topar bir karar verilmesi manidardır. Fenerbahçe fillerin tepiştiği ovanın çimleri değildir ve Fenerbahçe taraftarı kulübünü malum kavganın çerezi yapmaya çalışan çevrelere cevabını 3 Temmuz sürecinde verdiği gibi vermeye en ağır biçimiyle devam edecektir.Hukukun hukuksuzluk olarak tecelli ettiği bu günlerden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inancımız tamdır. Fenerbahçe taraftarı gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır, yaşadığımız süreçte de birliğini güçlendirmeli, yaşayacağımız muhtemel saldırılara karşı sağlam bir zincir oluşturmalıdır.Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği olarak her zaman olduğu gibi Fenerbahçemizin haklarını korumak için dimdik ayakta duracağız. Her zaman olduğu gibi söyleyecek sözümüz olacaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanı Sn. Aziz YILDIRIM ve yönetim kurulunun, bu mücadelede atacağı her adımı takip edecek ve yolumuz kabul edeceğiz..Sesimiz hep birlikte daha gür çıkacaktır...Her zaman olduğu gibi söyleyeceğimiz son söz....

’’DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE’’ olacaktır

KASTAMONU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOBLENZ

Değerli Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Değerli  Yönetim Kurulu Üyeleri;

Kamuoyu tarafından 3 Temmuz süreci olarak bilinen Fenerbahçe’mizin üzerinde oynanan oyunun sonu gelmiştir.

Öncelikle  son zamanlarda yaşanan gerek futbol camiasında, gerek taraftar bazında, gerekse medyadaki kulübümüze karşı alınan tavırların bizleri daha çok üzdüğünü belirtmek isteriz.

1998 yılında görevi aldığınızda tüm camia sizden sportif başarıları beklerken, belki ilk yıllarda beklentileri yerine getiremediniz ama çok daha önemli işler yaptınız. Kurumsallaşma yolunda sabit gelirlerimizin artırılması yolunda kendi markasını yaratan bir Fenerbahçe’yi tesis ettiniz. Stadı, altyapısıyla, tesisleri ile amatör branşlarda ve Futbol A Takımında Şampiyonluklar yaşattınız Kanaryamıza.

Bundan 12  yıl önce sportif başarıları baz alan Fenerbahçe’liler, artık sadece bir istatistik olan başarıların faturasını maddi çöküntülerle ödeyen rakiplerinin halini gördükçe sizlere duacı olmuşlar, ileri görüşlülüğünüzü takdir etmişlerdir.

Geçen yıl şampiyon olamadık, ancak kurmuş olduğunuz düzen içerisinde çok daha kalıcı başarılar  ya da bu başarılarin anahtarı var artik elimizde. Gelirimiz, bilinçlenmiş Fenerbahçe’li profilimiz gelecekteki zaferlerimizin teminatıdır.

Tüm dünyadaki Fenerbahçeliler gibi Koblenz Fenerbahçeliler Derneği olarak, sizler inandığınız yolda yürüdükçe, bizler sizlerin neferleri olmaya devam edeceğiz.

Her zaman olduğu gibi bugün , yarın , her yerde ve  her zaman yanınızda olacağız.

Bu vesile ile :’’AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN GURUR  DUYDUĞUMUZU’’ kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Bizler Başkanımızla Yönetimimizle Atamızın yolunda giden ,Vatanına ve Takımına sahip çıkan iyi ve kötü gününde yanında olup destekleyen Fenerbahçeliyiz, çünkü biz büyük bir Aileyiz.

Koblenz Fenerbahçeliler Derneği


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ERZİNCAN

Bağımsız yargı tarafından verilen sözde örgüt ve şike kararlarını, tüm kamuoyu ile birlikte bizlerde  yazılı ve görsel basından öğrenmiş durumdayız.

Erzincan Fenerbahçeliler derneği  olarak Kulüb Başkanımız  Sayın AZİZ YILDIRIM’a insaf edilen suçlardan dolayı verilen cezanın yanlı ve taraflı bir karar olduğunu düşünüyoruz.

Erzincan Fenerbahçe camiası olarak derin üzüntü duymaktayız. Çünkü bazı soruların cevabını ne savcılarımız nede hakimlerimiz bugüne kadar verememişlerdir. 4 Maçta şike yaptınız  dedikleri kulüplerin ne Başkanları veya yöneticileri hakkında hiçbir işlem yapılmadığı görülmüştür. Sayın Başkanımız bu şikeyi kiminle yaptığını halen anlamış değiliz. Çok da merak ediyoruz. Hukuk dışı karar ve uygulamaları olduğunuz düşünüyoruz vE tanımayacağız.

3 Temmuz’dan bugüne kadar Fenerbahçe ailesi ve taraftarının Türkiye’de değil dünyada olmayan örneği olmayan duruş sergilemiştir. Bununla tüm Fenerbahçeliler olarak gurur duymaktayız.

Bizleri hesaba katmadan Fenerbahçemize ve başkanımıza dokunmak isteyenler tekrar düşünmelerini;

Büyük Fenerbahçe taraftarı, ailesi, Yönetim kurulu  ve başkanımızın dik duruşları  ve kararlılıklarının önüne hiç kimsenin geçemeyeceğini kamuoyuna deklare ederiz.

SAYGILARIMIZLA....
ERZİNCAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TUZLA
DÜNYA HUKUK VE SPOR TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ İDDİALAR VE TEMEL İNSAN HAKLARINI AYAKLAR ALTINA ALAN UYGULAMALAR İLE BEZENEREK; BIRAKINIZ ÜLKE FUTBOLUNU, VATANA İHANETİN DORUKLARINDA GEZEN DÜŞMANLIK VE KİN ÖGELERİYLE DONATILMIŞ 3 TEMMUZ 2011 KUMPAS VE PESPAYELİĞİ 17 OCAK 2014 TARİHİNDE AÇIKLANAN YARGITAY İLGİLİ DAİRE KARARLARI İLE SÖZÜMONA HUKUKİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN ŞEYTANİ DEHLİZLERDE KAYBEDİLMİŞ ADALET SÜREÇLERİNİN NİHAİ SAFHASINA ERDİRİLMİŞTİR!...  

ÖNCELİKLE FENERBAHÇE DÜŞMANLIKLARINI GÖZLERİNE PERDE İNDİRECEK SEVİYEYE ÇIKARTARAK VATANA İHANETE ORTAKLIKTA BEİS GÖRMEYEN VE "BU ATEŞİ ÜFLEMEKLE SÖNDÜREMEYEN"GİLLER AİLESİNDE YER ALMAYI; TÜRK TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ BİR VAROLUŞ SAVAŞINDA HAPİSLERDE, DURUŞMA SALONLARINDA, HASTANE KÖŞELERİNDE VE TABİİ Kİ FENERBAHÇE ÖZELİNDE YEŞİL SAHALARDA VEREN VATANSEVERLER ARASINDA YER ALMAYA TERCİH EDENLER TARİHTEKİ İĞRENÇ KONUMLARINI PERÇİNLEDİKLERİNDEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA EMİN OLABİLİRLER..

VE HİÇ EĞİP BÜKMEDEN, HİÇ LAFI DOLANDIRMADAN BELİRTMEK İSTERİZ Kİ; TETİKÇİ MEDYANIN POMPALADIĞI BU YALAN VE SANAL İDDİA VE HÜKÜMLER BÜTÜNÜNE KİM DEĞER VERİR; KİM İNANIRSA İHANETİ VEYA KÖTÜLÜĞÜ FENERBAHÇEYE DEĞİL DOĞRUDAN TÜRK VATANINA YAPACAKTIR…

VE YİNE BİLİYORUZ Kİ; KENDİSİ İÇİN GEREKTİĞİNDE CANINI VERMEK ÜZERE YEMİN EDEREK HAYATINI VATANINA ADAMIŞ KAHRAMAN ASKERLERİNİN AYNI KUMPAS VE TEZGAHLARLA ZİNDANLARA ATILDIĞINDA KILINI KIPIRDATMAYAN VE İŞTE BU YÜZDEN MİLLET OLARAK ADLANDIRILAMAYACAK İNSAN KİTLELERİ SENARYONUN EN ÖNEMLİ AYAKLARINDAN OLAN FENERBAHÇE KULÜBÜ VE ONUN CUMHURİYET DEĞERLERİ İÇİN CANINDAN VAZGEÇMİŞ BAŞKANI İÇİN DE AVAL AVAL BAKACAKTIR…

AMA BİZ….

AMA BİZ VATANINA, MİLLETİNE VE RENKLERİNE CANINI ADAMIŞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN KULÜBÜ FENERBAHÇE TARAFTARLARI…

BİZ ARTIK SİZİ ÇÖZDÜK…

ZİHNİMİZ BERRAK, İNANCIMIZ PEK VE HEDEFİMİZ NET…

BİLİNİZ Kİ; AZİZ BAŞKANIN SONU DEDİĞİNİZ ŞEY SİZİN SONUNUZDUR…

BUNDAN SONRASI SİZİN VE TETİKÇİLERİNİZİN; BU GÜZEL ÜLKENİN HER NOKTASINDA TÜKENİŞİ VE YOKOLUŞUDUR…

FENERBAHÇE O ELİNİZİ LAVABONUZA SOKACAKTIR.

TUZLA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ DARAĞACINDA BİLE AZİZ BAŞKANIN YANINDA VE EMRİNDEDİR.    

TUZLA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  

AFYON
AFYON FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;

TÜM TÜRK VE DÜNYA TOPLUMUNUN YAKINDAN TAKİP ETTİGİ  GÜZELİM ÜLKEMİZDE SİYASETİN, ADALETİN, EMNİYETİN YOK EDİLDİĞİ SON GÜNLERDE

YARGI TARAFINDAN VERİLEN SÖZDE ÖRGÜT VE ŞİKE KARARLARI, 3 TEMMUZ’DAN BU GÜNE TÜM FENERBAHÇELİLERİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYE SEVK ETMİŞTİR. AFYON FENERBAHÇELİLER DERNEGİ OLARAK FENERBAHÇE SPOR KULUBÜ VE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM’A VERİLEN CEZANIN HAK OLMADIGINI DÜŞÜNÜYORUZ.

FENERBAHÇE CAMİASININ HASSASİYETLERİ, ARTIK SPORU AŞMIŞ VE SİYASİ BİR DAVA HALİNE GELMİŞTİR. TARAFTARLARIMIZ FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜN HAKLI DAVASININ DAİMA ARKASINDA OLACAKTIR.

FENERBAHÇE YALNIZCA BİR SPOR KULÜBÜ DEĞİLDİR, AYNI ZAMANDA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR. MÜCADELEMİZ ADALETSİZLİĞE VE HAKSIZLIĞA KARŞIDIR.

FENERBAHÇE BAŞKANI SAYIN AZİZ YILDIRIM ÖRGÜT LİDERİYSE BİZLERDE O ÖRGÜTÜN BİR PARÇASI OLARAK ’’ DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON  SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE’’ DİYOR,

HER ZAMAN OMURGALI VE DİK DURAN BAŞKANIMIZ İLE YÖNETİM KURULUMUZUN ALACAĞI TÜM KARARLARI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİMİZİ KAMUOYUNA BİLDİRİRİZ..

AFYON FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------------
İZMİR
CUMHURİYET’İN BEKÇİSİ İZMİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ olarak belirtmek isteriz ki, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım gibi bizler de bu kararı tanımıyor ve inatla karşı çıkıyoruz!

3 yıldan beri Türkiye’nin en büyük camiası Fenerbahçe’ye karşı yürütülen, durdurulamayacak bir potansiyeli farkedip; sürekli karşımıza çıkarılan ’şike’ adı altındaki yıldırma, ele geçirme politikası devam etmektedir. Ancak bu politikayı yürütenlerin hala anlayamadıkları bir konu var ki, biz Fenerbahçeliler’in ailevi bütünlüğü, dik duruşu ve büyük sevdası asla ve asla yıldırılamayacak aksine daha da güçlenecektir.

2010/2011 sezonunda oynanan tüm maçları alnımızın akıyla kazandığımız, futboldan biraz olsun anlayan birisinin maçları izleyerek rahatlıkla anlayacağı bir konudur. İç sahada ve deplasmanda şampiyonluk yolundaki tüm rakiplerini dize getiren, Anadolu deplasmanlarında çok çetin mücadelelere rağmen galip gelmeyi bilerek anasının ak sütü gibi bir şampiyonluk kazanan futbolcu grubumuza bu çirkin yakıştırmalar dünyanın en büyük ayıbıdır! Her şeyin ortada olduğu bir durumda yargının almış olduğu karar yıldırıcı değil ancak üzücüdür. Başkanımız’ın da dediği gibi Fenerbahçe’ye leke sürmek isteyenlere en sert tokadı yine Fenerbahçe camiası atacaktır!

Tüm camianın ahlaksız operasyona karşı göğüs gerdiği bu ortamda en büyük fedakarlığı yapan isim Sayın Aziz Yıldırım’ın sonuna kadar yanındayız! Başkanımızın Fenerbahçe uğruna neler yapabileceğini bilmeyenlerin bu yıldırma politikası er ya da geç karşılarına Fenerbahçe tokadı olarak çıkacaktır. Türkiye’nin en büyük spor kulübü, 107 yıllık ulu çınar Fenerbahçe’miz hiçbir kurumun haksız infazına teslim edilemeyecek görkemli bir büyüklüktedir. Fenerbahçe yıkılmaz bir kaleyse bunun sebebi büyük camiasıdır, büyük başkanıdır! Bu haksız ve çıkarcı kararı hiçbir şekilde tanımıyoruz ve yine yineliyoruz;

DARAĞACINDA OLSAK BİLE
SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE!

İZMİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------

GAZİANTEP
Sevdamız Fenerbahçemiz’in maruz kaldığı malum 3 Temmuz süreci ve sonrasında yaşananlar; biz Gaziantepli Fenerbahçeliler için üzüntü verici olmasından ziyade, sevdamızı ve bu davada ismi geçen tüm şahıslara olan inancımızı daha da kamçılamıştır. Bu yürekle Kasım 2011’de kurulan derneğimiz, tüm üyeleriyle birlikte son alınan malum karara şaşırmamış, aksine Fenerbahçemiz’e hizmet eden tüm isimlerin arkasındaki dik duruşunu daha da sağlamlaştırmıştır. Bugün toplumun hemen her kesiminin vicdani olarak sorguladığı malum yapının; biz Fenerbahçelilere yapıştırmaya çalıştığı "şike" veya benzeri her türlü iftirayı içeren yaftayı, Fenerbahçeliler olarak alnımıza koyup, göğsümüzü gere gere taşımaya hazırız. Çünkü biz Temiz tarafız, Çünkü biz FENERBAHÇEYİZ!

Saygılarımızla,

Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği

-----------------------------------------------------------------------------

MURATLI
Muratlı Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri olarak, Yargıtay’ın, Sayın Başkanımız Aziz YILDIRIM hakkında manidar bir zamanda vermiş olduğu kararla cezasını onamasını derin üzüntü içinde duyduk. Muratlılı Fenerbahçeliler olarak bizler, her zaman her koşulda ortak sevdamız olan Fenerbahçe Spor Kulübü Aş. ve Sevgili Başkanımız Aziz YILDIRIM’ın  yanında olduğumuzu ve her yerde yanında olacağımızı beyan ederiz.

Saygılarımızla,
Muratlı Fenerbahçeliler Derneği 

--------------------------------------------------------------------------------

BALIKESİR
17/Ocak/2014 tarihinde Yargıtay 5. Dairesince sözde şike davasına konu olan dosyanın onadığı açıklanmıştır. 3 Temmuz sürecinin başladığı birinci günden itibaren tek söylemimiz Kulübümüz, Başkanımız sayın Aziz YILDIRIM ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin suçsuzluğu olmuştur.
Bugün gelinen noktada yeniden yargılanmanın konuşulduğu bu konuda kanun tasarısı hazırlanıldığı bilinmesine karşın bu dosyanın onanmasını art niyetli ,kaos yaratmaya yönelik ve tamamen siyasi olduğuna inanmaktayız.

Her kesim tarafından bilinmelidir ki sürecin başlangıcından bu güne kadar nasıl ki Başkanımız sayın Aziz YIlDIRIM’ın yanında ve destekçisi olduysak bu günden sonrada bu artarak devam edecektir.

Sayın Başkanımız ve Yönetim kurulumuzun dediği gibi bu adil olmayan kararı kabul etmiyoruz. FENERBAHCE Spor Kulübü’nün Başkanı Sayın Aziz YILDIRIM’dır ve bunun böyle devam etmesi için  Derneğimiz olarak sonuna mücadelemize devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımızla bildiririz

BALIKESİR FENERBHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------

MARDİN

"YANINDAYIZ BÜYÜK BAŞKAN"

Başkanımıza ve Fenerbahçemize yönelik söz konusu hukuk dışı karar ve son derece haksız uygulamaları kınıyoruz. Yıkılmaz taraftar olarak haklı mücadelemize aynı kararlılıkla devam edeceğimizi bildirir, bizleri hesaba katmadan Fenerbahçemize ve başkanımıza dokunmak isteyenlerin, bir kez daha düşünmelerini ve hiçbir karar ve makamın büyük Fenerbahçe taraftarı ve büyük başkanımızdan kaynaklanan duruş ve kararlılığımızın önüne geçemeyeceğini bildirmek isteriz.

 Birkaç çapulcunun lafları ile gaza gelip de Fenerbahçe’ye zarar verenler maalesef İslam Çupi’nin anlattığı Fenerbahçeliliği bir türlü anlayamamışlardır.. İslam Çupi’nin anlattığı Fenerbahçeliliği yaşayanlar ise, bu tür çirkin tezgahlara karşı, kendine ait değerleri yıpratmak yerine Fenerbahçe’nin büyüklüğüne bir kez daha şahit olanlardır.. Rahmetli İslam Çupi’nin sözleri ile bitirmek istiyorum.. O’nun anlatmaya çalıştığı Fenerbahçelilik ruhunu yaşayanlara ve yaşatanlara sevgilerle..

"Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz."

MARDİN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------

ÇORUM

Oyun devam ediyor.

3 Temmuz’da başlayan ve son sahnesi 17 Ocak’ta sergilenen oyunu tüm Türkiye ve Dünya olarak hayretle ve esefle izlemekteyiz. 

Haksızlıkları ortadan kaldırmak, masumları ve mazlumları korumak için ’ Yeniden Yargılanma’ nın gündemde olduğu bu günlerde böyle bir kararın acilen ortaya konması da manidardır.

17 Aralık 2013 tarihinde ülkemizde yaşanan olayları da gördükten sonra artık her şeyin senaristler tarafından yazıldığını role uygun kişilerin bulunarak oyunun sahnelendiğini daha iyi anlıyoruz. Masumuz ve dimdik ayaktayız.

ÇORUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ olarak her zaman olduğu gibi bugün de şanlı FENERBAHÇE’mize sahip çıkıyor; Başkanımız Sn. AZİZ YILDIRIM ve Yönetim Kurulumuzun yanında yer alıyoruz. Hep birlikte daha da güçlenerek mücadeleye ve zalimlere karşı durmaya devam ediyoruz.

Camiamıza isnat edilen ÖRGÜT’ün bir parçası olmaktan da gurur duyuyoruz. Biz 107 yıllık çınarız, hiçbir gafilin bizi yıkmaya hatta zarar vermeye bile gücü yetmez.

Aslında FENERBAHÇE’mizi ve Sn. AZİZ YILDIRIM’ı cezalandırmaya çalışan bu zihniyetin bilmediği ve aklına getirmediği bir şey var. Her darbeden sonra daha da güçlenen ve büyüyen FENERBAHÇE.

Bilin ki gafiller adalet tecelli edecek , bu güç sizi boğacak.
Saygılarımızla.  

ÇORUM FENERBAHÇELİLLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------

UZUNKÖPRÜ

Ülkemizde güven ve adalet mekanizmasının dip yaptığı, sisteme hükmedenlerin ve yargılayanların ikiye ayrıldığı bir dönemde Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım’a verilen cezanın hak olmadığını düşünüyoruz. Artık sporu aşmış ve siyasi bir dava haline gelmiştir.Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği bu haklı davanın arkasında olup, her zaman dik duran  Baskanımızı da sonuna kadar destekliyoruz.UNUTULAMALİDİR Kİ FENERBAHÇELİLER İSTEMEDİKÇE BİTMEZ....  

Uzunköprü Fenerbahçeliler Derneği

----------------------------------------------------------------------

MUŞ

BİZLER DE ÖRGÜT ÜYESİYİZ
Doğu’nun güzide ili olan Muş Fenerbahçeliler Derneği olarak belirtmek isteriz ki, sözde bağımsız yargı tarafından verilen sözde örgüt ve şike kararlarını, tüm kamuoyu ile birlikte bizlerde yazılı ve görsel basından öğrenmiş, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım gibi bizler de bu kararı tanımıyor ve karşı çıkıyoruz.

 3 Temmuz’dan bu yana Türkiye’nin tartışmasız en büyük camiası olan Fenerbahçemize yönelik organize ve insafız bir şekilde yürütülen, sürekli karşımıza çıkarılan şike adı altındaki ele geçirme politikası devam etmektedir. Ancak bu insafsızlığı yürütenlerin hâlâ anlayamadıkları bir konu var ki, biz Fenerbahçelilerin bütünlüğü, dik duruşu ve büyük sevdası asla ve asla yıldırılamayacak aksine daha da güçlenecektir.

Muş Fenerbahçeliler Derneği olarak Büyük Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a isnat edilen suçlardan dolayı verilen cezanın yanlı ve taraflı bir karar olduğunu düşünüyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde şike yapmış bir kulüp, şampiyonlukları son maçta ve son dakikalarda kaptırmamıştır. Bizler Fenerbahçe ailesi olarak son dakikalarda kaçırdığımız şampiyonlukların acısını yaşarken, şike yaptınız suçlamalarıyla karşı karşıya kaldık. Masa başı oyunlarıyla bu büyük camiayı yıkamayacağını anlayan bazı kesimler, bu kez farklı ve çok çirkin bir yol izleyerek Sayın Başkanımızı şike yapmak, örgüt kurmakla suçlamışlardır. Ne yazı ki, tarafsızlığını yitiren bazı yargı mensuplarının çabaları sonucu her zaman gururla ifade ettiğimiz ’Bağımsız Türk Yargısı’ sözü de artık bizler için inandırıcı değildir. Çünkü biz Fenerbahçe taraftarına henüz hangi takımla şike yaptığımız açıklanabilmiş değildir.

Oynanan oyunun daha ilk günden siyasi olduğunu bilmemize rağmen büyük Türk adaletine güvenmiştik. Ancak verilen kararın ardından yargıya olan güvenimiz ne yazık ki kalmamıştır. Çünkü yargı bağımsızlığını yitirmiştir. Bizler de buradan tüm savcılara çağrıda bulunuyoruz. Muş Fenerbahçeliler Derneği üyeleri olarak Bizler de Aziz Yıldırım liderliğinde kurulduğu iddia edilen suç örgütünün birer üyesiyiz ve bundan da gurur duyuyoruz.

Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe....

MUŞ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

----------------------------------------------------------------------------

İSVEÇ

3 Temmuz 2011’den bu yana Türk futbolunu temize (!) çıkarmak isteyen kirli eller tarafından, camiamız üzerinde oynanan oyunlar hepimizin malumudur.

Bizler, tüm Fenerbahçeliler gibi İsveç Fenerbahçeliler Derneği olarak bu operasyonun sözde şike, perde arkasında ise Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’ı yok etme, birbirinden koparma operasyonu olduğunun bilincindeyiz.

Bu sebeple, Fenerbahçe’miz ve Aziz Yıldırım ve Yönetimimize olan güven ve desteğimiz ilk günlerde nasılsa bugün de aynı şekilde devam edecektir.

Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi; hukuk, adalet, yargı kavramlarının şiddetle tartışıldığı bir ortamda alınan kararları bizler de kabul etmiyoruz.

Yüce Türk adaletinin, yaptığı yanlıştan dönmesini umuyor, adil yargılama talebimizi yineliyoruz.

İsveç Fenerbahçeliler Derneği olarak Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna TAM DESTEĞİMİZİN sürdüğünü ilan ediyoruz.


YANINIZDAYIZ


Kamuoyuna saygılarımızla,

İSVEÇ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

--------------------------------------------------------------------

SUSURLUK

3 Temmuz’dan itibaren Fenerbahçe ve Başkanımız Aziz Yıldırım üzerinden oynanan kirli oyunlara devam edilmektedir.

Duyduğumuz derin üzüntü yanında hukuka, adalete ve vicdanlara aykırı olarak alınan bu kararı kesinlikle tanımıyoruz.

Tarih haklılığımızı, suçsuzluğumuzu ve alnımızın teriyle aldığımız şampiyonluğumuzu yazacağı gibi bu  süreçten çıkar sağlamaya ve Türkiye Cumhuriyetine balta vurmaya çalışanları da yazacak ve asla unutmayacaktır. Sadece böyle zamanlarda ortaya çıkıp, böyle zamanlarda Fenerbahçemizi ve Başkanımızın adını ağzına alabilen şahıslara da hesabını yine Fenerbahçe taraftarı verecektir.

Mücadelemizden, davamızdan ve başkanımızdan asla vazgeçmeyeceğimizi, birlik ve beraberliğimizi baltalamaya yönelik bu sürecin bizi asla yıldırmayacağını, daha da güçlendireceğini ve son sözü FENERBAHÇE taraftarının bir kez daha Aziz Yıldırım için söyleyeceğini herkese bir kere daha göstereceğiz. Susurluk Fenerbahçeliler Derneği olarak da bu süreçte üzerimize düşen bütün görevleri sonuna kadar yapacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.

FENERBAHÇE YIKILMAZ VE ELLERİNİZİ ÇEKİN FENERBAHÇE ÜZERİNDEN..

Susurluk Fenerbahçeliler Derneği

-----------------------------------------------------------------------------

ERDEK

15 ŞUBAT 1998                    
3 TEMMUZ 2011                
17 OCAK 2014

HER DAİM BÜYÜK FENERBAHÇE’NİN  EFSANE BAŞKANLARINDAN SAYIN AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİMİNİN YANINDAYIZ...

SAYGILARIMIZLA...

ERDEK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------

SAKARYA

BAŞKANIMIZ VE LİDERİMİZ SAYIN AZİZ YILDIRIM’IN VE YÖNETİM KURULUMUZUN YAPTIKLARI AÇIKLAMALARI SAKARYA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK DESTEKLİYORUZ. ONUN LİDERLİĞİNDEKİ DERNEĞİN ÜYESİ OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUZ.

BU KARMAŞANIN BİR AN ÖNCE SONA ERMESİ VE ADİL YARGILAMANIN YAPILMASINI SAĞLANMASI TEK DİLEĞİMİZDİR. DOĞRU ADALETİN BİR GÜN HERKESE VE CAMİALARA LAZIM OLACAĞI UNUTULMAMALIDIR.

FENERBAHÇELİLERİN AYAKTA DİMDİK KALACAĞINA İNANCIMIZ SONSUZDUR.

ÖZETLE HUKUK DIŞI KARAR VE UYGULAMALARI TANIMIYORUZ.

BAŞKANIMIZIN HER DAİM YANINDA OLACAĞIMIZI BÜYÜK BİR İNANÇLA BEYAN EDİYORUZ.

SAYGILARIMIZLA.

SAKARYA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

--------------------------------------------------------------------------

EREĞLİ

Değerli Fenerbahçeliler 3 Temmuz’da başlayan hukuksuzluk sürecinin son ayağında Büyük Başkanımız Aziz Yıldırım’a yönelik isnat edilen sözde örgüt üyeliğinden diğer derneklerimiz gibi bizde onur duymaktayız. Tüm ülkeyi yönetenlerin ve dünyanın bilmesi gereken şudur ki biz Fenerbahçeliler diğer bir deyişle Mustafa Kemalin askerleri Fenerbahçemizi kimseye teslim etmeyeceğimizi ve Sayın Aziz Yıldırımın yanında olduğumuzu tüm Türk kamuoyuna duyurmak isteriz. Bu Cumhuriyet ve özgürlük adına şimdiye kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hep Destek Tam Destek sözümüz doğrultusunda Başkanımızın dediği gibi Son Sözümüzün FENERBAHÇE olduğu ve Fenerbahçe’nin Türkiye’nin gerçeği olduğunu tüm kamuoyuna duyurmaktan onur ve gurur duyarız. Her zaman Başkanımızın ve Yönetim kurulumuzun yanındayız. Aldıkları her karara da saygılıyız.Ne Mutlu Türküm Diyene Ne Mutlu Fenerbahçeliyim Diyene....

EREĞLİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------

Yurtdışı Dernekleri  

Değerli Türk kamuoyu tarafından çok iyi bilinmesini isteriz ki, 3 Temmuz 2011’den başlayarak değil, 1907’den bu yana Fenerbahçe Spor Kulübü’ne taraf olan bizler ayni zamanda da;

evrensel hukuka,
adil yargılamaya,
sporcularımızın sahalarda gösterdiği alınteri ve emeğe,
haksızlıklara karşı olan mücadeleyeve de  Kulübümüzün siyaset üstü, Cumhuriyetimizin kazanımları yolundaki bağımsız duruşuna tarafız.

Bu doğrultuda mücadele eden Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimize desteğimiz her şart altında ve her gün daha da artarak devam edecektir.

 Yurtdışı Fenerbahçe Dernekleri  

------------------------------------------------------------------------


SİVAS
                                                                                         
Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan ve büyüklüğünün ülkemizde ne ölçekte bir hazımsızlığa yol açtığı her olayda daha çok anlaşılan Fenerbahçemizin, Türk futboluna çağ atlatan başkanı Aziz Yıldırım, baştan aşağı yapay kanıtlar ve düzmece bir zemin üzerine oturtulan yargılamanın iç hukuktaki son mercii olan Yargıtay tarafından cezası onanarak siyasi bir kampanyaya kurban edilmiştir.

Fenerbahçe ile ilgili her hadisenin son sözünü ancak Fenerbahçeliler söyleyecektir.

Kimse unutmasın ki, 25 milyonluk Fenerbahçe Cumhuriyeti’nin bütün neferleri mevcudiyetlerinin tamamı ile Aziz Yıldırım’ın arkasındadır ve bu neferlerin sesi her geçen gün daha yüksek sesle duyulur olacaktır.

Yola "Darağacında bile son sözümüz Fenerbahçe" diyerek baş koyan Başkanımız Aziz Yıldırım, arkasındaki bu güçle hiçbir kasıt ve çıkar odağından korkmamaktadır, çekinmemektedir. Biz, Fenerbahçeliler olarak; bize, kulübümüze, başkanımıza karşı kurulan bütün kumpaslara ve bu kumpaslardan medet umanlara karşı meydan okuyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun da kararın tebliğinin akabinde belirttiği gibi bu siyasi kararı tanımıyor ve vicdanı olan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını da bu hukuksuzluğa karşı tepki göstermeye davet ediyoruz.

Sivas Fenerbahçeliler Derneği

--------------------------------------------------------------------

ERZURUM

BAĞIMSIZ YARGI TARAFINDAN VERİLEN SÖZDE ÖRGÜT VE SÖZDE ŞİKE KARARLARI TÜM KAMUOYU GİBİ BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI İLE BİRLİKTE BİZLERE ULAŞMIŞ VE ÜZÜNTÜYE YOL AÇMIŞTIR.

GELİNEN NOKTADA GÖRÜYORUZ Kİ, BU KARARDAN SADECE BÜYÜK FENERBAHÇE’NİN BÜYÜK TARAFTARININ DEĞİL, TARAFLI TARAFSIZ BÜTÜN MİLLETİMİZİN VİCDANI BU KARARDAN RAHATSIZ OLMUŞTUR.

ERZURUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU OLARAK;

AZİZ YILDIRIM’IN BÜYÜK FENERBAHÇE KULÜBÜ’NÜN BAŞKANI OLMASINDAN ONUR DUYUYORUZ;
BİZLER BU KARAR ÖNCESİ YAŞANANLARI,
BİZLER BU KARARIN NİYE BU KADAR ALALACELE VERİLDİĞİNİ,
BİZLER 3 TEMMUZ’DAN BU GÜNE KADAR YAŞANANLARI,

GÖRÜYORUZ VE DİYORUZ Kİ BİZLER SADECE TARAFTAR DEĞİLİZ BİZLER FENERBAHÇEYİZ VE ADALET İSTİYORUZ.

HERKES İÇİN ADALET...

BU YÜZDEN BAŞKANIMIZ VE BÜYÜK FENERBAHÇE’YE YÖNELİK SÖZKONUSU KAMU VİCDANINI YARALAYAN HUKUK DIŞI OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ KARAR VE UYGULAMALARI TANIMIYORUZ.

UNUTULMASIN Kİ; ADALET KÖR, TOPALDIR AMA GİDECEĞİ YERE ER GEÇ ULAŞIR.

ERZURUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

--------------------------------------------------------------------------
ÇANAKKALE

Büyük Fenerbahçeliler;

3 Temmuz’dan bu yana  Kulübümüz , Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve  değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz hakkında basında çıkan haberlerde masumiyet karinesinin hiçe sayıldığı, yalan ve itibarsızlaştırma çalışmalarının havada uçuştuğu görülmektedir.

Başkanımız Aziz Yıldırım’ın 3 Temmuz sabahından bu güne kadar duruşu BÜYÜK FENERBAHÇELİ duruşudur. Hiçbir suç işlemediğini her fırsatta beyan etmiş, Fenerbahçe’yi hiçbir zaman pazarlık konusu (TFF 58. Madde gibi) yapmamıştır.

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin SUÇSUZ olduklarına 3 Temmuz sabahından buyana inandığımızı haykırırız.

BÜYÜK FENERBAHÇELİLER; Başkanımız Aziz Yıldırım’ın her fırsatta söylediği gibi TEK GERÇEK FENERBAHÇE’ dir.

ÇANAKKALE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------
ALİAĞA


Sözde bağımsız yargı tarafından verilen sözde örgüt ve şike kararlarını, tüm kamuoyu ile birlikte bizlerde yazılı ve görsel basından öğrenmiş durumdayız.

3 Temmuz 2011’den bu yana yaşanan süreç tüm kamuoyunun malumudur. Herkes bilmelidir ki; bu süreçte yönetimi, taraftarı, tüm sporcuları, teknik kadroları ve tüm çalışanları ile birlikte daha sıkı kenetlenip, nasıl dimdik ayakta durduğumuzu ve daima duracağımızı yeniden göstereceğiz.

107 yıllık koca çınarın bir yaprağı olan bizlerin, bu çınara zarar verilmesine müsade etmeyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe sahipsiz değildir. Aziz Yıldırım sahipsiz değildir.

KENDİNİ FENERBAHÇE’YE ADAMIŞ BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM’IN YANINDAYIZ.

Her zaman olduğu gibi bugün ve  yarın da,  her yerde ve her zaman yanınızda olacağız.

Bu vesileyle AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE  KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUMUZU’’ kamuoyuna saygı ile bildiririz.

ALİAĞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

---------------------------------------------------------------------


FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

Kamu vicdanını yok sayan, kamuoyunun sair çoğunluğunun yok saydığı karara yönelik açıklamamızdır:

Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’a yapılan hukuksuzluklar kamuoyunun malumudur.

Yargı kararının bu hızla ve bu yöntemle açıklanmış olması manidardır.

Bildiğimiz bir gerçek varsa o da FENERBAHÇE’NİN YENİLEN TARAF OLMAYACAĞIDIR! Büyük Fenerbahçe’nin direnmekten vazgeçmeyen camiası yakinen bildiği için bu konudaki konumumuz, tutumumuz ve tavrımızdan bahsederek söylemlerimizi yinelemeye gerek duymuyoruz.

Tüm bunlar bizim için yeni ve şaşırtıcı olmamasının yanında maalesef yaşatılanlara tecrübeliyiz. Bu tecrübeden yola çıkarak kıymetli Fenerbahçelilere, tribün dostlarımıza birliğin gerekliliğini vurguluyoruz.  Bir araya gelip Fenerbahçelilerin birlik olması, tek ses olması önceliğimizdir.  Açıklanan kararın bizim vicdanlarımız için en ufak bir bağlayıcılığı olmadığını üstüne basa basa vurgularken bilinmesini isteriz;

Asla yılmamış, yıkılmamış,
Her seferinde küllerinden yeniden doğmuş
Her ezaya göğüs germiş FENERBAHÇE TARAFTARI,
Her zaman olduğu gibi bugün de gelinen noktada üzerine düşeni yerine getirmekten geri durmayacaktır.

FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------

1907 ÜNİFEB

3 Temmuz 2011 sabahı başlayan, senaryosu kağıt üzerinde belli ve oyuncularının hayata geçirmek için uygun günü bekledikleri büyük tiyatronun "Yargıtay Kararı" başlıklı kapanış sahnesi, tüm Türkiye’nin gözleri önünde sergilenmiştir.

Türk Futbolu’nu temizlemek ilkesiyle başlatıldığı söylenen operasyonun ve ilişkili yargılama sürecinin sonunda; şike yapıldığı iddia edilen maçlardaki rakiplere dahi dokunulmazken, ceza alan tek kulüp Fenerbahçe olmuştur. Fenerbahçe, Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz suçlu görülmüş; sözüm ona Türk Futbolu temizlenmiştir.

Fenerbahçe taraftarının, 2010-2011 sezonunda alınan şampiyonluğun tertemiz olduğuna inancı tamdır ve verilen bu karar, bizim için yok hükmündedir.

2001 yılında "Fenerbahçe’nin aydınlık geleceği" olmak için çıktığımız bu yolda, Fenerbahçemizi karanlığa sürüklemeye çalışanlara karşı başta Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere, yönetim kurulumuzla, kongre üyelerimizle, 9 branştaki sporcularımız ve taraftarımızla birlikte sonuna kadar mücadele edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Gün gelecek ve son sözü Fenerbahçe söyleyecektir.

1907 ÜNİFEB Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği
--------------------------------------------------------------------------------

GRUP CADDE


Açıkçası sürpriz olmadı bu karar. Koskoca bir camianın alın teri şike ile iftiraya uğradığı andan itibaren Kulübümüzün arkasındayız.

Adalet her şeydir.

Biz hiç bir zaman susmayacağız, ne Başkanımızı, ne de Fenerbahçemizi teslim etmeyeceğiz.

BİZ HER ŞEYİN FARKINDAYIZ, SONUNA KADAR KULÜBÜMÜZÜN ARKANSINDAYIZ.

Son nefesimize kadar arkasında olmaya devam edeceğiz Fenerbahçemizin.

-----------------------------------------------------------------------------

1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ

3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan şike iddiasına yönelik soruşturma ve kovuşturma sürecinde yaşanan hukuk teamüllerine aykırı tutumlar,   Yargıtay’ın onama kararı ile birlikte vicdanları zedeleyen bir aşamaya  gelmiştir.

Bu süreç içerisinde;

•    Birbiriyle alakası olmayan 2 ayrı soruşturma dosyasının hukuki zorlamalarla birleştirilmek suretiyle özel yetkili mahkemelerin görev ve yetki alanına sokulması,

•    Soruşturmada gizlilik olmasına rağmen, bu gizliliğin sürekli ihlal edilerek basın yoluyla halkla ilişkiler kampanyasına dönüştürülmesi

•    Masumiyet karinesi hiçe sayılarak toplumsal algı manipülasyonu yapılması

•    En yüksek toplumsal etkiye sahip böyle bir davaya defalarca talep edilmesine rağmen basın yasağının getirilmemesi

•    Hukuken delil sayılması mümkün olmayan  telefon dinlemelerinin kararlara dayanak kılınması,

•    Tüm bunların sonucunda kamuoyu vicdanını etkileyip, futbolun ilgili kurumları baskı altına alınmak suretiyle, spor tarihinde ilk defa savunma alınmadan ceza verilmesi
Fenerbahçe’mize karşı kurgulandığına inandığımız oyunun parçalarıdır.
Dolayısıyla Fenerbahçe camiasına reva görülen bu yaklaşım ve davranışlardan dolayı Fenerbahçe’liler verilen kararlara itibar etmemektedirler.

Birçoğu mevcut hükümet yetkilileri tarafından da dile getirilen hukuk ihlalleri, kamu vicdanında telafisi imkansız yaralar açmış ve adalete olan güven duygusunu zedelemiştir. Ülkemizde farklı nedenlerle tartışmaya açılan özel yetkili mahkemeler ile ilgili durum sıcaklığını korurken verilen bu karar zihinlerde var olan soru işaretlerini daha da güçlendirmiştir.

Son günlerde en yetkili kişiler tarafından dile getirilen "özel yetkili mahkemelerin baktığı davaların yeniden görülmesi" ile ilgili yasal düzenlemeye gidilmesi ihtimalinin gündeme geldiği dönemde verilen bu karar kamuoyu vicdanına sığmamaktadır.

Kulübümüzün de taraf olduğu bu davada adil yargılama yapılmamıştır.  Bu koşullar altında hiçbir Fenerbahçeli verilen kararlara inanmamaktadır ve adil yargılama süreci oluşmadığı sürece de inanmayacaktır. Fenerbahçe camiamızın tek beklentisi adil yargılama hakkının verilmesidir. Bu talebin dışında hiçbir Fenerbahçeli’nin başka bir beklentisi yoktur.

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın her şeyi göze alarak sürdürdüğü mücadelenin de özünde bir adalet arayışından başka bir şey olmadığı da açıktır.

Adalet isteyen her Fenerbahçeli haklarını elde edene kadar kulübüne ve Başkanına sahip çıkmaya devam edecektir. Geçmişte de olduğu gibi bu dönemden Fenerbahçe Camiası büyüyerek ve güçlenerek çıkacaktır.

Bugüne kadar karşımıza çıkan her zorluğun kenetlenerek üstesinden gelmeyi başaran camiamız, bugünde aynı dayanışma ruhu içinde bu zorlukları  birlikte aşacaktır. Tüm Fenerbahçelileri hukuka saygılı,ifade özgürlüğü sınırları içerisinde ve camiamıza yakışan davranış ve tutumlarla kulübümüze her zaman olduğundan daha fazla sahip çıkmaya devam etmeye davet ediyoruz.

1907 FENERBAHÇE DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------
ZONGULDAK


3 TEMMUZ 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞKANIMIZA VE CAMİAMIZA  SÜRÜLMEYE ÇALIŞILAN ŞİKE İDDİASI İLE İLGİLİ SÜREÇ YARGITAYIN ONAMA KARARI İLE KABULLENİLEMEYECEK BİR NOKTAYA GELMİŞTİR.

ZONGULDAK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;

BÜYÜK FENERBAHÇE CAMİASI HAKKINDA VERİLEN BU KARARLARI TANIMIYORUZ. ULUSLARARASI HUKUK NORMLARINDA ADİL BİR YARGILAMA TEK TALEBİMİZDİR.

ADALET İSTEYEN VE BU KONUNUN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAK HER GERÇEK FENERBAHÇELİ GİBİ; ZONGULDAK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ DE SONUNA KADAR KULÜBÜMÜZÜN VE BÜYÜK BAŞKAN AZİZ YILDIRIM’IN YANINDADIR.

ZONGULDAK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------
BİGA


HEP DESTEK TAM DESTEK

Yaşanan bu süreçte de her zaman olduğu gibi yine kulübümüzün ve başkanımızın sonuna kadar yanındayız.

BİGA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------
KARACABEY


3 Temmuz 2011’de başlayan süreç sonunda Yargının alelacele vermiş olduğu haksız kararı tanımıyoruz.

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’a ve Fenerbahçemize zarar vermek isteyenler bunu başaramayacaklardır. Şunu herkes bilmelidir ki biz milyonlarca Fenerbahçe taraftarı olarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz ve bu örgütün birer üyesi olmaktan gururluyuz.

Hiçbir zaman yıkılmadık, yıkılmayacağız ve her zaman başımız dik, alnımız açık olacak.

Fenerbahçemiz için ’dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe’ sloganı ile yola çıkan ve bu yola baş koyan değerli Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın ve yönetim kurulumuzun Karacabey Fenerbahçeliler Derneği olarak sonuna kadar yanında olacağımızı belirtmek isteriz.

KARACABEY FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

---------------------------------------------------------------------------------------------


BİZ ’FENERBAHÇE’YİZ!

Öncelikle büyük Fenerbahçe ailesinin fertleri olarak yaşanan son süreçte Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve milyonlarca taraftarımızla kol kola, omuz omuza olduğumuzu belirtmek isteriz.

Bugün 3 Temmuz 2011 tarihi itibariyle farklı bir yapıya bürünen Fenerbahçe düşmanlığının yeni versiyonlarını izlerken, sürecin hala devam ettiği günler ve olaylar yaşıyoruz. 3 Temmuz’dan bugüne bahsedilen dosyayla ilgili tüm emniyet ve iddia makamı yetkilileri, federasyonun ve rakiplerimizin yöneticileri koltuklarını bırakmak zorunda kalmış, yalnızca Büyük Fenerbahçe Ailesi yıkılmadan ve güçlenerek yoluna devam etmiştir. Çünkü haklılığımızın verdiği gücün üstesinden hiç bir güç gelememiştir.

Ülkemizin son dönemde içinden geçtiği süreç neticesinde kamuoyunun büyük çoğunluğu tarafından dillendirilen ve endişeyle izlenen hususlar, biz Fenerbahçelilerin 31 aydır bildiği ve haykırdığı gerçeklerdir.

Yaşanan süreçte ve ülkenin içinde bulunduğu gelişmeler dikkatle izlendiğinde, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve dolayısıyla Fenerbahçe’mizin üzerine hangi amaçla leke sürülmeye çalışıldığı tüm kamuoyunun malumudur. Bu vesile ile Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin attığı her adımın, söylediği her sözün Fenerbahçemizin sarısı ve laciverti gibi tertemiz olduğunun da tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.
Şunun altını bir kez daha çizmemizde fayda var ki; alın teri ve emek sonucu sahada elde edilen başarılar, kâğıt üzerine çizilen bir senaryo ile karalanamaz. Tek isteğimiz; işlemediğimiz bir suçtan dolayı affedilmek değil, savunma hakkımızın tanındığı adil bir yargılama ile aklanmaktır.

Kurulduğu andan itibaren, hayatın ve ülkenin her alanında önderlik yapan, ilkleri başaran, ülkemizin çağdaş ve modern yüzü olan, büyük ve onurlu camiamızın, şimdi de adalet için verdiği bu ısrarlı mücadelesini kazanacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu camia en iyisine de en kötüsüne de hazırdır, çünkü 107 yıllık tarihinde her ikisini de sayısız defa yaşamıştır.

Büyük Fenerbahçe ailesinin bir neferi olarak bizler, bugüne kadar olduğu gibi her alanda Fenerbahçemizi ve değerlerini korumaya, savunmaya, bu payeyi onurla taşımaya ve onlar için gereken mücadeleyi göstermeye devam edeceğiz.

Bununla birlikte Başkanından yöneticisine, derneklerinden taraftarına, yani sarısından lacivertine ’haklılığının mücadelesini’ veren büyük ailemizde yaşanan süreçte en önemli görevlerden birinin de, sahalarda ve salonlarda mücadele veren değerli sporcu kardeşlerimize düştüğünü belirtmek isteriz. Onların ter döktükleri her alanda Fenerbahçe’ye yakışan başarılara ulaşması, haklı mücadelemizde en önemli moral kaynağımız olacaktır.

Büyük Fenerbahçe ailesi olarak 3 Temmuz kurgusunun yeni versiyonlarının tamamından güçlenerek çıkacağımızı, ve bu yolda hiçbir taviz vermeyeceğimizi kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla

Sarı Lacivert Derneği
---------------------------------------------------------------------------

BURSA

TÜM KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

BURSA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;

YARGITAY TARAFINDAN VERİLEN ONAMA KARARINI TANIMADIĞINI İFADE EDEN DEĞERLİ BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM’ IN BU İRADESİNE İŞTİRAK ETTİĞİMİZ HUSUSUNU ÖNEMLE ARZ EDERİZ.

107 YILLIK ÇINARA VE GÖNÜL VERMİŞ 25 MİLYON KALBİN HAYSİYETİ İLE  OYNAYANLARA TEKRAR HATIRLATMAK İSTERİZ Kİ;

BİZ FENERBAHÇELİLER HER ZAMAN GÖSTERDİĞİMİZ DİK DURUŞUMUZU 3 TEMMUZ’DAN SONRAKİ SÜREÇTE DE SERGİLEDİK VE SERGİLEMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ.

DEMOKRATİK HUKUK DEVLETİNE OLAN İNANCIMIZI VE SABRIMIZI SINAYANLAR BİLMELİDİRLER Kİ;

BİZ FENERBAHÇELİLER, BU YAŞANANLARA SEBEBİYET VERENLERİ ASLA AFFETMEYECEĞİZ.

VE DİYORUZ Kİ; SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE.

BURSA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ
---------------------------------------------------------------------


AKŞEHİR

3 TEMMUZ’DA BAŞLAYAN SÜRECİN YARGITAY KARARIYLA DEVAM ETTİĞİ GÖRÜLMEKTE VE BU KARAR BİZCE TANINMAMAKTADIR.

BİZ, AKŞEHİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK; BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ VE BU ÖRGÜTÜN DE ÜYELERİ OLMAKTAN GURUR DUYMAKTAYIZ.

SAYGILARIMIZLA
AKŞEHİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ
----------------------------------------------------------------

DÜZCE


DÜZCE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ BASIN BİLDİRİSİ
Sayın Aziz Başkan;

Taraftarın gözünde ve hukukçular nezdinde karşılık bulmayan mahkûmiyet kararı aksi yöndeki beklentilere rağmen ne yazık ki onanmıştır.

Unutmayınız ki asıl olan taraftarın gönlündeki yerinizdir. Hiçbir yargı kararı taraftarın verdiği hükmü değiştirmemiş ve bundan sonrada değiştirmeyecektir.

Onurla temsil ettiğiniz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığında görev yaptığınız tüm dönemler boyunca sadece Fenerbahçe camiasına değil Türk sporuna yaptığınız hizmetler, dostların değil düşmanların dahi takdirini kazanmışsa fazla söze hacet yoktur. Sürecin başında "Altın yere düşmekle pul olmaz" demiştik şimdi bir kez daha aynı şeyi söylüyoruz.

Tüm gerçekler gün gibi ortadayken elbette bizler de her şeyin farkındayız, gerçekle er veya geç gün yüzüne çıkacaktır. Biz kuşku duymuyoruz siz de duymayınız.

Düzce Fenerbahçeliler Derneği
-----------------------------------------------------------------------


STUTTGART

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a verilen cezanın hak olmadığını düşünüyoruz.

Stuttgart Fenerbahçeliler Derneği bu haklı davanın arkasında olup, her zaman dik duran  Başkanımızı da sonuna kadar destekliyoruz.

Hep destek tam destek ilkesinden hiç bir zaman vazgeçmemek suretiyle Sayın Başkanımızın sonuna kadar yanındayız.

Stuttgart Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu
-------------------------------------------------------------------------------------


MUSTAFAKEMALPAŞA/BURSA

MUSTAFAKEMALPAŞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;
"CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR DEĞİL; CEHENNEM BUZ TUTSA BİLE FENERBAHÇEYİZ"

Ulu önder Atatürk’ün tam ismini taşıyan İlçemizde kurduğumuz derneğimiz olarak Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun 17.01.2014 tarihinde Kulübümüzün resmi yayın organlarından yapmış oldukları açıklamalarına koşulsuz katılıyoruz.

Bilinmelidir ki; tüm zorluklar ve 107 yıllık çınarın yaşadığı tüm sportif başarılara dayanarak "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ" sloganı çerçevesinde, Fenerbahçemiz daha da güçlenecektir.

Biz Mustafakemalpaşa Fenerbahçeliler Derneği olarak; 3 Temmuz’a kadar FENERBAHÇELİYDİK. 3 Temmuz’dan sonra FENERBAHÇE olduk. 17 Ocak’ tan itibaren FENERBAHÇE ÖRGÜTÜNÜN birer üyesi olduk. Ve bu örgütün üyesi olmaktan onur duyduğumuzu tüm kamuoyuna saygı ile bildiririz.

DERNEK OLARAK KULÜBÜMÜZ, YÖNETİMİZ VE TÜM FENERBAHÇE AİLESİ OLARAK DİK DURUŞUMUZ BAKİDİR. HİÇ BİR OLUŞUMDAN AF BEKLEMİYORUZ, ÇÜNKÜ AF SUÇLULARIN BEKLEDİĞİ BİR TEMENNİDİR. BİZ HAKKIMIZI ARIYORUZ, BİZ ADİL YARGILANMAYI ARIYORUZ VE ALINCAYA KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEKTİR.

VE MUSTAFAKEMALPAŞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK "SONSUZA KADAR FENERBAHÇE; SONUNA KADAR AZİZ YILDIRIM" diyoruz.

MUSTAFAKEMALPAŞA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ
-------------------------------------------------------------------------------
-

KONYA

Taraftarımız, faili çok iyi biliyor,

Konya Fenerbahçeliler Derneği, kulüp merkezimize coğrafi olarak çok yakın sayılmaz ancak kalplerimiz beraber atıyor. İnanın Konya’da dernek üyelerimizle yaptığımız sohbetlerde ilk günden beri Başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerimiz konusunda zerre kadar şüphemiz, tereddütümüz olmadı.

Gelinen bu noktada hiçbir şey bitmiş değil, çıkan son karara rağmen herkes büyük Fenerbahçemizin, Büyük Başkanımız Aziz Yıldırım’ın suçsuz olduğuna yürekten inanıyor.

Sözün özü; gelinen noktada tapeler düzmece, mevcut yargı buna göre karar verdi. Yargılamanın yeniden yapılması gerektiğine inanıyoruz.

Fakat son sözümüzü henüz söylemediğimizi belirtir, tüm taraftar derneklerimiz, Fenerbahçe Yönetim Kurulumuz ve tüm kulüp sporcuları ve kulüp çalışanlarımıza selamlarımızı ve sevgilerimizi göndeririz.

Konya Fenerbahçeliler Derneği

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ERGANİ

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın her şeyi göze alarak sürdürdüğü mücadelenin başladığı tarihten bu yana yanında olduğumuzu, Fenerbahçemizi kimseye teslim etmeyeceğimizi,  tüm  kamuoyuna duyurmak isteriz.

Şimdiye kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hep Destek Tam Destek sözümüz doğrultusunda Başkanımızın dediği gibi, Son sözümüzün FENERBAHÇE olduğu ve Fenerbahçe’nin Türkiye’nin gerçeği olduğunu tüm kamuoyuna duyurmaktan onur ve gurur duyarız. Her zaman olduğu gibi Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun yanında olduğumuzu  belirterek saygılarımızı sunarız. 
                                                                                                   

ERGANİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ORHANGAZİ


HERZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE YANINDAYIZ SAYIN BAŞKAN AZİZ YILDIRIM.

3 TEMMUZ DAN BUYANA FENERBAHÇEMİZE VURULAN HER DARBEDE AYAKTA KALDIK KALMAYADA DEVAM EDİCEZ.

SAYIN BAŞKANIMIZA VE FENERBAHÇEMİZE VURULAN BU DARBEDENDE ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ.

 
ORHANGAZİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------------------------------------

VİYANA

Sonucu biliyorduk gülerek izledik !

Bu ucuz oyunlarla bizi yıkabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar.

Bunun en büyük örneği müzemizdeki General Harrington kupasıdır. Son günlerde ülkemizdeki kukuk rezaletini gülerek izliyoruz ve Yargıtay kararını tanımıyoruz.

Viyana Derneği olarak, Baskanımızin ve Yöneticilerimizin sonuna kadar yanındayız ve gereken bütün desteği vermeye hazırız.

Viyana Fenerbahceliler  Derneği

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

İNEGÖL

Bizler,İnegöl F.Bahçe’liler Derneği olarak Sayın Başkanımız Aziz YILDIRIM ve Yönetim Kurulumuzun 17/01/14 tarihinde fenerbahce.org ve Fenerbahçe Tv’de yapmış oldukları açıklamalarına koşulsuz katılıyoruz.Başkanımız ve Fenerbahçe’ye yönelik hukuk dışı karar ve uygulamalarımız tanımadığımızı,kararın siyasi ve gündemi değiştirmeye yönelik olduğunu,F.Bahçe’nin bu oyunlara alet olmayacak ve kurban edilemeyecek kadar büyük bir camia olduğunu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dost ve düşmanlarımız görecektir.

Bu vesileyle Başkanımız Aziz YILDIRIM liderliğinde kurulduğu iddia edilen suç örgütünün birer üyesi olmaktan onur duyduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.


Saygılarımızla,

İnegöl F.Bahçe’liler Derneği Başkanı 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

KANADA

Kanada’da yaşayan diğer tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımız ve bağlı bulundukları toplum örgütleri/dernekleri gibi Derneğimiz de ülkemizden artık neredeyse hemen her gün gelen bir başka hukuk skandalıyla sarsılmaktadır. Bunun en son örneği de 17 Ocak 2014 Cuma günü (Türkiye yerel saatiyle) akşam saatlerinde Yargıtay 5. Dairesinin sözde "Şike" davası hakkındaki hukuk dışı kararını açıklaması olmuştur. 

Derneğimiz bu olayların başladığı 3 Temmuz 2011’den beri süregelen akla, mantığa ve vicdanlara sığmayan uygulamalar karşısında sessizliğini korumuş ve aklıselimin eninde sonunda galip geleceğini düşünmüştür. Ancak gelinen bu noktada, ülkemizdeki tüm kurul ve kurumların kimler tarafından yönetildiğine dair hiç kimsenin şüphesi kalmamıştır. 

İste bu nedenle Fenerbahçe Kanada Derneği olarak, tek bir yürek halinde kenetlenmiş tüm Fenerbahçe camiası gibi bir kez daha Fenerbahçe Kulübü Başkanımız Sn. Aziz Yıldırım ve Değerli Yöneticilerimiz Sn.İlhan Ekşioğlu, Sn Şekip Mosturoğlu, Sn Cemil Turan ve Sn Tamer Yelkovan’a verilen cezaların gerçekle bağdaşmadığını, adil olmadığını ve siyasi nedenlerle verilmiş cezalar olduğuna kesinlikle inanıyor ve  tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.
YANINDAYIZ.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Kanada Derneği

--------------------------------------------------------------------------------------------------

MARMARİS

Kulübümüz üzerine oynanan oyunlara her platformda göğsümüzü siper ettik,etmeye de devam edeceğiz.Sn.Başkanımız Aziz Yıldırım hedef alınarak yürütülen linç kampanyasını, camiamız dimdik ayakta kalarak,bu hukuk mücadelesinde başkanımızı yalnız bırakmayarak gösterecektir.

Biz kim olduğumuzu biliyoruz...

Ya siz,kim olduğumuzu biliyormusunuz?

Bizler 3 Temmuz’da yeniden doğan milyonlarca Fenerbahçe’liyiz !..

FENERBAHÇE BİTTİ DEMEDEN

HİÇBİRŞEY BİTMEZ...

Marmaris Fenerbahçeliler Derneği

----------------------------------------------------------------------------------------------------

AKHİSAR


Kamuoyunda, 3 Temmuz süreci olarak, bilinen ve Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve  Fenerbahçe’mizin üzerinde oynanan oyunun son perdesi de nihayet tamamlanmıştır.

Büyük Fenerbahçe, yönetimi, taraftarı, tüm sporcuları ve teknik kadroları ve tüm çalışan personeli  ile birlikte kenetlenip, bu süreçte nasıl ayakta durduğumuzu Kulübümüze nasıl sahip çıktığımızı sadece ulusumuza değil, tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duruşumuzun  bundan sonrada, daha da artarak süreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.
Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Kulübümüze ve başta Sayın Başkanımız olmak üzere bu süreçte adı geçen Yönetim Kurulu üyelerimizin CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR yanlarındayız. Üzerimize düşen görevleri severek yapacağımızın son sözümüzün FENERBAHÇE olacağının bilinmesini saygılarımızla arz ederiz.

AKHİSAR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ                           

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

MUĞLA

Kamuoyu tarafından 3 Temmuz süreci olarak bilinen ve Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve  Fenerbahçe’mizin üzerinde oynanan oyunun son perdesi de tamamlanmıştır.

Büyük Fenerbahçe, yönetimi , taraftarı , tüm sporcuları ve teknik kadroları ve tüm çalışan personeli  ile birlikte kenetlenip, bu süreçte nasıl ayakta durduğumuzu Kulübümüze nasıl sahip çıktığımızı ulusumuza değil tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duruşumuz  bundan sonrada, daha da artarak süreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.Hukuka aykırı delillerle ve sözde örgüt kurma  ile suçlanan Başkanımız  eğer örgüt kurmuş ise biz Muğla Fenerbahçeliler Derneği olarak bu örgütün üyesi olmaktan şeref duyacağız. 

Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Kulübümüze ve başta sayın başkanımız olmak üzere bu süreçte adı geçen Yönetim Kurulu üyelerimizin CEHENNEM DONANA KADAR yanlarındayız. Üzerimize düşen görevleri  severek yapacağımızın son sözümüzün Fenerbahçe  olacağının  bilinmesini saygılarımızla arz ederiz.

MUĞLA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 FRANFURT

YARGITAY 5. DAİRESİNIN 17 OCAK 2014 TARİHLİ KARARIYLA ILGILI OLARAK AVRUPA FB DERNEKLERI OLARAK ASAGIDAKI BASIN ACIKLAMASINI TÜM DÜNYAYA İLAN EDERIZ:
ÖNCELİKLE İFADE ETMEK İSTERİZKİ;

YARGITAYIN BÖYLE SİYASİ VE HUKUKUN EVRENSEL DEĞERLERİNİ HİÇE SAYAN BU KARARINI ASLA KABUL ETMİYORUZ VE İLELEBED KABUL ETMEYECEĞİZ.
3 TEMMUZ SÜRECİNIN BAŞINDAN BERİ HEP HAYKIRDIGIMIZ GİBİ BU FB Yİ DOLASIYLA DA TÜRKİYEYİ ELE GEÇİRME OPERASYONUDUR. BU OPERASYON BAŞTAN İTİBAREN UYDURMA İDDİA VE DELİLLERLE YAPILMIŞ, ASLI GÖSTERİLMEYEN TAPELERE DAYALI POLİS FEZLEKESİYLE YÜRÜTÜLMÜŞ VE AYNI POLİS FEZLEKESİ YARGITAY KARARINA GEÇMİŞTİR. BU DÜNYA HUKUK TARİHİNDE EŞİNE RASTLANMAYAN DURUM MEŞRU SAVUNMA HAKKININ ELDEN ALINMASIYLA ZİRVE YAPMISTIR. BASTAN PLANLANAN BU KUMPASA ADRESE TESLIM AYARLANMIŞ YARGILAMA SAFHALARINI GECEREK SON NOKTA KONULDU SANILMAKTADIR.
FB BU HAKSIZ VE USULSÜZ KARARI HİÇ BİR ZAMAN KABUL ETMEYECEK VE BİTTİ DENILEN YERDEN MÜCADELESİNİ ADETA YENİ BAŞLAMA HEYECANIYLA TEKRAR DÜNYAYA GÖSTERECEKTİR.
BİZ ELE GEÇIRİLEMEYEN KALENİN EN BÜYÜK MÜCADELE VE DAVA ADAMI BASKANIMIZ AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUNUN YANINDA VE HİZMETİNDE OLMAYI DEVAM EDECEGİZ.
BU ŞEREFLİ CAMİANIN ÜYELERİ BAHSİ GEÇEN ÖRGÜTÜN DE PARÇASI OLMAYI ONUR SAYIYORUZ.
BU DAVA BURADA BİTMEYECEK VE SON SÖZÜ YİNE FB SÖYLE EKTİR.
SAYGILARIMIZLA

Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği

------------------------------------------------------------------------------------------

HOLLANDA

 Değerli Türk kamuoyu tarafından çok iyi bilinmesini isteriz ki, 3 Temmuz 2011 den başlayarak değil, 1907’den bu yana Fenerbahçe Spor Kulübü’ne taraf olan bizler ayni zamanda da

Evrensel hukuka,
Adil yargılamaya,
Sporcularımızın sahalarda gösterdiği alın teri ve emeğe,
Haksızlıklara karşı olan mücadeleye
ve de

Kulübümüzün siyaset üstü,Cumhuriyetimizin kazanımları yolundaki bağımsız duruşuna
tarafız

 Bu doğrultuda mücadele eden Başkanımız Aziz Yildirim ve Yönetim Kurulu üyelerimize desteğimiz her şart altında ve her gün daha da artarak devam edecektir.

 Hollanda Fenerbahçeliler Dernegi

---------------------------------------------------------------------------------------------------

İZNİK


KAMUOYUNA DUYRULUR;

BİZLER  NAÇİZANE  FENERBAHÇE NEFERLERİ ŞUNU  BELİRTMEK İSTERİZKİ;

HER NE ŞART VE DURUMDA OLURSA OLSUN  KULÜBÜMÜZ İLE BİRLİKTEYİZ; KULÜBÜMÜZDEN YAPILAN AÇIKLAMALARIN VE BAŞKANIMIZIN AÇIKLAMASININ ALTINA  BİZLER DE İMZAMIZI ATIYORUZ.

BU HUKUKSUZ VE ADİL OLMAYAN KARARI TANIMADIĞIMIZI BİR KEZ DAHA  HAYKIRIYORUZ.

TÜM GÜCÜMÜZ İLE  SONUNA KADAR, CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR  SAVAŞACAĞIZ. BU BAĞLAMDA  TÜM KARDEŞLERİMİZİ  HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ  YİNE BİRLEŞMEYE , TEKRAR BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUZ.

ÖLÜMÜNE  FENERBAHÇE, ÖLÜMÜNE  AZİZ  BAŞKAN

 SAYGILARIMIZLA

 İZNİK  FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

---------------------------------------------------------------------------------------

KÖLN

Değerli Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Değerli  Yönetim Kurulu Üyeleri;
3 Temmuz’dan itibaren Fenerbahçe’mizin üzerinde oynanan oyunlar halen devam etmektedir.

Köln Fenerbahce Dernegi olarak herzaman Kulübümüzün yanında olduk ve yanında olacağız.

Gerek basarıda gerekse basarısızlıkta gerekse Fenerbahcemize oynanan oyunlarda dernek olarak bizler de sorumluyuz.

Fenerbahcemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmekten gurur duyan Köln Fenerbahçeliler  Sayın Başkanımız  ve Yönetim Kurulumuzun herzaman yanındadır ve herzaman oldugu gibi göreve hazırdır.

Bu vesile ile :’’AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİR ÜYESİ OLMAKTAN GURUR  DUYDUĞUMUZU’’ kamuoyuna saygı ile bildiririz.
Bizler Fenerbahçeliyiz, çünkü biz büyük bir Aileyiz.

Köln Fenerbahce Derneği

------------------------------------------------------------------------------------------------


KOBLENZ

Degerli Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Degerli  Yönetim Kurulu Üyeleri,  

Kamuoyu tarafından 3 Temmuz süreci olarak bilinen Fenerbahçe’mizin üzerinde oynanan oyunun sonu gelmiştir.

Öncelikle  son zamanlarda yaŞanan gerek futbol camiasında, gerek taraftar bazında, gerekse medyadaki kulübümüze karşı alınan tavırların bizleri daha çok üzdüğünü belirtmek isteriz.

1998 yılında görevi aldığınızda tüm camia sizden sportif başarıları beklerken siz çok daha önemli işler yaptınız. Kurumsallaşma yolunda sabit gelirlerimizin artırılması yolunda  kendi markasını yaratan bir Fenerbahçe’yi tesis ettiniz. Stadı, altyapısıyla, tesisleri ile, amatör branslarda ve Futbol A Takımında Sampiyonluklar yaşattınız Kanaryamıza.

Bundan 12  yıl önce sportif basarıları baz alan Fenerbahçeliler, artık sadece bir istatistik olan basarıların faturasını maddi çöküntülerle ödeyen rakiplerinin halini gördükce sizlere duacı olmuşlar, ileri görüslülüğünüzü takdir etmişlerdir.Gelirimiz, bilinclenmiş Fenerbahçeli profilimiz gelecekteki zaferlerimizin teminatıdır.

Tüm dünyadaki Fenerbahceliler gibi Koblenz Fenerbahçeliler Dernegi olarak; sizler inandığınız yolda yürüdükce,  bizler sizlerin neferleri olmaya devam edecegiz.

Herzaman oldugu gibi bugün, yarın, her yerde ve herzaman yanınızda olacağız.

Bu vesile ile :’’AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN GURUR  DUYDUĞUMUZU’’ kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Bizler Başkanımızla Yönetimimizle Atamızın yolunda giden, Vatanına ve Takımına sahip çıkan iyi ve kötü gününde yanında olup destekleyen Fenerbahçeliyiz ,çünkü biz büyük bir aileyiz.


Koblenz Fenerbahçeliler Derneği

------------------------------------------------------------------------------------------------

ANTALYA


ANTALYA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;

SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUMUZUN 17.01.2014 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUKLARI AÇIKLAMALARA SONUNA KADAR KATILIYORUZ.

3 TEMMUZ SÜRECİNDE KİMSENİN TAHMİN EDEMEDİĞİ KADAR KENETLENEREK HAKSIZLIKLARA KARŞI ÇIKAN CAMİAMIZ BU HUKUKSUZLUKLARA DA EN İYİ CEVABI  VERECEKTİR.

DİK DURUŞUNDAN ASLA TAVİZ VERMEYEN,KENDİNDEN ÖNCE FENERBEHÇEMİZİ DÜŞÜNEN BÜYÜK BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM’A SEVGİ, SAYGI VE İNANCIMIZ KATLANARAK ÇOĞALMIŞTIR.

BİZ BU ZORLU DÖNEMDE BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUMUZUN, FENERBAHÇEMİZİN EN BÜYÜK ŞANSI OLDUĞUNA İNANMAKTAYIZ. SAYIN AZİZ YILDIRIM’IN  HAKLILIĞINA VE SUÇSUZLUĞUNA SONUNA KADAR İNANIYOR VE HER GERÇEK FENERBAHÇELİ GİBİ  KOŞULSUZ  DESTEKLİYORUZ.

UNUTULMAMALIDIR Kİ GÜZEL GÜNLER YİNE BİZLERİN OLACAKTIR,ZAFER İNANANLARINDIR.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE,NE MUTLU FENERBAHÇELİYE.....


ANTALYA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------------------------------

SALİHLİ


SALİHLİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK BAŞKANIMIZ SAYIN AZİZ YILDIRIM’IN YANINDAYIZ.

3 Temmuz ile başlayan düzmece ve adaletsiz sürecin sonucu olarak Fenerbahçemize ve büyük başkanımız Sayın Aziz YILDIRIM’a verilen haksız kararı tanımıyoruz.

Tarih boyunca tüm haksızlıklara karşı durmuş, mazisi beyaz sayfalarla ve haklı şampiyonluklarla dolu olan büyük Fenerbahçemizin taraftarı olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da büyük bir dayanışma ve kenetlenme ile yılmadan ve yıkılmadan daha büyük hedeflere yürüyeceğimizi bütün yüreğimizle haykırıyoruz.

’’HEP DESTEK, TAM DESTEK’’

SALİHLİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

--------------------------------------------------------------------------------------------------


KUMLUCA

3 TEMMUZ 2011’DEN BU YANA SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM VE ONUN ÜZERİNDEN FENERBAHÇEMİZE KARŞI KURGULANAN OYUNLARIN FARKINDAYIZ.

ÜLKEMİZDE ADALET SİSTEMİNİN VE DEVLET YAPILANMASININ TARTIŞILDIĞI BUGÜNLERDE BAŞKANIMIZA VERİLEN CEZANIN ONANMASI AKLI SELİM HER İNSAN GİBİ BİZİ DE SON DERECE ÜZMÜŞTÜR VE GELİNEN NOKTADA BUNUN SİYASİ BİR OLAY OLDUĞU ORTADADIR.

TÜM KAMUOYUNUN BİLMESİNİ İSTERİZ Kİ KUMLUCA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK,HAYATINI FENERBAHÇEMİZE ADAMIŞ,FENERBAHÇEMİZE ÇAĞ ATLATMIŞ SAYIN AZİZ YILDIRIMIN,HER ZAMAN VE HER KOŞULDA YANINDA VE DESTEKÇİSİ OLDUĞUMUZ BELİRTİRİZ.

AYRICA 107 YILLIK ONURLU,GURURLU VE TERTEMİZ TARİHİ OLAN FENERBAHÇEMİZİN,CEHENNEM DONANA KADAR SAHİBİYİZ.

SAYGILARIMIZLA

KUMLUCA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------

KAHRAMANMARAŞ


3 Temmuz ile başlayan bu adaletsiz süreçin aynı adaletsizlikle sonuna gelindiğini üzülerek görmekteyiz.

Oynanan tüm oyunlara ve kurulan tüm tezgahlara dur demesi gereken kurumların gereken adımları atmadıkları görülmektedir. Günümüz Türkiyesinde hukukun her noktasıyla tartışılmakta olduğu bir dönemde verilen bu kararın kabul edilebilir bir yanı yoktur.

Gelinen noktada verilen bu karar bizleri yıldırmak bir yana mücadelemizin arkasında daha da fazla dik durmamızı gerektirmektedir.Bizlerden istenilen teslimiyet hiç bir zaman olmayacaktır.Yıllardır göstermiş olduğumuz duruş artarak devam edecektir.

Her ne pahasına olursa olsun 107 yıllık kulübümüzü ele geçiremeyeceklerini her fırsatta anlamaları için elimizden geleni yapacağız.

Ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olarak bize indirdiklerini düşündükleri her darbeden daha da fazla güçlenerek çıkacağımızı bilmelerini istiyoruz.

Bugüne kadar karşımıza çıkan her zorluğu birlik ve beraberlik ile  üstesinden gelmeyi başaran camiamız, bugünde aynı kenetlenme ile bu zorlukları  birlikte aşacaktır.Oluşabilecek  provakasyonlara gelmeden, yapılan eziyete karşı şiddet kullanmadan ömrümüz yettiği kadar başkanımızın ve Fenerbahçemizin yanında yer almaya devam edeceğimizi herkesimin bilmesini istiyoruz.

KAHRAMANMARAŞ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

------------------------------------------------------------------------------------------

ELBİSTAN


Kamuoyunda 3 Temmuz süreci olarak bilinen ve günümüze kadar süren 25 milyon Fenerbahçe taraftarını ilgilendiren hukuki süreçte başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerimizin arkasındayız.

Özel yetkili mahkemeler ile ilgili değişiklik yapılacağı Başbakan tarafından dahi ifade edilmişken alelacele verilen bir Yargıtay kararını tanımıyoruz. Bizler Elbistan Fenerbahçeliler Derneği olarak bilinmesini isteriz ki takımımızın 2010-2011 sezonun da  kazandığı şampiyonluk helaldir. En büyük delilimizde futbolcularımızın alın teridir.

Fenerbahçe Spor kulübü yalnızca bir spor kulübü değil bu ülkenin en büyük sivil toplum örgütüdür. Dün nasıl kulübümüzün yanındaysak bugünde yarında safları daha sıklaştırarak kulübümüzün yanında olacağız ve unutulmamalıdır ki "Fenerbahçe söyleyecek son sözü, HAKLIYIZ, SAVAŞACAĞIZ, DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ!"

Saygılarımızla

ELBİSTAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-------------------------------------------------------------------------------------------

ÇORLU

BİZ ÇORLU FENERBAHÇELİLERİ OLARAK;

SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM KURULUMUZUN 17.01 2014 TARİHİNDE www.fenerbahce.org RESMİ SİTESİNDE VE FENERBAHÇE TV’DE YAPMIŞ OLDUKLARI AÇIKLAMALARINA KOŞULSUZ KATILIYORZ.

BAŞKANIMIZ VE FENERBAHÇE’YE YÖNELİK SÖZ KONUSU HUKUK DIŞI KARAR VE UYGULAMALARI TANIMADIĞIMIZI VE TANIMAYACAĞIMIZI, BU VESİLE İLE; AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN ANCAK VE ANCAK GURUR, ONUR, ŞEREF DUYDUĞUMUZU KAMUOYUNA SAYGIYLA BİLDİRİRİZ.

FENERBAHÇE’NİN SADECE YEŞİL SAHALARDA 90+ LARDA İYİ OYNADIĞINI SÖYLEYENLER BİLSİNLER Kİ HAYATIN HER ALANINDA SON SÖZÜ FENERBAHÇE SÖYLEYECEK.

FENERBAHÇE YIKILMAZ
FENERBAHEÇ TÜRKİYE’DİR
FENERBAHÇE VARKEN TÜRKİYE YIKILMAZ


SAYGILARIMIZLA,

ÇORLU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------

SİNOP-AYANCIK

YANINDAYIZ BÜYÜK BAŞKAN
Fenerbahçemizin üzerinde oynanan oyunlar hiçbir zaman bitmedi.3 Temmuz’da oynanan senaryoda bu oyunlardan sadece birisi. Bu oyun da bitecek. Aziz YILDIRIM gibi bir Başkanımız olmasından dolayı onurluyuz ve gururluyuz. Fenerbahçe büyük bir camia. Nerede, ne zaman, nasıl bir duruş sergileyeceğini her zaman göstermiştir.

Her zaman olduğu gibi bu süreçte de Büyük Fenerbahçe; yönetimi, taraftarı, sporcuları, teknik kadroları ve tüm çalışanları ile birlikte kenetlenip dik duruşunu sadece ulusumuza değil tüm dünyaya göstermiştir.

Fenerbahçemizi bir Dünya Markası yapan, tüm branşlarda başarıdan başarıya koşturan Başkanımız hak etmediği bir şekilde suçlamaya maruz bırakılmak istenmektedir. Kulübümüz üzerinde oynanan oyunlarla ve açıkça söylenen kumpaslarla, yargı tarafından verilen sözde örgüt ve şike kararlarıyla bizleri yıldıramayacaklarını bilmeleri gerekir.

Bu kararlılığımızın ve Büyük Başkan Aziz YILDIRIM’a olan güvenimizin ve inancımızın daha da artarak süreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın.

HEP DESTEK, TAM DESTEK…

Hukuk herkese lazım. Yargısız infazlar tarihe hep bir kara leke olarak düşer. Bu leke ne Başkanımızın üstüne, ne onun gönül verdiği Fenerbahçemize bulaşmaz. Gün birlik ve beraberlik günü. Camia olarak bunun da üstesinden geleceğinize inancımız sonsuz.

Gün gelecek,
Devran dönecek,
Aziz Başkana haksızlık yapanlar,
Hesap verecek.

Sevgi ve saygılarımızla

SİNOP-AYANCIK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ
--------------------------------------------------------------------------------

PRAG

Prag Fenerbahçeliler Derneği olarak 3 temmuz 2011 tarihinden bu yana gelişen olaylar ve aklımızın almadığı uygulamalar karşısında bugüne kadar sessizliğimizi koruduk çünkü Atatürk’ün kurduğu laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğuna ve bu yanlış uygulamaların son bulup gerçeklerin gün yüzüne çıkacağına inandık. Ancak gelişen ve herkes tarafından yakından takip edilen siyasi olaylar neticesinde,Yargıtay 5. Dairesi’nin vermiş olduğu kararın tamamiyle hukuk dışı olduğunu ve bu nedenle sözde kararı tanımadığımızı tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun yapmış oldukları açıklamalarına koşulsuz katılıyor ve Başkanımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

2010-2011 sezonunun Şampiyonu Fenerbahçe’dir ve öyle kalacaktır. Futbolcularımızın alın teri ile kazanılan 2010-2011 Şampiyonluk Kupasının futbolcularımız ile çekilmiş fotoğrafları milyonların evinin baş köşesini çoktan süslemiş ve süslemeye devam edecektir.

Bizler haftalıklarını biriktirip annesinden azar işitmeyi göze alarak gizlice Fenerbahçe maçına gidenleriz, bizler tribünde Fenerbahçeli olduğu için çekirdeğini paylaşanlarız, bizler 3 Temmuz’da birileri düğmeye bastığında Feneriumlar’a akın edip herşeyden fazla fazla satın alıp kulübüne destek olanlarız, bizler damarlarındaki asil kanı Fenerbahçe sevgisi ile dolu olanlarız, bizler ülkenin savunmasında, cephelerde en önde savaşmış ve savaşmaya hazır olanlarız, bizler görme engelli olduğu halde stada gelip, kulağında kulaklık Fenerbahçe’sine destek verenleriz, bizler karşı kaldırımdan sarı diye bağırıldığında lacivert diye tamamlayanlarız, bizler futbolcuyuz, basketbolcuyuz, voleybolcuyuz, yelkeciyiz, yüzücüyüz, atletiz, masa tenisçisiyiz, kürekçiyiz, boksörüz, bizler Topuk Yaylası’ndaki temizlik görevlisiyiz, Samandıra’daki bekçiyiz, Saraçoğlu’ndaki güvenlik görevlisiyiz, Viyana’dayız, Prag’dayız, Dortmund’dayız, Amerika’da,Ödemiş’te,Hatay’dayız. Bizler heryerdeyiz.

Başkanımız Aziz Yıldırım’ı yalnız bırakacağımızı düşünenler unutmamalıdır ki BİZ BİR AİLEYİZ.

Prag Fenerbahçeliler Derneği

----------------------------------------------------------------------------------------------------

UKRAYNA

Kamu vicdanını yok sayan, kamuoyunun sair çoğunluğunun yok saydığı karara yönelik açıklamamızdır: Türkiye Cumhuriyeti Devletinin iktidar ve muhalefet liderleri ve temsilcilerinin -yakın zamanda, belki de ilk defa- tamamına yakınınca kabul görmüş bir gerçek olarak Yargıdaki yapılanma, adaletsizlik ve kanun tanımazlık kamuoyunun malumudur.

Bildiğimiz bir gerçek varsa o da FENERBAHÇE’NİN YENİLEN TARAF OLMAYACAĞIDIR!

Büyük Fenerbahçe’nin direnmekten vazgeçmeyen camiası yakinen bildiği için bu konudaki konumumuz, tutumumuz ve tavrımızdan bahsederek söylemlerimizi yinelemeye gerek duymuyoruz.Tüm bunlar bizim için yeni ve şaşırtıcı olmamasının yanında maalesef yaşatılanlara tecrübeliyiz. Bu tecrübeden yola çıkarak kıymetli Fenerbahçelilere, tribün dostlarımıza, dava arkadaşlarımıza hiç olmadığı kadar büyük önemle birliğin gerekliliğini vurguluyoruz.Mailler, mesajlar, yorumlar ile bize ulaşan yüzlerce taraftarımız, telefon ile yada birebir görüştüğümüz tribün dostlarımızla sevgimizin gerektirdiği eylemler konusunda aynı fikirdeyiz.Bir araya gelip gündeme dair tek bir eylem planı hazırlanması, Fenerbahçelilerin birlik olması, tek ses olması önceliğimizdir. Buna yönelik faal derneklerimiz, tribün gruplarımız ve şehir temsilcilikleri ile iletişime geçeceğiz.Açıklanan kararın bizim vicdanlarımız için en ufak bir bağlayıcılığı olmadığını üstüne basa basa vurgularken bilinmesini isteriz;Sevdasını gücün çakallarına yem etmemiş

Gönüllerde ve zihinlerde manevi;

Tribünlerde ve sokaklarda fiziki ve aleni eziyetlere uğramış

Asla yılmamış, yıkılmamış

Her seferinde küllerinden yeniden doğmuş

Fenerbahçe’sine kalkan ellere kalkan olmuş…

Her ezaya göğüs germiş FENERBAHÇE TARAFTARI,

Her zaman olduğu gibi bugün de gelinen noktada üzerine düşeni yerine getirmekten geri durmayacaktır.

UKRAYNA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

--------------------------------------------------------------------------------

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’a reva görülen cezanın bütünü ile yanlış ve hukuka aykırı olduğuna inanmaktayız. Bu vahim yanlışlığın düzeltilmesi için mümkün olan çözüm yollarının bir an önce bulunmasını istiyor, bu süreçte ve daima, Başkanımızın yanında ve destekçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz

FENERBAHÇELİ SPORCULAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

--------------------------------------------------------------------------------------------------

SİNOP


SİNOP FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ OLARAK;
BİRİCİK AŞKIMIZ FENERBAHÇEMİZİN MARUZ KALDIĞI HAKSIZLIĞI KONU ALAN, YAZARI VE OYNAYANLARI BELLİ OLAN KOMPLO TİYATROSUNUN SON PERDESİ DE KAPANMIŞTIR.

BİZLER ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ SEZONDAKİ SON DAKİKA GOLLERİNİ SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI VE GÖZYAŞLARIYLA İZLERKEN; AYNI TAKIMLARLA OYNAYAN ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAKİ RAKİBİMİZİN MAÇLARI GÜLE OYNAYA BİTİRMESİNİ ŞAŞKINLIKLA İZLEYEREK ŞAMPİYONLUK TACINI ALDIK.

BUNA CANI GÖNÜLDEN VE KARŞILIKSIZ-ÇIKARSIZ İNANIYORUZ. 107 YILLIK BİR ÇINARIN BİRER YAPRAĞI OLMAKTAN GURUR DUYAN BİZ BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARLARI OLARAK DİYORUZ Kİ "KİMSE SANMASIN FENERBAHÇE SAHİPSİZDİR."

FENERBAHÇE AŞKTIR KIYMETİNİ BİLENE; FENERBAHÇE TUTKUDUR YAŞAMASINI BİLENE; FENERBAHÇE ÖLÜMSÜZLÜKTÜR  LEFTER’İYLE, FİKRET ARICAN’IYLA, CAN BARTU’SUYLA, OĞUZ ÇETİN’İYLE, RIDVAN DİLMEN’İYLE...

YAŞANAN HER TÜRLÜ SÜREÇTE, SONUÇLARI NE OLURSA OLSUN BİRİCİK SEVDAMIZIN SONUNA KADAR DESTEKÇİ VE TAKİPÇİSİ OLACAĞIMIZI, TÜM KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA BİLDİRİRİZ.

SİNOP FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

BİLECİK

3 TEMMUZDA SAHNEYE KONULAN BU OYUN,  SENARYODA YAZILDIĞI HALİYLE NOKTALANMIŞTIR.

BU OYUN, GEREK ÜLKENİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜNE GÖNÜL VEREN BİZLER, GEREKSE BAŞKALARINA YAPILAN HAKSIZLIĞI SEYREDERKEN GANİMET HESABI YAPANLAR HARİÇ TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNCE İBRET VE ENDİŞEYLE İZLENMİŞ, EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ HUKUKSUZLUKLARA KARŞI GENEL BİR DURUŞ VE DİRENİŞ BİLİNCİ OLUŞMASINA VESİLE OLMUŞTUR.

BİZLER BU ONURLU DİRENİŞİN EN ÖN SAFLARINDA YER ALAN NEFERLER OLARAK, BUNDAN ÖNCE OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRA DA FENERBAHÇEMİZ ÜZERİNDE OYNANAN TÜM OYUNLAR KARŞISINDA BİLİNEN TAVIR VE DURUŞUMUZLA DİMDİK AYAKTAYIZ.

GÖNÜL VERDİĞİMİZ SARI LACİVERT RENKLERE BAĞLILIĞIMIZI " SEN SOKAKTA OYNA BİZ KALDIRIMDAN DESTEKLERİZ " SLOGANIYLA İFADE EDEREK HER ŞART VE KOŞULDA TAKIMIMIZIN YANINDA OLDUĞUMUZU, KULÜBÜMÜZ VE BAŞKANIMIZ SAYIN AZİZ YILDIRIM’IN MARUZ KALDIĞI TÜM HUKUK DIŞI UYGULAMALARA SESSİZ KALMAYARAK, DİRENİŞİN EN ÖNÜNDE BAYRAK TUTACAĞIMIZI BİR KEZ DAHA ALTINI ÇİZEREK BELİRTMEK İSTERİZ.
SAYGILARIMIZLA…

BİLECİK FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ESKİŞEHİR

Yargı tarafından verilen sözde örgüt ve şike kararları her zaman olduğu gibi bizleri yine derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Her zaman Sayın Başkanımız; Aziz Yıldırım önderliğinde kurulduğu iddia edilen suç örgütünün birer üyesi olmaktan bizler de onur duyuyoruz. 

ESKİŞEHİR FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------------------------

GİRESUN


Geleceğimiz karanlıklar içerisinde çoluk çocuklarımıza, torunlarımıza bu güzel ülkenin çağdaş, hukuksal, vicdanı duygularını geleceğini aydınlık ülkemde neler oluyor diyemiyorsak burada nifak tohumları ekenlere Fenerbahçeliliğin dik duruşunu göstermeliyiz. Bizlere sporda, sosyal alanda ve yaşamımızın her alanında kin ve nefretlik duyguları ile toplumu bölen, böldüren kurum, kuruluş ve kişileri çok iyi tanıyoruz. Bizim vicdanımız da gündemi her gün değiştirenler bellidir. Sevgili Fenerbahçeliler elinizi vicdanınıza koyun ve örgütlü çalışmamızın ve 3 Temmuz’un bugüne getirdiği taraflı darbeler bir gün son bulacaktır. Fenerbahçe Atamızın kurduğu ve müzesinde tarih yatan geçmişimizi ve geleceğimizi altın harflerle yazan güzide kulübümüze kumpaslar kuranlar emeline ve amacına ulaşamayacaklar çünkü Fenerbahçe çok büyük bir kulüp olduğundan dünyaya örnek kulüp olmamız bazılarını rahatsız edip fair-play çizgisinden uzaklaşıp karanlık güç odakları ve onun uzantıları bize hiçbir zaman bulaşamayacaklardır. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Fenerbahçeliler olarak anlımız açık başımız dik sporun ruhunu yok edenler 2011 yılının Şampiyonluğu’na kumpas kuranlar Fenerbahçe’ye çamur at izi kalsın vicdansızlığını da iletemeyeceklerdir.  24 saatin her saniyesini ve dakikasını Fenerbahçe yaşamı ile özleştiren sevgili Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim kurulumuza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Yapısı ve yatırımları ile büyük sivil toplum örgütlenmesinin en güzel örneğini yalnız Fenerbahçeliler bu ülkede ayak sesleri ile herkese örnek duruş olarak sergilemiştir. Sonsuza dek kulübümüzün yanındayız sen hiç üzülme sevgili başkanım.

Giresun Fenerbahçeliler Derneği

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

MANİSA


YANINDAYIZ BÜYÜK BAŞKAN...

3 Temmuz süreci olarak deklare edilmiş, Fenerbahçemizi bitirme ve ele geçirme operasyonu
olan ve komplodan ileriye gidemeyecek bu emellerinin son aşamasına gelmiş bulunmaktayız..
Yargıtayın vermiş olduğu karara Başkanımız gibi bizde şaşırmadık çünkü yapmış oldukları operasyonun son hamlesi buydu
ancak unuttukları bir şey var ; FENERBAHÇE YIKILMAZ !

3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren Büyük Fenerbahçe Taraftarının ve Büyük Fenerbahçe Camiasının yapmış olduğu ve aklanana kadar da
sürecek olan direnişimiz daha da güçlenerek büyüyecektir.. Bu süreçte her zaman olduğu gibi yönetim, taraftar, tüm sporcular ve tüm çalışanlar
ile birlikte sımsıkı kenetlenip daima dimdik ayakta duracağımızı ve " BÜYÜK BİR AİLE " olduğumuzu dosta düşmana göstereceğiz!

Manisa Fenerbahçeliler Derneği olarak daima BÜYÜK BAŞKANIMIZIN yanındayız ve Başkanımızın vereceği her türlü göreve hazırız..


Yaşama sebebi Fenerbahçe olan bizlerin, en büyük varlığına zarar verme gafletine yakalanan hainlere en büyük tokatı haklı direnişimiz ve hep tekerrürden ibaret olan
Tarih atacaktır!

 

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin SUÇSUZ olduklarına 3 Temmuz sabahından bu yana inandığımızı haykırırız.

Bu vesile ile ; AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN ONUR DUYDUĞUMUZU kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Tıpkı Başkanımız gibi "DARAĞCINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE" diyoruz..
HAKLIYIZ, KAZANACAĞIZ..

Saygılarımızla

MANİSA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------------------

HAMBURG

FENERBAHÇE HAMBURG DERNEĞİ, ÜLKEMİZİ VE HAMBURG’TA TÜRK TOPLUMUNU, RAHATSIZ EDEN KONULARDA BUGÜNE KADAR SAKİNLİĞİNİ KORUMUŞ, SÜKUNET İÇİN TARAFSIZ BİR DURUŞ SERGİLEMEYİ KENDİNE İLKE EDİNMİŞTİR. ANCAK 3 TEMMUZ 2011’DEN BERİ ÜLKEMİZDE YAŞANANLAR, FENERBAHÇE CAMİASINI BİREBİR ETKİLEMEKTEDİR.

YARGI TARAFINDAN VERİLEN SÖZDE ÖRGÜT VE ŞİKE KARARLARI, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BİZ FENERBAHÇELİLERİ DERİN BİR ÜZÜNTÜYE SEVK ETMİŞTİR. ÖNCELİKLE SÖYLEMEK İSTERİZ Kİ, BU DERİN ÜZÜNTÜMÜZ, HİÇBİR ZAMAN, BU HAKSIZLIĞA KARŞI ÇIKMA DURUŞUMUZU ETKİLEMEYECEKTİR.

BU SORUNUN YANLIZCA FENERBAHÇE VE FENERBAHÇELİLERİN DEĞİL, TÜM ÜLKENİN SORUNU OLDUĞU İNANCINDAYIZ.

NE VAR Kİ; AZİZ YILDIRIM ÖNDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN BİZLER DE ONUR DUYUYORUZ.

HUKUK DIŞI KARAR VE UYGULAMALARI TANIMIYORUZ VE TANIMAYACAĞIZ.

FENERBAHÇE TÜM TARAFTARIYLA, KONGRE ÜYELERİYLE YANİ BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİ İLE BİRLİKTE HAKLI MÜCADELESİNİ AYNI KARARLILIKLA SÜRDÜREKTİR.

BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİNİ HESABA KATMADAN FENERBAHÇEMİZE VE BAŞKANIMIZA DOKUNMAK İSTEYENLERİN, BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMELERİ GEREKTİĞİ İNANCINDAYIZ.

FENERBAHÇE YALNIZCA BİR SPOR KULÜBÜ DEĞİLDİR., AYNI ZAMANDA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR. MÜCADELEMİZ ADALETSİZLİĞE VE HAKSIZLIĞA KARŞIDIR. BİLİYORUZ Kİ, BU MÜCADELE SONUNDA, YALNIZ FENERBAHÇE DEĞİL ÜLKEMİZ DE KAZANACAKTIR.

HER ZAMAN OMURGALI VE DİK DURAN BAŞKANIMIZ İLE YÖNETİM KURULUMUZUN ALACAĞI TÜM KARARLARI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİMİZİ KAMUOYUNA İLAN EDİYOR VE DİYORUZ Kİ:

’’DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE’’

HAMBURG FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------------------

TEKİRDAĞ


Reva mı ?
Büyük Fenerbahçemiz bir yana, Türk sporuna, attığı adımlarla büyük ivme kazandıran futbolun yanı sıra bütün spor dallarında kurduğu takımlarla şanlı Türk bayrağını ve fenerbahçe armasını dünyaya tanıtan başkanımıza Fenerbahçemiz üzerinden oyun oynayıp ülkemizin saygın hukuk müessesine ve sevgisiyle polis amcalarımız diye büyüdüğümüz emniyet teşkilatımıza olan güvenimizi bitirmek için oynanan bu kara oyunların sayın başkanımızda tecelli bulması spora ve Türk milletine yaptığı hizmetlerin karşılığında özgürlüğünün kısıtlanarak cezaevine  konmaya çalışılması reva mı ?

Biz Tekirdağlı Fenerbehçe tutkunları spordaki rekabetin eğlence ve mutluluk kaynağı olduğunu biliyor, Fenerbahçemize ve Sayın Başkanımız Aziz Yıldırıma olan sevgimizi hiç bir örgüt tarafından bitirilemeyeceğinin bilinmesini ve her daim her koşulda Başkınımızın, Yönetim Kurulumuzun ve Fenerbahçemizin yanında olacağımızın kamuoyu tarafından bilinmesini önemle duyuruyoruz.

Tekirdağ Fenerbahçeliler Derneği

-------------------------------------------------------------------------------------------------

MALKARA


Malkara Fenerbahçeliler Derneği olarak;

Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun 17.01.2014 tarihinde www.fenerbahçe.org resmi sitesinde ve FENERBAHÇE TV ’de yapmış oldukları açıklamalarına koşulsuz katılıyoruz.

Bilinmelidir ki; tüm zorluklar ve 107 yıllık çınarın yaşadığı tüm sportif başarılara dayanarak "BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ" sloganı çerçevesinde, Fenerbahçemiz vurulan her darbe ile daha da güçlenerek bu yangının sonunda kendi küllerinden yeniden doğacaktır.

Fenerium poşetini atmaya kıyamayan taraftarımızın, Başkanımızı ve Kulübümüzü yalnız bırakacağını düşünenler unutmamalılardır ki; Bizler 3 Temmuz’da yeniden doğan sarı-lacivert milyonlarız.

Bu vesile ile ; AZİZ YILDIRIM LİDERLİĞİNDE KURULDUĞU İDDİA EDİLEN SUÇ ÖRGÜTÜNÜN BİRER ÜYESİ OLMAKTAN ONUR DUYDUĞUMUZU kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Sevgi, Saygı, Kardeşlik.
İşte Fenerbahçelilik

Saygılarımızla,

MALKARA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

----------------------------------------------------------------------------------------------

ARTVİN 

FENERBAHÇE DİRENİŞTİR

3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan şike iddiasına yönelik soruşturmada ve kovuşturma sürecinde yaşanan hukuksuzluklar, aykırı tutumlar Yargıtay’ın onama kararı ile birlikte tüm Fenerbahçelilerin vicdanlarını derinden üzerek isyan noktasına getirmiştir.

Ülkemizde farklı nedenlerle tartışmaya açılan özel yetkili mahkemeler ile ilgili durum gündemde yerini korurken, bu karar zihinlerimizde var olan egemen güçlerin işareti ile daha da belirginleşerek su üstüne çıkmıştır. Fenerbahçe Cumhuriyetinin büyük başkanı sayın AZİZ  YILDIRIM’ ın üzerinden, Fenerbahçe’yi ele geçirme operasyonu yapanların hevesleri kursaklarında  kalacaktır. Büyük başkanımız sayın AZİZ YILDIRIM’ın  yıllar dır her şeyi göze alarak sürdürdüğü mücadelenin de özünde tüm Fenerbahçelilerin adaletini arayışından başka suçu yoktur.

Geçmişte olduğu gibi yine  Fenerbahçemiz büyüyerek ve güçlenerek çıkacaktır. Adalet isteyen her Fenerbahçeli haklarını elde edene kadar kulübümüze ve büyük başkanımız sayın AZİZ YILDIRIM’a sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Fenerbahçe Cumhuriyetinin örgüt lideri sayın başkanımız AZİZ YILDIRIM ise 25 milyon Fenerbahçe taraftarı olarak da bizler o örgütün üyesiyiz. GELİN BİZLERİDE YARGILAYIN. BİZLEREDE KELEPÇELERİ VURUN.

FENERBAHÇE SEVGİSİ BİZLERİ GÜNEŞİN SICAĞINDAN DAHA ÇOK ISITIR.
Dar Ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE,FENERBAHÇE,FENERBAHÇE

ARTVİN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

--------------------------------------------------------------------------

BANDIRMA

FENERBAHÇE OLARAK BİZ BİTTİ DEMEDEN HİÇ BİR ŞEY BİTMEZ

Bağımsız yargı tarafından verilen sözde örgüt ve sözde şike kararları ile ilgili kamuoyunda kulubümüz ve başkanımız ile ilgili oluşan tablo Fenerbahçemize gönül vermiş milyonlarca taraftarımız başta olmak üzere Bandırma Fenerbahçeliler derneği olarak bizlere de fazlasıyla üzüntü vermektedir.

Bandırma Fenerbahçeliler derneği yönetimi olarak,3 Temmuz sürecinden bu güne kadar geçen zaman içerisinde her zaman kulubümüzün ve başkanımızın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Biz Fenerbahçe camiası olarak Hukuka ve Hukuk kurallarına her zaman saygı duyuyoruz.Ancak başkanımızın şahsında alınan bu kararı hukuk kuralları ile bağdaştıramıyor ve tamamen siyasi bir karar olarak tanıyoruz.Siyasi ve hukuk dışı kurallarla,Fenerbahçemizi lekeleyip, bizleri yıkıp,parçalamak isteyenlere inat bu gün her zamankin den daha çok FENERBAHÇELİYİZ.Bizler için tek gerçek FENERBAHÇEDİR...

Siyasi iktidarın; KUMPASLARDAN,PARALEL DEVLET YAPILANMALARINDAN,ELE GEÇİRİLMİŞ DEVLET MEKANİZMALARINDAN BAHSETTİĞİ,kamuoyunda bu vb. söylemlerin hava da uçuştuğu ortamda,  ’ADİL VE YENİDEN YARGILANMA HAKKININ’ tartışıldığı bu süreçte birden bire alınan bu kararı evrensel hukuk kuralları içerisinde kabullenmemiz asla söz konusu olamaz.

Bilinmesini isterizki süreç asla onların istediği gibi bitmeyecektir..Bizler Fenerbahçe camiası olarak Son sözümüzü henüz söylemedik,ve FENERBAHÇE OLARAK BİZ BİTTİ DEMEDEN HİÇ BİR ŞEY BİTMEZ.

Bandırma Fenerbahçeliler Derneği

--------------------------------------------------------------------------------------
BAFRA

FENERBAHÇE SPOR KLUBÜ BAŞKANLIĞI’NA

Başta Fenerbahçe camiası  olmak üzere ve bazı kesimler hariç  tüm kamuoyu vicdanında beraat eden ancak 3 Temmuz sürecinden bugüne kadar evrensel hukuk kurallarından ve özellikle de  Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 6.maddesinde belirtilen adil yargılanma hakkından uzak tutularak  hakkında mahkumiyet hükmü tesis edilen  Efsane Başkanımız Aziz YILDIRIM ile ilgili olarak  verilen cezayı uygun bulmadığımızı  ve camiamızın her zaman yanında olduğumuzu saygılarımızla bildiririz.

Adalet herkesin vicdanındadır.

Bafra Fenerbahçeliler Derneği
-------------------------------------------------------------------

BAŞKENT FENERBAHÇELİLER PLATFORMU

DERDİMİZ …

Fenerbahçeli sokakta, yürüyüşte, direnişte.

Fenerbahçe tribünleri sporu unuttu hukuk tartışıyor, siyaset konuşuyor.

Neden? Fenerbahçeli’nin derdi ne?

3 Temmuz’dan bu yana sergilenen oyun, hedefi itibariyle Başkan’a yönelik değil. Hedef, Başkan’ın üzerinden giderek Fenerbahçe’yi ele geçirmek…

Bizim de derdimiz Fenerbahçe’yi bu müstevlilere teslim etmemek…

Hani Mustafa Kemal demişti ya, "Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler".

Tam da öyle.

Bizi ve ne demek istediğimizi de en iyi Aziz Başkan anlar. Çünkü O da, daha yolun başında "Darağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe" derken, aslolanın kişiler değil, Fenerbahçelilik olduğuna işaret ediyordu.

Aziz Yıldırım da "Derdim Aziz Yıldırım değil" diyordu.

Derdimiz yüzyedi yıldır kişiler olmadı ki hiç.

İslam Çupi’nin dediği gibi derdimiz hep "Fenerbahçe Büyüklüğü" oldu, "ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Şükrü Saraçoğlu için aslolan Fenerbahçe’nin büyüklüğüydü, Ayetullah Bey için de,  Cihatlar, Canlar, Fikretler için de.

Basri için de bu büyüklüğün adı konamazdı, Lefter için de…

Cemil Turan da şampiyonluk büyüklüğü olarak görmedi Fenerbahçe’nin büyüklüğünü, Selçuk Yula da…

Aslolan ne şampiyonluklar, ne kupalar ne de kişilerdi, aslolan Fenerbahçelilikti.

3 Temmuz sabahı başlayan kabus da bu gerçeği değiştirmedi.

Tam tersine, Fenerbahçe’ye karşı attıkları her adımda kişiler önemini yitiriyor, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye silah taşıyan ruh bir adım daha öne çıkıyor.

Tıpkı, yeniden yargılamanın tartışıldığı günlerde, aylardır bekleyen kararı apar topar çıkarıp, ilerde "ayıplı hukuk" derslerinde örnek olay olarak okutulacak mahkumiyeti onaylayanların yaptığı gibi.

Tarihin önünde kendinizi mahkum ediyorsunuz beyler!

Bıraktık Yüksek’i, Yargı’ya bile yakışmayacak bu acul onama kararına tüm camiamızın verdiği "tanımıyoruz" cevabı, Kurtuluş Savaşı çephesine sürülen yeni bir top mermisidir…

Toplumun inanmadığı, kabul etmediği, saygı duymadığı kararlar verme ayıbı ise  güya-hukukçuların ve onların arkasındakilerin omuzunadır.

"Çubuklu emanete gölge düşürülemez".

Fenerbahçeli izin vermez.

Rahmetli Necmi Tanyolaç üstad şöyle yazmıştı;

"Unutulmaz başkanlardan rahmetli Dr.İsmet Uluğ ’Sizler genç spor yazarlarısınız .Bizler Fenerbahçe’ye ,Kurtuluş Savaşı’nda cephelere silah taşıyan günlerden geldik.Fenerbahçe,şampiyon oluyor, ama önemli olan kulüp olması.Dilerim ikisini birden görmek size nasip olur’... Bugün Ölümsüz başkana sevgiyle seslenmek isterim: "Gözünüzaydın İsmet Abi.Fenerbahçe kulübü tarihteki şanına uygun adımlarla devleşiyor. Dünyalaşıyor…"

Evet, Fenerbahçe büyüyor, Fenerbahçelilik devleşiyor.

BAŞKENT FENERBAHÇELİLER PLATFORMU

-----------------------------------------------------------------------------


KİLİS

YANINDAYIZ BAŞKANIM;3 TEMMUZ 2011’DEN BERİ SÜRE GELEN VE SON BÖLÜMÜ YARGITAY’IN VERDİĞİ KARARLA SAHNELENEN OYUNUN FARKINDAYIZ VE HER ZAMAN OLDUĞU GİBİYANINDAYIZ.

ÖRGÜT VE ŞİKE ADI ALTINDA SİZE VE CANIMIZDAN ÇOK SEVDİĞİMİZ FENERBAHÇEMİZE UZANAN ELLERİ VAKTİ VE ZAMANI GELDİĞİNDE KIRMAK İÇİN YEMİNLİYİZ.

BİZİ HANÇERLEYENLERİN KİM OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUZ.BİZİ HANÇERLEYENLERİN ŞİMDİ PANSUMAN YAPMAYA ÇALIŞARAK BİZLERE ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇALIŞTIKLARININ DAFARKINDAYIZ.

BİZ ONLARIN BU GÖSTERMELİK ÇABALARINI KABUL ETMİYORUZ.

FENERBAHÇEMİZİN KİMSE TARAFINDAN KURTARILMAYA İHTİYACI YOKTUR.

KİMSEDEN BÖYLE BİR BEKLENTİMİZ DE BULUNMAMAKTADIR.

SİZİN SUÇSUZ OLDUĞUNUZA YÜREKTEN İNANIYORUZ. 3 TEMMUZ 2011’DEN BERİ KİMİN NE YAPTIĞINI TEK TEK NOT ALDIK VE ALMAYA DEVAM EDİYORUZ.SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN.BUNLARIN HEPSİNİN HESABI SORULACAKTIR. YARGITAY KARARINDAN SONRA DA SERGİLEDİĞİNİZ DİK TAVIRDAN ÖTÜRÜ SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ.BU NOKTADA, ADALETİN TECELLİSİVE BİZLERE BU ZULMÜ ÇEKTİRENLERİN CEZASIZ KALMAMASI İÇİN BİR BEDEL ÖDENECEKSE SİZİNLE BİRLİKTE HER TÜRLÜ BEDELİ ÖDEMEYE HAZIR OLDUĞUMUZA BİR KEZ DAHA SÖZ VERİYORUZ.


KİLİS FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

---------------------------------------------------------------------------------

BABAESKİ

Fenerbahçe ailesinin çok değerli üyeleri,bireyleri Babaeski Fenerbahçeliler Derneği olarak 03 Temmuzdan bugüne her zaman başkanımızın yanında yer aldık ve bundan sonra da başkanımıza destek olmaya,sahip çıkmaya devam edeceğiz.03 Temmuz Süreci bir son değil Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına sonuna bağlı,kalpleri Cumhuriyet aşkı ile dolu Fenerbahçe camiasının yeniden var oluş,herkese gereken dersi verme zamanıdır.Bizler bu günde birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeden her zaman kinden daha dik,daha güçlü duracağız.Çünkü biz Fenerbahçeliyiz.Babaeski Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu olarak sözde şike davasını ve alınan kararları tanımıyoruz.Fenerbahçe camiası bizlere yaşatılanları asla unutmayacaktır ve elbet bir gün hak yerini bulacaktır.Aydınlık günler bizleri bekliyor.

Babaeski Fenerbahçeliler Derneği
          
-----------------------------------------------------------------------------------

ÜNYE


İlk günü (3 Temmuz’u), daha dün gibi hatırlıyoruz başkanım,

Gazetelerde boy boy resimlerinizi basanları, sizi haksız yere linç edenleri,  büyük bir delalet içinde sizi ve dava arkadaşlarınızı yerden yere vuranları hatırlıyoruz başkanım…

Siz ise daha ilk günden farkındaydınız tüm bu kirli oyunların. Biliyordunuz herşeyi ve  gördünüz başımıza gelecekleri.

Belki tüm şeffaflığıyla söylemek istediniz, anlatmak istediniz herşeyi. Ama sırf  TÜRKİYE zarar görmesin diye, sırf FENERBAHÇE’mize  bir şey olmasın diye kendinizi feda ettiniz bu haklı davanızda…

Bir insan bir kere ölür başkanım. Sizleri hergün öldürmek istediler. Bu belki de işkencelerin en kötüsüydü. Hem sizin için hem bizim için.

Siz ise bu işkenceye tüm benliğinizle göğüs gererek direndiniz, üstelik kendiniz için değil,  TÜRKİYE için ve adeta bir BABA ŞEFKATİYLE BAKTIĞINIZ VE YEŞERTTİĞİNİZ FENERBAHÇE’MİZ İÇİN.

 

Ve şimdi, takvime baktığımızda, görüyoruz ki 2.5 seneyi  aşmış Türkiye’nin yüz karası olan bu süreç…

Ve bu koskoca 2.5 sene boyunca, dişinizi yumruğunuzu sıka sıka büyük bir sabırla ve erdemle beklediniz.

KARANLIĞIN EN KOYU ANI AYDINLIĞA EN YAKIN OLDUĞU ZAMANDIR BAŞKANIM.

Ve şimdi görüyoruz ki bu kirli oyunlar tek tek gün yüzüne çıkıyor.

Bu bir tesadüf değildi…Tarih sizi haklı çıkaracaktı, çıkarıyor da…

Aslında bizler, daha ilk günden sizlere inanmıştık. Ve şahsınıza, dava arkadaşlarınıza ve FENERBAHÇE’mize oynanan tüm kirli oyunların hepsinin farkındaydık. ŞİMDİ İSE İNANMANIN ÖTESİNDE BİLİYORUZ HERŞEYİ.

 

Elbette size oynanan oyunların devam ettiğini görmekteyiz  Çünkü. Onlar dört cepheden ve belden aşağı saldırdıkça eğilmeyen, bükülmeyen,  boyun eğmeyen ve her defasında oyunlarını bozan bir AZİZ YILDIRIM var karşılarında… Ve oyunları bozuldukça, büyük bir çaresizlik içinde gözleri dönüyor hepsinin, kahroluyorlar adeta...

Çok çaresizler başkanım…

Şimdi bu çaresizlik içinde, sizi tekrar bu dört duvar arasına koymamın ve FENERBAHÇE’mizden. koparmanın peşindeler.

Sanıyorlar ki sizi 4 duvar arasına sığdırabilecekler.

HAYIR! Sizi 2.5 sene boyunca taşladılar. Oysa siz taşlandıkça meyveler verdiniz. İçimizdeki yeşerttiğiniz büyüttüğünüz 25 MİLYON AZİZ YILDIRIM’ı sığdıramazlar oraya…

Sanıyorlar ki sizi FENERBAHÇE’den koparabilecekler.

HAYIR! koparamazlar sizi. Çünkü FENERBAHÇE DEMEK AZİZ YILDIRIM DEMEK OLDU BİZİM İÇİN.

 

Biliyoruz ve farkındayız, bu işgal henüz bitmedi. Ancak herkes bilsin ki hazırlıklıyız ve beklemedeyiz. Çünkü bu haklı davanız, hepimizin davası oldu, direnişiniz, hepimizin direnişi artık.

VE TÜM KALBİMİZLE İNANIYORUZ Kİ BU İŞGALİN SONU, MÜCADELESİ UĞRUNA YILLARCA HAPİS YATAN NELSON MANDELA’NIN DİRENİŞİ GİBİ OLACAK. SAMSUN’A ÇIKTIĞINDA ÖLÜM FERMANI VERİLEN MUSTAFA KEMAL’İN DAVASI GİBİ OLACAK…

Sonsuz Saygılarımızla,

ÜNYE FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tarihi boyunca; aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğünü en üst seviyede tutma gayreti içinde olmuş şerefli Fenerbahçe Spor Kulübü’nü, Ulu Önder’imiz Atatürk’ün cumhuriyet ilke ve devrimlerinin yol gösterici ışığı altında yaptığı güçlü liderlikle her daim gururlandırmış olan sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın arkasında dimdik ve kararlılıkla durduğumuzu, hiç bir karar ve makamın "Büyük Fenerbahçe" taraftarı ve sayın başkanımızdan kaynaklanan bu duruş ve kararlılığımızın  önüne geçemeyeceğini kamuoyuna bildirir,  saygılar sunarız.

Fenerbahçe Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu

----------------------------------------------------------------------------

AYVALIK


Kulübümüz üzerine oynanan oyunlara her platformda göğsümüzü siper ettik,etmeye de devam edeceğiz. Sn.Başkanımız Aziz Yıldırım hedef alınarak yürütülen linç kampanyasını, camiamız dimdik ayakta kalarak, bu hukuk mücadelesinde bAşkanımızı yalnız bırakmayarak gösterecektir.

Ayvalık Fenerbahçeliler Derneği

--------------------------------------------------------------------------

İNGİLTERE

Öncelikle ifade etmek isteriz ki;

Yargıtay’ın böyle siyasi ve hukukun evrensel değerlerini hiçe sayan, Özel Yetkili Mahkemeler’in baktığı davaların yeniden görülmesinin konuşulduğu bir dönemde alelacele verilen bir kararı asla tanımıyoruz.

3 Temmuz sürecinin başından beri hep haykırdığımız gibi bu operasyon baştan itibaren uydurma iddia ve delillerle yapılmış, aslı gösterilmeyen tape’lere dayalı bir şekilde Yargıtay kararına geçmiştir.

Dünya hukuk tarihinde eşine rastlanmayan bu durum, meşru savunma hakkının elden alınmasıyla zirve yapmıştır.

Fenerbahçe bu haksız ve usulsüz kararı hiç bir zaman kabul etmeyecek ve bitti denilen yerden mücadelesini adeta yeni başlama heyecanıyla tekrar dünyaya gösterecektir.

Biz, ele geçirilemeyen kalenin en büyük mücadele ve dava adamı başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu’nun yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu dava burada bitmeyecek ve son sözü yine büyük Fenerbahçe Camiası söyleyecektir.

Saygılarımızla,

İngiltere Fenerbahçeliler Derneği

----------------------------------------------------------------------------

AUGSBURG

AUGSBURG FENERBAHÇELİLER DERNEĞI VE YURTDIŞINDAKİ FENERBAHÇELILER OLARAK
3 TEMUZ DAN BERI SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM’A VE FENERBAHÇEMİZE YAPILAN HAKSIZ SUÇLAMALARIN
BİRAN ÖNCE SONUCA KAVUSTURULMASINI ADALETİN YERİNİ BULMASINI İSTİYOR VE BEKLIYORUZ .

TÜRK FUTBOLUNA BUNCA TESİSLER VE MADDİ KAZANC SAĞLAYAN BİR KİŞİNİN HAK ETTIĞİ MUAMELE KESİNLİKLE BU OLMAMALIDIR AKSİNE DEVLET NİŞANIYLA ONURLANDIRILMALIDIR .
BAŞKANIMIZA İNANCIMIZ SONSUZDUR

AUGSBURG FENERBAHÇELİLER DERNEĞİI

-----------------------------------------------------------------------------------------

MALATYA

Malatya Fenerbahçeliler Derneği olarak 3 Temmuz’dan bu yana  yaşananlar üyelerimizin Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve  yönetim kuruluna olan inancını daha da artırmıştır. Üyelerimiz tüm bu haksızlıklar karşısında Başkanımızın ve Yönetim Kurulumuzun  arkasında dimdik durmakta ve eskisinden daha fazla kenetlenmiş bulunmaktadır.

Oynanan tüm oyun ve kurulan tüm tezgahlara ilgili kurumların artık dur demesi gerektiğine inanarak hukuk’un herkese lazım olduğunu hatırlatmak isteriz.  Gelinen bu noktada Fenerbahçemizin, Büyük Başkanımız Aziz Yıldırım’ın suçsuz olduğuna ve adaletin yerini bulması için yargılamanın yeniden yapılması gerektiğine yürekten inanıyoruz.

Fenerbahçe Yönetim Kurulumuz ve tüm kulüp sporcuları ve kulüp çalışanlarımıza selamlarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Malatya Fenerbahçeliler Derneği

----------------------------------------------------------------------------------

İSVİÇRE

3 Temmuz’dan bugüne kadar Fenerbahçe’mizin İsviçre’de, Türkiye’de ve diğer Avrupa ülkelerinde savunucusu olmuş bir Fenerbahçe Derneği olarak Yargı tarafından verilen sözde örgüt ve şike kararlarının doğru olmadığını ve bu kararın Spor adına çok büyük bir yaralar açtığını belirtmek isteriz.

Biz İsviçre Fenerbahçeliler Derneği olarak Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’a verilen cezanın çok haksız ve taraflı olduğunun inancındayız. Dünyanın hiçbir yerinde tek taraflı bir şike olmamıştır, olamaz da. Yapılan suçlamalar delilsiz olup sadece varsayımlarla süslenmiştir, bu Fenerbahçe camiasını küçük düşürme çabasından başka bir şey değildir.

Hukuk dışı kararlara ve uygulamalara sonuna kadar karşıyız. Kaldı ki dün bizleri suçlayan Cumhuriyet Savcılarının bugün kendileri için Hukuk ve Adalet aradığını da büyük bir üzüntüyle izlemekteyiz.

Umudumuz, bu Hukuk yanlışlığından acilen dönülüp, Türk Sporuna çok büyük katkılar sağlayan Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın suçsuzluğunun kanıtlanması, Adaletin yerini bulmasıdır.

Aziz Yıldırım liderliğinde kurulduğu iddia edilen suç örgütünün birer üyesi olmaktan gurur duyduğumuzu kamuoyuna saygı ile bildiririz.

’’ÖNCE VATAN SONRA FENERBAHÇE VE SONRA YİNE FENERBAHÇE’’

Saygılarımızla

İsviçre Fenerbahçeliler Derneği

-------------------------------------------------------------------------------------

KÜTAHYA
Değerli Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında Yargıtay tarafında reva görülen haksız onama kararını derneğimiz olarak şiddetle kınıyoruz. Bu kararın Sayın Başkanımızın ilk mahkeme süreçlerinden itibaren ısrarla vurguladığı gibi Fenerbahçe Kulübü’nü teslim alam operasyonunun bir parçası olduğuna inanıyoruz. Her Fenerbahçeli gibi, bizlerin de Sayın Başkanımıza bu haklı davasında tüm gücümüzle destek vermek boynumuzun borcudur.

KÜTAHYA FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ

-----------------------------------------------------------------------------  


 

PAYLAŞ

ETİKETLER
"YANINDAYIZ"